Jump to content

Transformare CD in MP3 player?

Calin Huidu
 Share

Postare recomandată

dc ii pun un adpator usb oare va functiona ??? sa ascult niste muzica de pe usb ???

Eu iti recomand cea mai simpla si ieftina varianta, si buna de asemenea - insa trebuie sa fii atent la brand - si anume FM Transmitter. Am pe masina RCD 300 , deci varianta cea mai simpla si ascult pe el muzica de pe stick USB. Folosesc in bricheta masinii un transmitator radio ( FM Transmitter ) care are si RDS, ceea ce inseamna ca pot vedea pe displayul masinii si numele melodiilor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Riddler

14

• dodo13

10

• Mama Omide

6

• Calin Huidu

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

S-a mai discutat, calitate proasta si fluctunta, mai ales daca ai antena montata pe pavilion - in acest caz pavilionul masinii ecraneaza semnalul. In afara de asta, arata naspa sa ai mereu ditamai maciuca infipta in bricheta si scrumiera mereu deschisa. Cu scuzele de rigoare, dar fm transmitter este cea mai proasta solutie posibila.

editat pt greseli de tastare

Modificat de SHARANEL
Link către comentariu

......

cel mai bine iei masina cu un player obijnuit (aici VAG sta bine, playerele lor simple, fie si doar pt AudioCD-uri au o calitate buna a sunetelor), iar daca nu esti satisfacut si vrei navi incastrata in bord (vorba lui SHARANEL: sa nu ai grija hotilor) iti iei ceva gen Witson W2-D720V pe care poti instala un IGO sau Route66 si pe langa faptul ca ai toate hartile, calumea, cu diferente mici, ai si alte chestii, care pt ceilalti pasageri le vor fii utile... iar pretul e considerabil mai mic ;)

Am intrat pe site-ul ala cu aparatul Witson si pare f interesanta optiunea. Imi poti da ceva informatii, gen: cum il pot comanda si cam cat costa ?

Multumesc anticipat

Link către comentariu

vezi ca-l vine un coleg pe forum ( postul acesta :( )

costa cam 2000 RON ( cat un RCD 510 cu mp3 luat de la dealer dupa ce ti-a venit masina ;) ), iar marele avantaj este ca iti vine FIX e bord, fara rame de adaptare :D

bine, ca poti negocia un pic respectivul care-l vinde, poate scoti macar transportul... dar ca nou atat costa

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Nu si-a pus nimeni intrebarea de ce il vinde mai ieftin si il inlocuieste cu varianta OEM inferioara dpdv al dotarilor dar simtitor mai scumpa? Oare de ce ar da cineva mai multi bani pe mai putine optiuni?! Poate ca or arata bine specificatiile pe hartie dar in realitate presupun ca nu merge tocmai ok. Parerea mea! ;)

Link către comentariu

chiar asa cu cit vind cei de la Witson W2-D720V ??? ca nu vad nici un pret pe acolo..

Link către comentariu

Aia nu vind direct decit cantitati mari, in rest trebuie sa cauti la diverse magazine on-line care vind cu bucata (evident, cu un adaos comercial).

Link către comentariu

Se pot activa cu VAG-COM-ul functiile de PAUSE, STOP, MIX IN FOLDER, etc. la un RCD300?

Link către comentariu

@CT 19 VWP: good question :D

(...) in rest trebuie sa cauti la diverse magazine on-line care vind cu bucata (evident, cu un adaos comercial).

ca tot veni vorba, am gasit pe net un alt head-unit destul de finut (numai ca nu are Navi :offtopic:)

Clarion WXZ468RMP

product1857.jpg

- format 2DIN

- suporta interfata pentru comenzi pe volan

- Radio CD/MP3/WMA, multidisc (capacitate 6 discuri)

- compatibil CD-R, CD-RW, MP3, WMA, ID3-TAG

- amplificator MOSFET: 4 x 50W (4 x 27W RMS)

- suporta impedanta difuzoare: 4 - 8 ohmi

- Sound Stage

- Digital Z-Enhancer

- LPO (Listening Position Optimiser) - permite ajustare distantei pana la fiecare boxa

- memorare posturi: 18 FM / 6 AM

- compatibil cu interfata Bluetooth BLT433 handsfree

- 4 iesiri pre-out RCA

- 2 intrari auxiliare RCA

etc...

( mai multe detalii aici )

....asa ca o idee pt ce-i vor sa-si schimbe clasicul RCD care are putine functii ;)

P.S.: mie unu pretul nu e piperat deloc :) ...e destul de bun, fata de ce "scoruri" auzeam pe la dealer :lol:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

riddler crezi ca s-ar integra bine in bord? :offtopic: Nu stii un rcd 510 cat costa la dealer? De altundeva de unde ne-am putea duce? Eu m-am uitat pe ebay si nu prea se gaseste decat varianta cu rns 510 care e mult mai scumpa.

