Jump to content

cate golfuri 1 mai au seria pe bune?

valiauto
 Share

Postare recomandată

Si eu am o babu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...
chiar nimeni nu are o poza cum arata seriile?

Alexius poti fi mai explicit: adika unde pe oala -pe parte superioara unde e prins amortizorul sau pe lateral ?????poate gasesc macar o urma ceva sa pot merge la RAR pt serii deteriorate sau ceva de genu asta.am razuit pe ici pe colo da deja in unele locuri sunt 3 straturi de vopse si nu se vede nimic.

daca no rezolv repede ma lasa nervii. 2 litrii de benzina sii dau foc si gata am terminat cu ea!

Sunt si eu curios ce fel de motor am. Mi s-a zis ca este un 1.6 8v cand am cumparat masina dar inca nu m-am prins ce tip de motor este exact.

Pe motor scrie 049 103 373 C, sub aceasta serie scrie 40 iar in linie cu prima serie mai in dreapta scrie WW0 sau WWO. Multumesc.

Link către comentariu

Cred ca tu citești ceva pe pe chiulasa, nu seria de pe bloc. Seria e pe bloc exact sub ștuțul de ieșire a apei din chiulasa.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!