Jump to content

Tacanit la usi

Cioro
 Share

Postare recomandată

Am o fabia avantaj 1.4 TDI cu 13000 km, pana acum nu am avut nici o problema dar de vreo 2000 km aud un scartait la usi atunci cand merg pe drumuri mai accidentate. Am fost la reprezentanta si mi-au zis ca e din cauza ca s-a depus praf pe chedere si se freaca cu usile. Mi-au curatat chederele si le-au dat cu o pasta pe baza de silicon (cred), nu a avut nici un efect, am dus masina la spalat am curatat chederele le-am dat din nou cu un spray pe baza de silicon si din nou nici un efect.

Mie mi se pare ca e un zgomot ca un tacanit metalic.

A mai avut cineva problema asta?

Spuneti-mi si mie de la ce se aude tacanitul asta ca m-a innebunit :D nu mai pot.

------------------

PS am cautat prin tot forumul subiectul sper sa nu fiu off-topic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Probabil ai vreun surub sau piulita slabita, care, o sa iti cada curand.

Link către comentariu

daca e scartait de plastic .. stai linistit si incearca sa te obisnuiesti .. e un fenomen normal .. pt drumurile patriei !!! la mine la masina din semantura ..cand am luat-o nu se auzea nimic ..acum e " discoteca"

Link către comentariu

Unge yala cu vaselina (ansamblul din usa) si vei scapa de tzacanit.

Referitor la scartaitul chederelor trebuie desprinde, sterse de praf, date cu talc (eu asta am facut) si vor fi cuminti o perioada. Cand intra praful iarasi incep sa scartaie.

Link către comentariu

Eu am un tacanit foarte puternic in bord,vibreaza ceva foarte tare cand merg pe drumuri denivelate...si din pacate nu am avut timp sa ma duc la service cu masina...

Link către comentariu

Imi cer scuze ca am fost off-topic,sunt foarte dezamagit ca la o masina de un an de zile(atat are a mea) care are 13.000 Km,apar tot felul de zgomote ciudate.Am vrut sa adaug alta problema de genul tacanitul existent la usi.

Multumesc pentru intelegere.

Link către comentariu

Daca esti din Bucuresti te rezolv eu :( am tot ce-ti trebuie! fa cumva sa dai de mine. Am avut aceeasi problema si am rezolvat-o.

Link către comentariu

Nu cumva scartaitul e de la bancheta spate. Si eu am avut aceeasi problema rezolvata cu un spray cu ulei aplicat pe mecanismul de prindere al banchetei spate.

Si mie de la volan imi facea impresia ca se aude de undeva din portbagaj.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!