Jump to content

VW SHARAN

Crepuscul

Postare recomandată

He-he ! ce versiune de Climatronic e cel din bordul tau? Chiar nu am mai vazut pana acum. Iar butonul de sub cel de avarii e de la parktronic,sau ce ?

Foarte ingrijit arata la exterior.

Kilometri fara griji ! Numai bine !

Link către comentariu
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• remier

8

• motorand

7

• Crepuscul

6

• speedo

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa! se pare ca climatronicul este pe doua zone,arata foarte bine!!S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Intr-adevar, clima este pe doua zone, iar butonul de sub avarii este pentru parctronic. Multumesc pentru cuvintele de admiratie si pentru urari.

Link către comentariu

Frumos cu toate ca inca nu-s familist.

pana sa vad climatronicul de pe sharanul tau eram ferm convins ca nu exista pe generatia asta de masini dubluclimatronic, chiar m-am contrazis cu cineva cu passat si era sa pun si pariu.

Faci cumva drumuri in afara de faci asa multi km. Am tovarasi care fac asa ceva cu sharan si sunt foarte multumiti, foarte fiabile

Multi km fara evenimente :angry:

Link către comentariu
Salut .Vara ai incercat sa vezi daca iti baga aer rece si in spate sau doar fata ?bafta

Pentru randul 2 de scaune baga aer undeva pe dupa frana de mana, prin niste fante plasticate ce ies din podea, iar pentru randul 3 de scaune (portbagaj) baga aer prin partea stanga, prin fante care ies pe dupa portiera din stanga spate; in toate cele 3 zone baga aer rece vara. Aceeasi chestiune m-a intrebat si un prieten care mi-a spus ca lui nu-i baga aer rece decat in fata si pe randul 2 de scaune.

Link către comentariu
Frumos cu toate ca inca nu-s familist.

pana sa vad climatronicul de pe sharanul tau eram ferm convins ca nu exista pe generatia asta de masini dubluclimatronic, chiar m-am contrazis cu cineva cu passat si era sa pun si pariu.

Faci cumva drumuri in afara de faci asa multi km. Am tovarasi care fac asa ceva cu sharan si sunt foarte multumiti, foarte fiabile

Multi km fara evenimente :)

Grabeste-te intai sa devii familist :icon_thumright:

Am mai facut si vreo 3 curse de Germania, insa m-am linistit, ajungand la concluzia ca nu merita efortul: slabut la bani, uzura mare la masina, oboseala exagerata, precum si altele. In rest, la serviciu, in concediu, kilometrii se fac oricum; am ajuns de merg sa cumpar paine de la un magazin la circa 80 m fata de casa tot cu masina, asa de trantor m-am invatat.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Salut,

De curand m-am decis sa cumpar si eu un VW Sharan din 2002, peste vreo 3 saptamani il aduc acasa, pana atunci citesc ce e postat pana acum despre acesta masina. Are 160.000 de km la bord, si e destul de dotata, inclusiv cutie triptronic, ceea ce am mi-am dorit foarte mult.

Am multe nelamuriri, si intrebari, deocamdata am fost si am vazut-o, am mers cu ea in proba, am platit un avans si astept finalizarea actelor. Apropo de acte, figureaza cu 7 locuri, dar ultimile doua scaune din spate lipsesc. Stie cineva unde pot gasi asa ceva ?

Link către comentariu
  • 1 month later...

A trecut o luna si ceva de la ultimul mesaj si vad ca nu a mai scris nimeni aici....poate din cauza perioadei de concedii.

Gata, l-am adus acasa, i-am facut buletin de Bucuresti si am inceput sa fac primele constatari:

-cele doua brosuri primite sunt in germana si nu inteleg nimic...are cineva cartile masinii in engleza sau romana ?

-senzorii de parcare nu functioneaza, si nici stropitoarele de faruri....cum sau unde sa-i repar ???

-are dublu climatronic...in fata vine aer rece....dar pe fantele din spate vine CALD ???....care sa fie motivul ??? ce sa fac ???

-magazia de CD-uri e undeva in spate si oricum as baga CD-urile tot nu o vede, cu toate ca in spate se misca ceva...el incearca,dar... ???

