Jump to content

cine-l stie?

16volti
 Share

Postare recomandată

bai cine-i B-....-HYW PARCAT LA ROSETI????? SI INCA O INTREBARE.... DC DREAQ PE PAGINA PRINCIPALA IN POZA FORUMULUI NU E NICI UN MK1 SAU MK2?????...........POATE NU MAI E LA MODA SAU LUMEA A UITAT LEGENDA?????

Modificat de 16volti
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bai cine-i B-....-HYW PARCAT LA ROSETI?????

care este treaba cu HYW-u?te deranjeaza unde este parcat? si intr-adevar are un motor foarte mic in comparatie cu restul masinii.. :( mai bine nu mai zic numic ca mi-o iau original :D :D

Link către comentariu

nu ma deranjeaza unde-i parcat, pt ca io stau la obor dar eram curios de masina ca e foarte fioroasa si credeam ca e rally :vaidecapulmeu:

si "bai" pe prima pagina eu nu-l vad pe mk2 sau 1 da asta e... poate tre' sa-mi pun eu ochelari sau dac-or fi p-acolo probabil au considerat ca nu-s asa importante si sunt printre ultimele.... 'dar sincer nu a fost cu rautate si stra stra stra nepotii n-ar trebui sa fie rautaciosi :(

Modificat de 16volti
Link către comentariu

eram curios de masina ca e foarte fioroasa si credeam ca e rally :vaidecapulmeu:

nu este frate rally, este doar...REA.crede-ma pe cuvant si poate una dintre cele mai grave mk2 de la noi :(

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

si "bai" pe prima pagina eu nu-l vad pe mk2 sau 1 da asta e...

sunt mai in capat...sunt in ordinea modelelor. mk5-mk4-... ... nu sunt multe pentru ca nu au fost multi...daca mergeai si tu era si a ta acolo....

http://img96.imageshack.us/my.php?image=img5887da5.jpg

Modificat de horry_bv
Link către comentariu

care este treaba cu HYW-u?te deranjeaza unde este parcat? si intr-adevar are un motor foarte mic in comparatie cu restul masinii.. :blink: mai bine nu mai zic numic ca mi-o iau original :lol: :lol:

ai mare grija cu originalul... :D

:sick:

Link către comentariu

'Bai' Costi tu nu ai ochelari dar eu am si tot nu am vazut nici o 'vechitura' dar nu e asta un stres zic eu ca nici la GTI Day de luna viitoare PoRo nu a invitat decat de la Golf 3 GTI in sus ca deh romanu a descoperit GTI-ul dupa 90 si in consecinta a luat-o de la mk 3 GTI in sus , in rest noi sa fim sanatosi!

Link către comentariu

e asta e mah copii de bani gata.... :Driver: da astia mai "saraci" ca noi cand mai fac vro' intalnire cu mk1 mk2 sa vada ei ca... bunici bunici da virili :beerchug:

a si parca forumu asta era pt Volkswagen > Golf I & Jetta I + Golf II & Jetta II > NO?

si te rog io arthur zi-mi si mie cu hyw-ul care-i treaba ca nu m-a lamurit nimeni si curiozitatea mea este ce ascunde sub chestia aia de pe capota????

Modificat de 16volti
Link către comentariu

Costi te-as lamuri cu cea mai mare placere dar nu am avut placerea sa intalnesc apropitaru am vazut doar masina oricum uite baietii stiu mai multe !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!