Link către comentariu

@dark_master: mie unu la Tess pt un RCD510 mi-au cerut 5513.66 RON fara montaj, iar pt un RCD500 (cu mp3) pretul a fost de 4533.70 RON tot fara montaj :)) ( nu stiu daca au sau nu TVA, am pe o factura proforma acasa si codurile pieselor )

...sincer la bani respectivi iau 3 Clarion-uri sau 2 Witson-uri :P si ca o idee, la produs expus mai sus, poti cumpara o rama ca sa fie ajustat frumos in bord si gata :P

am dat si peste un site pe net, cu un pret estimativ pt Witson W2-D720v (click pe nume; pretul contine TVA)

Link către comentariu

Wow... la banii aia iei RNS510 de la cineva de pe forum, e incredibil de mult da' ce ma mir ca doar e de la dealer. :D Nu stiu de ce da mie parca witson-ul nu imi inspira prea multa incredere, adica am auzit ca ar avea ceva problem cu legarea la sistemele masinii. In schimb se paote pune iGo pe el care e best buy, se pot pune si camerele fixe (care mai nou sunt peste tot), actualizarea mai usoara decat sa astepti dupa cei de la VW/navteq. Oricum la banii aia cred ca Witson-ul nu prea are rival. Sunetul cum o fi comparativ cu rcd310/300?

Link către comentariu

nu stiu ce sa zic, abia l-am vazut si eu live joi cand la intalnirea spontana a venit un tip cu o Octavia 2 si avea pe masina asa ceva cu tot cu camere, senzori si IGO my Way 2006+...

la o prima "bigudire" sunetul parea ok, dar n-am incerc sa-i dau volumu' la maxim, ca totusi nu`i obiectu' meu, oricum dupa mine i-as da Witson-ului nota 9 :)

Link către comentariu

Daca mai ai ocazia sa vezi pe cineva cu asa ceva sa te uiti atent la el sa vezi daca merita sau nu si sa vezi cum e comparativ cu rcd-ul standard. Update-ul la witson cum se face? sau cum adaugi POI si alte harti?

Link către comentariu

@dark_master: din cate cred eu, cam toata lumea e multumita de felul cum se aude Witson-ul :)

uite colegul Auras si-a pus si el un astfel de head-unit ( postul aici ) ....nu`l vad se sa planga ;)

chair se uita si la filme, mai asculta niscavai stirii pe postul Prima TV :blink:

Link către comentariu

Pare interesant witson-ul asta. Mai trebuie stiut insa daca are in kit si antena de gps, cum se instaleaza antena ? Apoi pe tv merge tot cu antena de radio ? Care de altfel la mine e integrata in geamurile spate ( am variant) . Magazinul care il vinde in ro face si instalari sau e foarte simplu dupa cum am auzit pe aici ?

Link către comentariu

Oare de ce daca are RDS nu afiseaza si titlurile pieselor din magazia interna a aparatului?

Sunt tare nedumerit, adica nu au pus o mica optiune datorita costurilor enorme? sau trebuie setat ceva din meniuri?

Stie cineva daca se poate face aceasta modificare? De transformat in mp3 nu cred ca se poate dar poate stie cineva acest lucru.

Oricum daca cineva vrea ia witson la 2500, e navi tv etc si totui ok.

O zi buna tuturor.

Link către comentariu

Salutare la toti. Vreau si eu o parere despre un sistem de navigatie pe care l-am comanat pe masina (cica e agreat de VW). Oricum nu mai am ce face ca deja l-am platit. Astept sa iau zilele acestea masina si am cam emotii cu pasul care l-am facut in privinta navigatiei, renuntand la rns 510. Ei au zis ca dss speed sound, acesta e sistemul, e mult mai bun ca pot sa-mi pun orice software doresc (IGO 08?).

Aici aveti linkul http://dssbyspeedsound.com/.

MULTUMESC!!!

Asa arata.

post-3371-1226951484_thumb.jpg

Link către comentariu

Ciao

Nu stiu cat de buna alegere ai facut..la cat costa..se apropie de rns510; sa ne spui te rog daca-ti afiseaza ceva in display-ul dintre ceasuri (navi, radio)

...cat despre agreat vw.. este poveste, fiecare dealer ofera altceva ca alternativa la rns510 ( in germania de exemplu mi-au oferit ceva Pioneer ..cred ca AVIC-F90BT, care arata insa ca nuca in perete)

bafta

Link către comentariu

Oare de ce daca are RDS nu afiseaza si titlurile pieselor din magazia interna a aparatului?

Sunt tare nedumerit, adica nu au pus o mica optiune datorita costurilor enorme? sau trebuie setat ceva din meniuri?

Stie cineva daca se poate face aceasta modificare? De transformat in mp3 nu cred ca se poate dar poate stie cineva acest lucru.

Daca nu are RDS nu poti sa il adaugi mai tirziu. RDS-ul are legatura numai cu receptia radio, nu si cu afisarea numelui pieselor audio (cd sau mp3). Probabil ca a fost facut pentru piata americana si acolo nu exista RDS.

Modificat de MihaiMihai
Link către comentariu

sistemul este bestial pur si simplu, este facut de caska, si bate tot mai ales la interfata. pretul este cam mare fata de un witson sau waywell dar arata mult mai bine. de unde l-ai cumparat? direct de pe site?

Link către comentariu

Nu, mi la oferit dilerul VW, a zis ca e mai bun in privinta navi. decat rns 510, ca-mi pot pune ce soft doresc, si nu mai sunt nevoit sa platesc in fiecare an actualizarea mapei. Dar eu cred ca-l poti comanda de pe site fara probleme. Cred ca sapt. viitoare iau masina si o sa postez un video cu ce poate.

SALUTARE.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!