-cutia de viteze automata functioneaza bine la rece, apoi cand se incalzeste are intre 20-30km/ora un mic "zvac"...se pare ca atunci cand schimba in a 2-a sau a 3-a, nu-mi dau bine seama. O alta observatie, imi pare ca schimba la turatie cam mare, cam la 1700 rot/min, deci motorul se accelereaza putin cam tare - asta fata de un megan tot cu cutie automata cu care am mers vreo mie de km.

As dori cateva sfaturi de la cei cu mai multa experienta pentru a rezolva problemele mentionate, si relativ la consumabile si eventual o verificare pe tester.

In rest pot spune ca e o masina in care ma simt bine, foarte potrivita pentru drumuri lungi si concedii, dar mai putin potrivita pentru oras, motiv pentru care am luat si una mai mica, un Fiat stilo cu motor de 1.2/16V, 4 usi.

Acesta este "Sharanel">>>

sharan10.jpg sharan11.jpg sharan12.jpg

si acesta este "Fietel"

fiat_110.jpg fiat_210.jpg

Link către comentariu
Acesta este "Sharanel">>>

Felicitari pt masina, dar Sharanel este marca inregistrata la osim, va trebui sa-i pui alt nume :D

Link către comentariu

Multumesc pentru urari !

Stai linistit, numele lui e altul, sharanel a fost doar o alintare ! :icon_thumleft:

Sunt tare necajit din cauza cutiei triptronic care nu merge deloc bine :angry:

O sa creez un topic nou sa cer sfaturi la cei cu experienta

Link către comentariu

..salut,

chiar daca ai dubluclimatronic e circuit simplu ..mai exact nu ai racitor pt spate (asta in cazul in care nu ai tubulatura prin tavan in interior)

e la fel ca la mine modelul family.

sa o porti sanatos, bafta

Link către comentariu
..salut,

chiar daca ai dubluclimatronic e circuit simplu ..mai exact nu ai racitor pt spate (asta in cazul in care nu ai tubulatura prin tavan in interior)

e la fel ca la mine modelul family.

sa o porti sanatos, bafta

pai si la mine este dublu climatronic DAR >>> ...in fata vine aer rece....iar prin fantele din spate vine aer CALD ???....care sa fie motivul ??? ce sa fac ??? cu toate ca pe afisaj arata de exemplu 19 grade si pentru fata si pentru spate.....singura posibilitate care o am acum este sa dau ventilatorul la maxim pentru fata si la minim pentru spate si tot ma sufoc !!!

Link către comentariu

si eu am avut dilema asta pana am vorbit cu mecanicii de la reprezentanta, nu ai ce face (sau ai dar costa cat nu face) chiar daca ai dublu climatronic cu afisaj si pe spate, nu-ti baga aer rece pentru ca e circuit simplu; o solutie ar fi sa dai pe auto la low cu directia de aer fata si picioare si atunci baga si in spate un pic...dar pe la fantele dintre scaunele din fata acolo jos si acu ca sfat ...incearca pe cat posibil sa nu dai ventilatoarele la maxim pentru ca 1 instalatia o sa lucreze la o presiune ai mare si iti poate pierde freon si 2 se duc electroventilatoarele, binenteles drumurile din romania contribuie cu succes la multe probleme pentru masini indiferent de marca.

bafta!! :D

Link către comentariu
si eu am avut dilema asta pana am vorbit cu mecanicii de la reprezentanta, nu ai ce face (sau ai dar costa cat nu face) chiar daca ai dublu climatronic cu afisaj si pe spate, nu-ti baga aer rece pentru ca e circuit simplu; ....................

Sa inteleg ca e ceva "NORMAL" la VW Sharan cu dublu climatronic, sa vina in fata aer RECE, iar pe fantele din stanga spate sa vina aer CALD ???...

INCREDIBIL !!!.....eram convins ca e o defectiune undeva, nicidecum o gandire "nemteasca"

Astept si opiniile celorlalti detinatori de Sharane !!!

Link către comentariu

is plecati in vacanta ;), ai schimbat distributia, flitrele, uleiul?. ce se uzeaza cel mai repede is bieletele antiroliu , se aude un trancanit enervant la orice groapa.

poti intreba la reprezentanta vw te duci cu certificatul si iti pot spune si ei de faza asta cu climatronicul,

ne auzim

Scaune poti gasi prin targul de masini , incearca sa negociezi cu oamenii ce-si vand masinile , sharane, galaxy, sau alhambra si daca le au poate le cumperi de la iei si astfel mai scad pretul la masina.

oricum mai mult de 125, 130 de eur nu ar trebui sa dai,

Bine ar fi daca ai gasi la culoare cu celelate, au asa am avut norocul, si am dat 250 pe 2 buc (dupa lungi negocieri)

Link către comentariu
is plecati in vacanta ;), ai schimbat distributia, flitrele, uleiul?. .............

poti intreba la reprezentanta vw te duci cu certificatul si iti pot spune si ei de faza asta cu climatronicul,

..................

