Jump to content

Transformare CD in MP3 player?

Calin Huidu
 Share

Postare recomandată

Daca reuseste sa-si puna cinvea mp3 la RCD500, in cotiera centrala, sa anunte lumea! :frigbaitata:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Riddler

14

• dodo13

10

• Mama Omide

6

• Calin Huidu

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...
redmanwalking

RCD 300 am si eu si varianta Solisto mi se pare cea mai buna, numai ca nu stiu daca am un conector pentru cd-changer in torpedou, stie cineva cam pe unde ar putea fi, ca sa vad daca am si eu? Varianta cu datul radioului jos pentru a conecta apratul nu prea merge la mine...nu sunt electronist de meserie... :)

Link către comentariu

Stie cineva daca sistemul de navigatie citeste si dvd normal sau pe mufa de usb ce se poate lega?????

Link către comentariu

• 10 months later...

Pentru cei care doresc sa cupleze un iPod la cd-ul original cred ca ii pot ajuta eu in viitorul foarte apropiat.

Link către comentariu

• 3 months later...

o alta solutie ar fi Interfata XcarLink . cine doreste sunt informatii si pe forum si poate sa dea si o cautare pe google

Link către comentariu

• 3 months later...

Salve guys,

am si eu o intrebare... eu am pe masina RCD300 simplu fara mp3, doar cd-uri audio merg... si m-ar tenta sa-l schimb cu un RCD300 cu MP3 OEM sau noul RCD320 ( de pe Black Edition-ul :) ) tot OEM... si m-ar interesa si pe mine daca aveti habar de un pret pt asha ceva cu tot cu manopera.... ( si aici as vrea sa raspunda cei care au avut intentia asta si (s)au schimbat ....daca exista cineva)

din cate citesc pe-aici ... sa dau 50 mil ROL mi se pare absurd :), iar de 6000 Euro fac altceva... decat sa-i investesc intr-un RCD500 cu Navigatie.... ca doar nu m-am :icon_cry:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

salve, si in primul rand scuzati ca aleg acest topic pt ami expune problema, dar se pare ca eu nu prea pot creea topic-uri noi in sectiunea aceasta ( iar in alte arii nici nu pot da reply macar :) ) ...asha ca rog moderatori sa-l mute in caz ca-i pus aiurea ....

deci, in principiu... eu am in plan sa-mi schimb sistemu' audio de pe masina, in prezent avand un RCD 300 fara MP3 ( expus mai sus ) si m-ar interesa, daca cineva mi-ar putea da un VW Code pt un Blaupunkt RCD 510 with MP3 and Touchscreen.

Multumesc anticipat :)

P.S.: Motivu' este ca nu`l voi mai lua de la reprezentanta de langa orasu' meu pt ca consilieru' respectiv, dupa ce mi-a facut un deviz estimativ, l-a scos la imprimanta iar imediat dupa in dreptu' codurilor de la fiecare produs, a dat cu marker-ul.... :) ...vezi domnule sub pretextu' ca "NU va pot da codurile ..." decat daca cumpar de la ei si sa dau 4500 RON pe el :o

Modificat de Riddler
Link către comentariu

• 2 weeks later...

huh, nu stiu daca e voie "BUMP-uri" pe-aici ( teoretic nici nu ar trebui dar chiar ma intereseaza ) ... doar am vrut sa readuc topicu' la ordinea zilei ca poate imi rezolv si eu problema.

P.S.: Imi cer scuze fatza de modelatori daca cred ca "postez fara rost" sau ca "am bagari de seama"... daca considera pot sterge acest reply.10x

Link către comentariu

dc ii pun un adpator usb oare va functiona ??? sa ascult niste muzica de pe usb ???

post-31292-1221825320_thumb.jpg

Link către comentariu

salut

poate puteti sa ma ajutati si pe mine. nu stiu ce model de cd player am dar pot sa va spun ca masina este model din 2006 cu DVD navigatie si 6 cd changer

am descoperit iesirea pt AUX in cotiera centrala dar nu imi dau seama ce fel de cablu intra acolo deoarece nu este nici USB nici JACK

daca stie cineva exact ce cablu imi trebuie ca sapot conecta un iPod si eventual si de unde trebuie cumparat cablu as ramane dator

va multumesc

Link către comentariu

Cumva este modelul RNS 500 sau RNS 510 ( cu touchscreen ) ?:) ...pune o poza cu consola centrala sa ne dam seama ce si cum daca nu te superi :)

...sar putea sa-ti trebuiasca o mufa care sa transforme aceea iesire AUX in una de USB, dar nu's sigur... aici pot sa-ti raspunda colegi care au si ei aceasta dotare.

