Jump to content

my Vw Passat B5

TM89KID

Postare recomandată

Salut! sunt si eu junior pe aici.. renuntzand la un peugeot 306 cabrio.. de vreo 2 lunii am achizitionat un Passat B5 din `99 1.9 TDi 110cp, climatronic.. si toate cele... foarte incantat de el!!!!

momentan masina e stock, iam schimbat numai grila (fara stema...) si pleoape.. urmeaza suspensie si jante, eventual si folie ca masina e neagra..

Poze inca nu am... asa era cand am cumparato

in legatura cu suspensia, am gasit 2 telescoape KW + 2 arcuri galbene... 100euro e mult/putin ?!

Modificat de TM89KID
Link către comentariu

Pare bine ingrijita masina la prima vedere. In viitor ai mai putea pe langa jantele din aliaj sa-i faci un chip tuning (140-145 CP), sa-i schimbi stopurile cu unele tip LEXUS, sa-i pui niste angel eyes (transparente si cu lupa) si sa-i vopsesti bandourile in culoarea masinii. De curiozitate, cat ai dat pe ea ?

Link către comentariu

masina e ingrijita..

am in planu de viitor faruriile negre cu angel eyez.. iar stopuriile dupaia..

pe masina am dat 6700euro si am mai bagat 300 in distributie + toate filtrele si schimbu de ulei + curea clima si alternator..

o idee ce am gasit pe net...

Link către comentariu

Uite aici stopuri tip Lexus: LINK si faruri angel eyes: LINK. Extraordinar pretul de 6700 EURO pt un Passat Limousine din 1999, dar totusi pare suspect de mic. Are cumva peste 180.000 KM ?

Modificat de Slider2006
Link către comentariu

hai sa sparg misteru... masina are 124k si eu presupun ca sunt reali pt. ca atunci cand am luato a fost schimbata distributia la 74k si urma la 130.. eu zic ca sunt reali km...

- masina a fost a lu un bijutier foarte ingrijita unic proprietar.. garaj si toate cele.. DAR a avut o parte neplacuta, in sensu ca la sters unu pe toata partea dreapta... ce mi-a placut a fost ca a schimbat tot nu a chituit.. + deja isi luase alta masina..

dupa cum se vede in poza mai sus cu partea dreapta... nu pare a fi lovita..

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

sa o stapanesti sanatos... si ar iesi meserie cu ceva tuning pe ea :D am si eu tot passat din 2000 :D vezi si-mi zici ce parere ai

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!