Jump to content

Proaspat proprietar de VW Passat 1,9 TDI

soundmaker

Postare recomandată

Sunt proaspatul proprietar al unui Passat :

-1,9 TDI PD

- 116 CP

- culoare : Negru Cobalt

- An fabricatie 2000

- Prima inscriere 2001

- Km parcursi 98.000 ( reali 100%)

- Climatronik

- Radiocas original VW + 4 boxe in portiere

- 4 airbag-uri

- 4 ferestre electrice

- cotiere fata + spate

- cutie Tiptronik ( mi-e cam frica de asa ceva , dar asta e , o sa ma invat)

- cauciucuri vara + cauciucuri iarna (in garantie)

- placute frina schimbate de curind

- filtre + ulei schimbate acum o saptamina

- amortizoare ulei+gaz schimbate in primavara

- motor testat la service OK

- Pret cumparare 8500 E

Ce parere aveti ??? E bine ??

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai bucurii... apropo au facut un test in mers in a 3 de la 1700 rpm panma la 3200 pedala 100% apasata?

Link către comentariu

Sa mearga bine multi km. Incep sa-mi doresc din ce in ce mai mult un tiptronic (sau multitronic). Pretul e destul de corect pentru km pe si dotarile pe care le are.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos :( .O masina foarte buna.Cine ti-a garantat km?La cum arata volanul eu spun ca are peste 100k.Am vazut volane de piele intre 70k si 100k fara sa fie deloc roase.Si eu am pe bord 101k si dupa scanarea facuta de Voinea au rezultat 177k, dar fara probl. Grija mare la turbina si la motorina fiind un PD.Oricum, sa te bucuri de ea :(

Link către comentariu

:( :(

8500E e un pret f. bun. Daca nu ma insel la 90.000km trebuie schimbata distributia, a ta a fost schimbata? In rest sa ai noroc la ea si cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

Distributia a fost schimbata la 60.000 iar volanul nu e ros , are rapan pe el de la maini murdare.

Tapiteria e la fel de murdara ca si volanul. O sa incerc simbata sa o bag la curatat.

Link către comentariu

Felicitari, eu zic ca ai facut o afacere buna daca KM de pe bord sunt chiar reali.

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.

Sa auzim numai de bine!

Link către comentariu

Eu ma gindeam ca chiar daca are dublul kilometrilor afisati , la felul cum merge tigaia , sunt multumit.

Am vazut la niste prieteni VW Passat cu 480.000 la bord si mergea super bine.

Link către comentariu
Eu ma gindeam ca chiar daca are dublul kilometrilor afisati

ai dreptate si asa era o afacere buna. Uitate ce au sarit preturile in Germania.

Link către comentariu

E jale cu preturile in Germania . Tocmai ma hatarisem sa-mi aduc una de acolo , dar pe mobile.de m-au zapacit astia cu preturile. Si capac si-au pus si astia marirea aia de accize in vama.

Link către comentariu

Volanul ala e ros, nu e murdar. Am avut Laguna1 cu volan de piele la 160k km si nu arata asa de rau. Oricat ai strange de volan si ti-ar transpira maineile tot nu cred ca poti sa-l aduci in starea aia dupa 90k km. Numai daca pielea e de proasta calitate, ceea ce nu e cazul aici.

Oricum, sa o folosesti sanatos.

Modificat de r&d
Link către comentariu

Am dat cu unghia pe el si are un jeg de 2 mm . Dupa ce-l curat o sa pun o poza.

Cind am luat-o asa am zis si eu , ca-i ros. Cu toate ca din istoricul masinii reiese clar numarul de kilometrii.

O fi cartea service falsificata ??

Link către comentariu

Sa te bucuri de el. Si la cat mai multi km fara probleme. Ai facut o afacere foarte buna. Cat iti ia cu tiptronicu. Il lasi sa schimbe el sau schimi tu.

Link către comentariu

Ia cam cu 1 L - 1,5 L in plus , depinde de modul de condus.

Merge bine si pe automatic , dar momentan inca nu m-am obisnuit cu el asa ca merg cu manual +/-

Link către comentariu
  • 1 month later...

Azi am montat noile faruri de la FK Automotive cu Angel Eyes.

Imi pare rau ca n-am avut aparatul digital la mine , dar o sa pun poze in curind.

Link către comentariu

da nu stai omule...nu stai deloc.Felicitari pt masina(cam tarziu, dar abia acum am dat peste topicul tau) si pentru faruri in special...sunt super, no comment.Sa ai noroc de ea si ea de tine :o

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Sa-ti traiasca. Am si eu una asemanatoare, am dat cam tot atat pe ea si dupa volan are spre 200 000 (desi scrie 150 000 pe ea). Dar dupa cum spuneai, daca merge bine, retul nu prea mai conteaza.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumoasa masina,si e si mai frumoasa cu farurile alea,sa o stapanesti sanatos si fara incidente :P

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!