Jump to content

cate golfuri 1 mai au seria pe bune?

valiauto
 Share

Postare recomandată

al meu unu e inca intact dpdv al seriei .... :(

daca mai are cineva curaj sa-l arate pe net sa-l vedem si noi....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de unde stii ca G1 nu mai au seriile intacte ? pai o gramada din ele au fost aduse inainte de chestia cu euro 3 si aia cu 8 ani ...

Link către comentariu

• 2 months later...
raducodreanu

si al meu

Link către comentariu

• 11 months later...

Se pare ca e cam tarziu pt asta dar totusi

Si al meu e cu seria pe bune .. din 1977 cu serie scurta pe oala de la telescop :D

E altcineva cu un golf mai in varsta?

Hehehhe :D

Link către comentariu

ljian, degeaba ai tu Golf din 77, ca motorul e de Golf II, right?

Link către comentariu

ljian, degeaba ai tu Golf din 77, ca motorul e de Golf II, right?

Da dar e conform cu ce s-a facut pana in 84 pt golf I

Si in plus era vorba de serii!

Pot sa mergfara probleme la RAR si sa-mi faca identificarea.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Si al meu e din 1977 si cred ca e mai batran, pt ca are motorul de 1100 :) si seriile sunt bune.

Link către comentariu

• 1 month later...
  • 3 years later...

Golful meu are seria "pe bune" (fabricatie '79). In rest insa ... a suferit modificari. Mai ales la motor (are acum 1.6 diesel in loc de 1.5)

Link către comentariu

si eu am un bidon din `79 care a avut un 1,6 110 cp iar acum a suferit un transplant :beerchug:

si eu am un bidon din `79 care a avut un 1,6 110 cp iar acum a suferit un transplant oricum la serii e ok :beerchug:
Link către comentariu

77 cu seria originala. am vazut pe forum multe poze in care se vedea clar lucratura la oala ... cele de dupa 80 au seria ca la golf 2?

Link către comentariu

• 2 years later...

SALUT

am o mare belea!! am mare nevoie de ajutor!!

am fost cu masina sa fac verificarea si nu-i gaseste seriile nimeni. Exista o serie exact ca-n acte da e pansonata pe o placuta prinsa in nituri de masca fata. Nu vrea s-o bage nimeni in seama ca cica placuta e prinsa in nituri si tot ce e prins cu nituri nu se ia in considerare-asta au spus toti la care am fost-si am fost la 3 statii itp!

Glofu meu e fabricat in 1979 in acte e 1980.

unde ar trebuii sa aiba pansonate seriile pe caroserie?

poate cineva sa-mi arate o poza ceva! please!! am mare nevoie de o informatie!

toti cu care am vorbit spun ca singurele locuri in care ar trebuii sa fie seria ar fi: pe oala amortizor, pe tabla din spatele motorului si ultima locatie ar fi pe pragul interior aproape de stalpul din stanga care tine usa.

acum cica locul de pansonare difera de anul in care a fost facuta masina. cica anumite intervale de ani au intr-un loc altele au in alte parti.Cum as putea sa intru in posesia unor informatii ca stau cu masina in garaj si am muncit aiurea toata vara.

interesant ca masina a avut verificare pana-n 17 decembrie da vechii proprietari habar n-aveau ca nu sunt de gasit seriile.cand am intrebat au spus ca s-au dus la verificare si n-au avut nici un fel de probleme.asta mi-se pare ciudat pentru ca eu am taiat mumai pe dedesupt la praguri si la lonjeronul spate dreapta si n-aveam cum sa astup sau sa tai seriile!

poate aveti vreo poza sa vad si eu cum arata seriile pansonate!please! macarr vreun sfat ceva!

Link către comentariu

seria de la caroserie o gasesti pe oala din dreapta daca zici ca e din 79

Link către comentariu

placutza care o vezi in fatza prinsa inspatele mastii este o placutza de recarosare din cate stiu si majoritatea au asa ceava greu sagesti unul care sa nu fie recarosat

recarosarea cu placutza prinsa acolo in fatza este cea facuta in germania

cine stie altceva asteptam informatii sincer si eu sunt curios daca este asa sau nu

Link către comentariu

paul nu cred ca este de recarosare... bine asta daca este si placa la care cred eu ca te referi.. cea de pe trager.....

Link către comentariu

da ai dreptate am mai vb si eu cu cineva ,cred ca este un fel de identificare pentru ca datele de pe placutza corespund cu cele din carte si de pe caroserie

acum nu stiu sigur nimic poate ne lamureste si pe noi cineva mai cunoscator eu sincer sunt curios pentru ca si eu am

Link către comentariu

Eu la Golful meu (al 2-lea) am fost nevoit sa-i repoansonez seria pentru ca cea originala nu se vedea foarte bine. Am fost la RAR in Craiova la identificare si au inceput aia sa fac aniste mutre de ziceai ca am venit cu cine stie ce masina furata de la Guvern... Intr-un final am rezolvat-o...

Mie mi-au repoansonat seria pe partea pasagerului(daca nu ma insel, verific cand ajung la masina si-ti scriu maine) in partea de sus, cum deschizi usa , sub e o banda acolo sus. Pun o poza mai jos, ca sa-ti faci o idee de pozitie.

La celalalt Golf din `79 intradevar, seria e pe oala :) . Iar eu am dat cu antifon la greu :) ... nu stiu cum o scot la capat :).

carphoto2196507.th.jpg

Multa bafta !

Link către comentariu

chiar nimeni nu are o poza cum arata seriile?

Alexius poti fi mai explicit: adika unde pe oala -pe parte superioara unde e prins amortizorul sau pe lateral ?????poate gasesc macar o urma ceva sa pot merge la RAR pt serii deteriorate sau ceva de genu asta.am razuit pe ici pe colo da deja in unele locuri sunt 3 straturi de vopse si nu se vede nimic.

daca no rezolv repede ma lasa nervii. 2 litrii de benzina sii dau foc si gata am terminat cu ea!

Link către comentariu

sany0043he3.th.jpg

in zona aia cauti mai mult spre partea de sus...cel putin asa e la mine

LE: mna ca ne dublaram la post :)

Modificat de Cypor
Link către comentariu

La celalalt am seria pe oala , pe partea superioara , langa telescop. La telescopul de pe partea pasagerului , dar o are repoansonata daca nu ma insel si pe oala de la telescopul celalalt.

Atasez o poza :

dsc08678m.th.jpg

Usor cu benzina ca nu`i face bine ! :)

LE: ne triplaram :P

Modificat de Alexius
Link către comentariu

uite unde am avuto si eu la primul meu golf se vede ca nu este terosonat ...77''

post-20456-1263815664_thumb.jpg

Modificat de mk1gti_paul
Link către comentariu

multimesc mult pentru poze. :icon_thumright: sper sa ajung maine sa ma apuc de razuit sa gasesc seria.da cu zapada asta cazuta cred ca mai aman o zi sau doua! :frigbaitata:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!