Jump to content

Toba de fum deosebita.


cromo67
 Share

Postare recomandată

Salut. mi-a mai venit o idee! vreau sa scot rezervorul de benzina de pe masina si in locul lui sa pun o toba de esapament cu iesiri in lateral , si care sa sune a tunet. Nu-mi permit sa imi iau una 9 dar as vrea sa stiu de la ce masina pot folosi toba ca sa sune asa cum doresc. multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sal. nu cred ca e nevoie sa scoti rezervorul pentru a-l inloui cu toba de fum de la ce stiu ce masina... Te sfatuiesc sa-ti dai jos toba de fum prezenta si sa-l inlocuiesti cu una facuta la comanda din metal inoxidabil, inox ar fi de preferat. Daca ii lasi niste iesiri patratoase, o sa ai un sunet super mishto.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si daca iti pui iesire dubla de la o alta masina, tot nu se aude a tunet daca nu iei si motorul :huh:. Si cred ca te legi la cap cu scosul rezervorului... Baga o toba sport si aia e, cum zicea si tituscaius.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!