Nu am schimbat nimic pana acum, abia am luat Sharanul si am facut un drum de la Galati in Buc. cand l-am adus acasa si unul sambata trecuta cand am venit tare necajit .....din cartile masinii nu inteleg nimic ca sunt in germana si nu am mai avut pana acum masina sofisticata si pe motorina

daca ai timp si disponibilitatea sa ma sfatuiesti, poate vb pe mail remier55@yahoo.com

Multumesc

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ai mai gasit scaune? am vazut in targ la suceava sambata 2 bucati la 350 eur,( cred ca le dadea si in 300eur) daca mai esti interesat imi spui ai numarul meu in profil si daca vad ceva te anunt

nu fi necajit urmareste intalnirile vw forum gaseste un proprietar de sharan si iti explica ce si cum

bafta ai ym in profil

Link către comentariu

Nu am mai cautat scaune deocamdata, sunt necajit din cauza cutiei de viteze care e defecta, vezi aici:

http://vwforum.ro/index.php?showto...mp;#entry759470

din pacate vad ca nu primesc nici un raspuns, poate nu a avut problema asta nimeni, poate restul au cutii manuale, sau poate asa cum spuneai, sunt in cancediu.... :lol:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

SALVE sunt actual posesor de passat 2002 B5 1.6, 102CP,ALZ vreau sa achizitionez un SHARAN 2001 1.8T 150 CP

Personal am fost ft multzumit de benzinar in varianta passat daca iau in calcul ca am folosit-o extraurban 70% din timp fiind mashina de familie si cu un regim de mers de croaziera la 120KM/h pe drum intins cu depasiri de max 140; Acum, am mers si cu un passat 1.9 TDI 130CP dar, am considerat ca pentru mine mai mult ma avantajeaza un motor linistit (chiar si turat) decat un plus de putere ; Nu mai fac depashiri la limita si mai ales cu copii in mashina

NU sunt pro sau contra unei motorizari doar ca asha sa nimerit conjuctural;

AM NEVOIE DE UN SFAT pt ca urmeaza sa iau o decizie in vederea achizitionarii; Estetic arata bine, are obtiuni full si sper sa nu ma inshel in privintza proprietarului.......

merci anticipat donatorilor de info

Link către comentariu
  • 5 months later...
-magazia de CD-uri e undeva in spate si oricum as baga CD-urile tot nu o vede, cu toate ca in spate se misca ceva...el incearca,dar... ???

Incearca Traxdata negre...mie numai pe astea mi le vede.Si sa fie track-uri nu mp3 :)

Daca esti interesat sa dai navigatia ta + 200E pe una mare MFD da-mi PM.

Link către comentariu
Incearca Traxdata negre...mie numai pe astea mi le vede.Si sa fie track-uri nu mp3 :lol:

Daca esti interesat sa dai navigatia ta + 200E pe una mare MFD da-mi PM.

Problema e ca se misca ceva la magazia de CD-uri in spate, dar nu e activa functia CD pe afisaj la navigatie, nu stiu cum sa explic....e scrisa cu font mai deschis si nu e selectabila.

O sa fac un CD audio pe Tranxdata negru cum spui, sa incerc si asta, dar ma tem ca e alta cauza.

Deocamdata folosesc un modulator FM si un stick de 2GB, si am muzica pe saturate !

Navigatia mea e mare, nu are rost sa o schimb, dar nu am folosit-o niciodata ca nu am nici CD si am inteles ca functioneaza doar in vest

Modificat de remier
Link către comentariu

Scuze, te-am incurcat cu Crepuscul ,el are navigatie mica.Daca aveti masinile pe acelasi topic...:)

Modificat de speedo
Link către comentariu
  • 2 years later...

pentru posesorii de Sharan... vin cu o intrebare si eu....suspensia mi se pare foarte rigida in comparatie cu alte marci de aceeasi marime...(de ex zafira,etc),am dreptate sau numai la mine e asa?

Modificat de teddyax
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!