...o sa pun o poza cu o mufa de genu sa vedem ce fel de iesire ai :)

Link către comentariu

nu, nu este cu touchscreen o sa fac o poza poate reusesc sa prind mufa bine

Link către comentariu

salut

uite am atasat poza cu cd playerul si cu mufa de auxiliar

poate imi puteti spune ce cablu imi trebuie ca sa conectez ipodul

multumesc

post-32152-1222084832_thumb.jpg

post-32152-1222084981_thumb.jpg

Link către comentariu

• Administrator

lich, avand in vedere ca abia te-ai inscris vei fi doar avertizat asupra faptului ca sunt interzise posturile gen "BUMP" pe ariile tehnice.

Te rog sa revezi nitel si regulamentul.

Multumesc.

Link către comentariu

cu mfd2 chiar nu se poate face nimica? aux ala ce rol are?

Link către comentariu

Pe okazii.ro sunt niste playere frumoase la 2500 cu navigatie si toate cele dvd etc. Dar cica sunt no name facute in china special pt vag. Mie imi pare rau ca am comandat rcd 510 ca mai bine imi luam asa o jucarie care se si incadreaza perfect in consola... nu stiu care e treaba cu garantia masinii dar eu zic ca nu e f scump pt ce face... spor

p.s. nu e reclama e doar o informatie ca vad pe "?" ca vrea sa faca un upgrade....

Link către comentariu

• 5 weeks later...
dc ii pun un adpator usb oare va functiona ??? sa ascult niste muzica de pe usb ???

Chiar nimeni nu stie ce pot face cu un mfd2 ??? trebuie sa-mi iau altceva ca sa ascult o melodie de pe un usb?? ceva interfata sau ce pot sa pun pe el??? nu stie nimeni ?nu a facut nimeni asa ceva ??

Link către comentariu

apropo de mp3 playere,

are cineva idee cum se cheama unitatea din poza de mai jos? asta am eu pe masina si -dincolo de avantajul ca citeste mp3 - e cam uratel. a se citi are displayul de o singura linie.

m-ar interesa din perspectiva compatibilitatii inlocuirii lui cu ceva OEM dar european. sunt perfect compatibile (plug and play)?

51330590360mm8.th.jpgthpix.gif

Link către comentariu

ce parere aveti de acest divais? :icon_thumright:

cam chinezarie!

prefer un gps separat pus cu ventuza pe parbriz.

iar dvd-ul ma cam lasa rece :)

mi se pare cam aiurea sa te uiti la filme in timp ce conduci/stai la stop

Link către comentariu

gps in parbriz ma deranjeaza ca trebuie sa-l dau jos cu tot cu ventuza de cate ori cobor din masina (sa nu sparga hotii masina)

dvd rezolva problema mp3, plus ca ai playlist complet, touchscreen, si la o adica... dvd player si tv

si peste toate, arata foarte bine

Link către comentariu

pare ok si nici nu e scump... si voi credeti ca ce vine cu masina nu e chinezarie? ia desfaceti si cititi.... o solutie buna si completa la un pret corect spre deosebire de un original care este de o nesimtire inimaginabila.... sa platesti pe o navigatie cat pentru o masina buna....

Link către comentariu

nu numai ca platesti pt una OEM de te-apuca strechea, ce e mai nasol e ca nici dvd-ul original (care si ala costa in jurul a 500 RON din cate am inteles :))) nu are hartile la nivel de detaliu pe strada/numar pt RO....

asa ca decat sa iei un RNS x10 OEM sau MFD nu prea merita nici macar ca optionala cand configurezi masina... infara de playerele incorporate nu prea ai sa-l folosesti pt navigatie decat daca pleci des afara din tara, dar pt un utilizator care foloseste masina numai in tara sau in proportie de 70% - 80%, nu prea isi justifica costurile :)

cel mai bine iei masina cu un player obijnuit (aici VAG sta bine, playerele lor simple, fie si doar pt AudioCD-uri au o calitate buna a sunetelor), iar daca nu esti satisfacut si vrei navi incastrata in bord (vorba lui SHARANEL: sa nu ai grija hotilor) iti iei ceva gen Witson W2-D720V pe care poti instala un IGO sau Route66 si pe langa faptul ca ai toate hartile, calumea, cu diferente mici, ai si alte chestii, care pt ceilalti pasageri le vor fii utile... iar pretul e considerabil mai mic :)

@SHARANEL: la ala pe langa bani aia trebuie sa iei si o rama ca sa mearga adaptat bordului de la Passat ( bine, hai ca maxim 50 RON poate sa coste :P ) dar pare ok pt bani dati pe el si pt ce ofera

Modificat de Riddler
Link către comentariu

observatia cu scosul gps-ului din parbriz e foarte corecta. dar eu zic ca nu e asa de enervant. ca doar nu pui gps-ul de fiecare data cand te fatai prin oras :)

era un player mai apropiat de cel OEM. parca un pioneer

parca asta

http://cgi.ebay.com/VW-Passat-Golf-Sagitar...1QQcmdZViewItem

arata mai ok, parerea mea :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!