Jump to content

Transformare CD in MP3 player?

Calin Huidu
 Share

Postare recomandată

Glumezi....eu am boxe si in usile din spate..si nu cred sa fie wireless..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Riddler

14

• dodo13

10

• Mama Omide

6

• Calin Huidu

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

boxe wireless????ma lasi......

Nu te las...

Mi s-a spus de catre cineva care lucreaza la o firma de alarme auto si parte audio ca la tipul meu de cas nici nu sunt trase cablajele pentru boxele din usile din spate.
Link către comentariu

pana la urma a gasit cineva sa comande aceasi scula ca si dodo la un pret acceptabil? dodo mai adu informatii, mai zii de navigatie ai incercat cu igo? cu subtri la filme cum sta, probleme la citit de orice natura, cu rds cum sta? orice e binevenit. :) multumim.

Link către comentariu

@ Cristian-Vn / Poate ne intalnim prin Focsani sa imi dai si mie mai multe detalii despre acest lucru... eu sunt cam n0ob :(

Astept un PM de la tine ;)

Link către comentariu

@ Cristian-Vn / Poate ne intalnim prin Focsani sa imi dai si mie mai multe detalii despre acest lucru... eu sunt cam n0ob :icon_thumright:

Astept un PM de la tine :P

cum sa nu, ti-am dat add la mess, revenind on topic, dodo13 e singuru cu scula de aia!?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Vreau si eu o poza si un link pt transformarea CD playerului RCD300 in mp3 player.

Adica daca a reusit cineva,va rog informati-ma si pe mine.

Multumesc.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut , este primul post al meu si as vrea sa va ajut cate un pic . In primult rand nu poti transforma CD-ul de pe masina in cititor de MP3 , cauza principala ar fi ca CD-ul nu e dotat cu acelasi cap de citire . Daca doresti sa faci o modificare , preferabil ar fi sa iti montezi un IPOD , un MP3/PLAYER cu ajutorul mufei auxiliare .

Link către comentariu

• 3 weeks later...

SAL !!! (sorry nu pot deschide topic) Am si eu MFD2 (CD) pe masina si vreau sa intreb ce ce as putea putea pune pe AUX direct (daca merge)? Am gasit o interfatza multimedia aici : http://www.metrafo.ro/produse/adaptoare-in...d2-rns2-vw-audi ce imi putetzi spunde despre ea avand in vedere ca este mai ieftina spre deosebire de ce preturi am vaz pana acum si despre adaptorul ala " PLUG & PLAY " il gasitzi tot acolo, si inca ceva: exista o varianta pt a face CD-uri audio la calc care sa le citeasca pt ca nu vrea decat CD-uri originale???? eu am incercat mai multe variante si nu am reusit

Astept raspunsuri si pareri MS!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!