Jump to content

Touareg Mountain Tiptronic 6 vit.

cosmins

Postare recomandată

Saptamana trecuta am vandut Seat-ul Altea 1,9 tdi (140 CP) de care am fost super-multumit si dupa ce am mai pus o suma consistenta si astazi am luat un Touareg Montain.

Echiparea este standard MOUNTAIN (eu zic ca tot ce poate oferi o masina de bun simt din anul 2006) + optionale mai importante: -cutie tiptronic 6 viteze

-comenzi pe volan

-vopsea metalizata (silver blue)

Motorul este un 2,5 TDI de 174 CP , foarte silentios in interior (mult mai silentios decat tdi-ul lui Altea sau GolfV).

In acceleratii,pe mers normal D, desi nu l-am fortat este sub Altea 1,9 TDI cu chiptunung si cam la fel cu Altea de 105 CP. In modul S se vede o schimbare in bine, dar parca tot nu m-as tine dupa fosta masina. Banuiesc ca e din cauza greutatii masini, undeva la 2,5 tone.

Consum : undeva la 8 la drum intins fara a depasi 120/h.

Prin orasul Cluj Napoca computerul de bord mi-a aratat undeva, la un moment dat , media de 27litri/100km :) , dar s-a corectat la drum intins si a ajuns pe la 8.

Stabilitatea in curbe : impecabila.(mult peste noul Santa Fe pe care l-am avut in vedere initial)

Suspensia desi e clasica, absoarbe bine toate denivelarile asfaltului de licenta romaneasca. La acest capitol nu am vazut diferenta fata de Touareg cu suspensie pneumatica.

Finisajele sunt super, fara cusur.

Instalatia audio ce 10 difuzoare , eu zic ca se aude foarte bine, cu un bas clar si inalte ce nu te zgarie pe urechi.

Am sa atasez niste poze facute la cald de cand am ridicat masina.

Consider ca am facut o achzitie foarte buna si sper sa nu o regret.

Doar 2 elemente de tuning vreau sa-i fac : - instalatie Xenon faza scurta (cat de curand).

- ciptuning la Dragos (undeva prin primavara)

Later edit : maine trebuie sa schimb avatarul.

Modificat de cosmins
Link către comentariu

foarte frumoasa masina... este luxoasa si trebuie sa fie o adevarata placere sa pleci la drum cu ea.

de curiozitate si daca nu sunt indiscret poti sa spui cat te-a costat masina.

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri. Am sa fiu totusi un pic rebel dupa chiptuning.

claudiu 83 : pret catalog DDP 41650 euro. Pretul negociat : 39150 euro

Modificat de cosmins
Link către comentariu

Super masina ce sa mai. Bravo tie pt alegere fata de un Santa Fe cred ca e net superior.

La cat mai multi km fara probleme!

Cu cat ai dat altea?

Inca o data nice car!

Link către comentariu

Superb tank !!! Sa ai bafta de el si sa ai mila de noi astia micutii cu Fabiutele cand ne intalnim pe drumuri :blush:

Modificat de bebeko
Link către comentariu

felicitari,masina e super!printre singurele suv-uri care-mi plac!

sa ai parte de ea si placerea de a o conduce !

Link către comentariu
  • 2 months later...
Acum nu trebuie sa te mai temi de gropi :D. Sa faci cat mai mult offroad cu ea :).

Dar totusi cu grija ca e facuta totusi pt. sosea. Sa ai parte de ea si cit mai multi km.

Link către comentariu

superba masina, sa o stapanesti sanatos si asta nu e masina de reprize :) deci scoate din ea tot ce poti pentru ce e facuta :)

Link către comentariu

am avut placerea sa intalnesc pe cineva cunoscut ce detine un astfel de....."tanc pe roti" si....no comment, este superba...mai ales asta argintie.....iti ia ochii.Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

marfa ! :vaidecapulmeu: cam putine pe forum. asa ca te asteptam pe la intalniri... :somnmare:

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Felicitari...

Am avut si eu una (aceeasi culoare...) si pot sa spun ca masina este SUPERBA.

Sa ai parte de distractie cu ea. Eu am facut o remapare tot la Dragos V. si am fost tare multumit de cum a iesit. Pot sa iti spun ca tipul este prietenos si face bine ceea ce face,deci a ai incredere. Dupa remapare la Touaregul meu nu am avut nici o crestere in ceea ce priveste consumul dar s-a simtit cresterea de putere (de la 174 la 204 CP).

Inca o data sa o stapinesti cu placere... :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!