Jump to content

Polo 9N3 vs Octavia I Tour

D_T_Z
 Share

Postare recomandată

Pai la 1200€ cip bani de optiuni poti pune pe oricare dintre masini suficiente optionale incat sa te simti bine.

Ramane sa te gandesti la destinatia masinii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, ce e drept. Trebuie sa imi clarific destinatia masinii . Multumesc pt reply & o sa va tin la curent cu evolutia ;)

Link către comentariu

Dupa cum au mai spus multi, important e sa iti definesti tu exact ceea ce ai nevoie de la o masina si de aici, se vor simplifica mult lucrurile. Am avut ocazia sa merg cu amandoua, Polo, masina de servici (bine, nu 1,9 ci 1,4 de 70 de CP) si O Tour e masina personala. In oras imi plac ambele cum se comporta, eu reusesc sa ma strecor si cu Octavia :P . Octi nu mi se pare atat de puturoasa pt cei 90 de cai ai ei, iar pentru cei care vor senzatii un pic mai tari, cred ca se poate rezolva si asta cu ajutorul domnului Voinea.

Diferenta mare intre cele 2 apare la drumurile in afara. Am avut parte de drumuri si cu Polo si cu Octavia, la Polo mi-am cam blestemat zilele pentru ca aveam ceva bagaje si a trebuit sa folosesc si bancheta din spate ca sa incapa. La Octavia, well... mai aveam destul spatiu sa mai bag inca pe atat. O alta chestie care m-a deranjat la Polo e ca e cam usor si simti din plin cam toate rafalele de vant si depasilrile pe langa tiruri. Din Polo ma cam dadeam de fiecare data jos cu muschii incordati, pe cand din Octavia nu prea... si mergeam cu viteze mai mari decat cu Polo. Una peste alta, mi se pare mult mai relaxant condusul Octaviei decat Polo in afara. In oras se comporta relativ la fel cu un mic plus pentru Polo, care te avantajeaza la locurile de parcare ;)

In concluzie, incearca sa stabilesti cam ce vrei de la ea, multa bafta la cumparare si la cat mai multi km fara incidente ulterior

Link către comentariu

Cum au spus si cei dinaintea mea trebuie sa-ti stabilesti foarte clar pt. ce iti trebuie masina. Daca o folosesti preponderent pt. oras si cateva drumuri nu foarte lungi in afara - mergi pe Polo (asa rezolvi problema bordului care e un design vechi fata de Polo). Si Polo e o masina mai noua ca si conceptie. Daca faci multe drumuri lungi, este cum a spus si goofy. Eu am condus weekendul trecut un Clio Symbol de 80 de cai diesel, nu e Vag dar diferenta de clasa am simtit-o cand m-am urcat in ea, spatiu mult mai mic (nu vorbesc de calitatea materialelor si restul... :Driver: ). Apoi la prima curba, eram dupa o noapte de chef si am uitat ca sunt in Clio si am abordat-o ca si cu Octavia. Nu iti spun ce tare s-a inclinat masina. Se infigea mai bine parca decat Octavia mea pana la 3000 de ture, apoi nu mai putea, dar la Polo fiind tot motor si cutie Vag nu o sa fie problema asta, o sa fie clar mai sprinten decat Octavia, dar mai slab la stabilitate. Sper sa te ajute si parerile exprimate de mine, dar inca odata alegerea iti apartine, tu stii ce e mai potrivit pt. tine.

Modificat de manfred
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!