Jump to content

Bora 1.6 accelereaza greu

liviutoader2005
 Share

Postare recomandată

Problema la mine eset ca daca turez masina la 5000 de turatzii imi sare motoru , se aude un zgomot tare ciudat .....face incepand de la 1800/rot

Nu stiu ce sa mai fac si am vazut ca si consumul a crescut considerabil 12%

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 years later...

Am un Golf 4, 1.6 16v, din 2001, tip motor AZD. Cand e motorul rece, trage, asa cum ar trebui el sa traga. Toate bune ... pana cand se incalzeste. Eh, cand se incalzeste, trage greu, urca greu in ture, nu mai zic ca daca sunt 4 persoane in masina, zici ca am motor de 1.2.

Care ar putea fi cauza si daca s-a mai intalnit cineva cu problema asta?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Aceeasi problema o am si eu. Codul motorului este AZD. Se tureaza greu,

Link către comentariu

• 4 months later...

aceeasi pb am avuto eu....la 5100rpm nu se mai tura in nici o treapta de viteza....a fost senzorul de la axa cu came...dar atentie poate sa fie si debitmetrul de aer :)

.

trebuie verificati acesti 2 senzori

Link către comentariu

• 1 year later...

salut . am si eu o problema asemanatoare . urca greu in ture , mai ales de la 1000 de ture pana la 3000 zici ca trag un elefant dupa mine ...dupa isi revine cat de cat . am curatat clapeta + ERG , bujii noi , toate filtrele noi . ma gandesc cumva la injectoare fiindca probleme cu turatiile nu am , mi se duce pe rosu in orice viteza . am mers cu o skoda  acelasi motor si era diferenta mare fata de a mea . multumesc anticipat 

Link către comentariu

Verifica pompa de benzina, role blocate pe la cureaua de accesorii. Oricat de ciudat pare, si este o explicatie tehnica prea lunga sa dezvolt aici, problema presupun ca este cauzata de cutia de viteze, arborele primar sau secundar, mai exact uleiul de pe acolo, angrenaje, sincroane. Schimba uleiul in cutie, verifica ce ti-am zis si da-ne de veste.

Modificat de Bogdan Moraru
Link către comentariu

Nu stiu cati km are ambreiajul . eu o am de un an si ceva , am luat-o la 170.000 si acum are aproape 190.000 . Nu cred sa fie problema acolo.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!