Jump to content

Sfat cumparare Leon 1 SH

ambro
 Share

Postare recomandată

Salut..noi colegi de arie ai forumului :D Am vandut masina care mi-a umplut ultimii doi ani..un golf 2, acum am 8500 - 9 mii si vreau leon..so..as vrea si eu niste pareri despre cum e masina dupa vreo 5 ani..adica voi lua ceva din 2001, ce s-a stricat la ale voastre in anii astia, merita sa-l cumpar?..si in primu rand..gasesc leon cu 9 mii? Merci mult

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, ti-am editat titlul topicului cu unul mai sugestiv.

Daca ai rabdare sa citesti pe aria asta o sa vezi ca nu prea au fost probleme majore cu mashinuta si merge si un Sh.

Succes la cumparaturi si daca poti mai posteaza aici cand vrei sa te decizi asupra motorizarii etc :D

Link către comentariu

Pai atunci as intreba altfel, ce pot sa imi iau cu acesti 9 mii maxim si sa fie pe benzina? Dieselul l-am cam exclus. Daca as putea sa iau un 1.8T, ce consum are? Si as mai vrea sa stiu care sunt motorizarile pe benzina, si care este cea mai ok in raport putere/consum.

Desi pana la urma trebuie sa vad ce e pe piata..ca nu pot sa astept pana o iesi la vanzare un 1.8T sh..

Link către comentariu

Pai atunci as intreba altfel, ce pot sa imi iau cu acesti 9 mii maxim si sa fie pe benzina? Dieselul l-am cam exclus. Daca as putea sa iau un 1.8T, ce consum are? Si as mai vrea sa stiu care sunt motorizarile pe benzina, si care este cea mai ok in raport putere/consum.

Desi pana la urma trebuie sa vad ce e pe piata..ca nu pot sa astept pana o iesi la vanzare un 1.8T sh..

daca ai banii de benzina pt consum de min 15% ..ce sa zic... mai misto e dieselul....il alergi de iti sar ochii din cap si consuma 8 :(

poti sa cauti diesel de 110 e cam cea mai buna oferta :(...ca mai sus nu prea exista decat pe cupra

Link către comentariu

Din aprilie 2006 beneficiez de "serviciile" unui Seat Leon din 2002. Ori eu sunt foarte norocos, ori cel care l-a avut in Germania a avut foarte mare grija de el.

Dupa aproape 5 ani toate materialele din interior arata ca noi. Vopseaua prezinta doar foarte mici zgarieturi de care voi scapa atunci cand ii voi face cadou masinii un polish profesional.

Masina este foate inchegata si in momentul de fata am doar un singur greiere "nabadaios" in cutia centurii din spate. Dar cum centura din spate costa destul de mult sa o schimb cu totul momentan convietuiesc cum pot cu respectivul greiere. Noroc am de faptul ca nu este deranjat decat la drumuri cu adevarat proaste.

Si eu as recomanda un diesel de 110 cp. Din cate stiu eu sunt (cel putin printre) cele mai bune motoare VAG. In alta ordine de idei eu si cu 90 de caluti ma inteleg perfect, la ceea ce cer eu de la masina.

In 5 luni de zile am avut o singura problema importanta legata de maneta de semnalizare. Problema este pe cale sa se rezolve intr-un buget de cam 100E (suma include: manopera diagnosticare, pret maneta de semnalizare cu tempomat si manopera pentru schimbarea piesei intrucat serviceul care a facut diagnosticarea nu avea piesa pe stoc), cu toate ca as mai fi putut sa merg cu ea o bucata de timp.

Din ce am mai citit pe net as recomanda achizitionarea unui Leon de dupa 2002 deoarece au rezolvate o mare parte din problemele cu chederele. Cele din 2001 se spune ca au o problema cu chedere si mai ploua in masina (e adevarat si faptul ca proprietarul anterior deja sa fi rezolvat aceste probleme).

Pentru motorizari pe benzina poti sa intrebi pe aria de benzinare posesorii de 1.8T cat de multumiti sunt sau direct pe toni, numai ca el parca are 2.0VT.

Link către comentariu

Nu am mai avut net zilele astea si nu am mai intrat pe forum. Executor merci mult masinuta din acel anunt e criminala..dar cum am scris si in primul post eu nu am decat 9 mii. Referitor la cel de care zic baietii, dieselul de 110 cai, motorul este de 1.9? Si in legatura cu faptul ca il alergi de il rupi si iti consuma 8 :) p[ai asta e problema din cauza caruia vreau eu benzina..eu am alergat dieseluri si s-au stricat toate..si multa multa lume mi-a spus ca in diesel nu dai..orice ar fi..excluzand skoda tdi rs sau alte astfel de modele..si oricum, oricat ai da in el, nu va avea randamentul benzinei. 1.8T l-am scos din calcul..nu am cum sa gasesc la 9 mii asa ceva..ce motorizari mai sunt pe benzina, in afara de cel de 1.6?

Link către comentariu

Pai conteaza si cum dai in diesel. Ca daca ii dai la rece si talpa sub 1500 rot/min il pui pe butuci. De asta exista un topic despre condus corect TDI.

Link către comentariu

Vezi pe www.mobile.de la seat leon ce tipuri de motorizari, ce consumuri si ce preturi au. Eu am dat pentru Toledo consumurile la diferite vireze si stiind ca Leonul este varianta Hatchback a Toledoului cre ca cvifrele corespund.

Incearca sa o iei direct din Germania si vei avea o surpriza placuta in ceea ce priveste intretinerea masinii. Enjoy.

Link către comentariu

oricum in ce tara te-ai duce nu il scoti sub 12 000E

Link către comentariu

:D ce ai gasit e...teapa. La filtru pune : ani:2001-2004(pt a avea norma euro3-4), km 0-150000, pret 5000-8000EU, power 66-110kw....si apoi selecteaza masinile peste 6000EU si alegeti vreuna. Enjoy

Link către comentariu

Am intrat...si mi-am pus mainile in cap..cum e posibil asa ceva? http://www.mobile.de/SID3zo4v0pPV8LvTx8Xge...11111224738928& Ipotetic vorbind, daca m-0as duce in germnaia si o iau de acolo, motor de 1.8, cat platesc taxe la vama?

Daca ai cunoaste germana nu ti-ai pune mainile in cap...

"HAGELSCHADEN" inseamna "lovit de grindina" in traducere libera. Adica probabil ar trebui chituit si vopsit tot. Masina e din '99, e 1.6, de aer conditionat nu pomeneste si asa mai departe.

Link către comentariu

Daca ai cunoaste germana nu ti-ai pune mainile in cap...

"HAGELSCHADEN" inseamna "lovit de grindina" in traducere libera. Adica probabil ar trebui chituit si vopsit tot. Masina e din '99, e 1.6, de aer conditionat nu pomeneste si asa mai departe.

gandestete..la noi in tara se vand cu 14 mii.... si astia care le aduc (le aduc pe cele mai ieftine) si mai mult de 1000E nu le iese.. ca asa ar face toata lumea.

Link către comentariu

am mai vazut masina aia pe un site nemtesc, nu o mai gasesc acuma..avea pozele mai mari si mai multe...cred ca sa fii fost lovita de grindina ar fi fost bine, dar dupa cum arata, cred ca s-a dat cu ea peste cap, a reparat-o cum a putut si inca se mai vede, si a zis el ca defapt e grindina.... da sunt indoituri pe usi, pe portbagaj, adica nu mai are liniile din fabrica..se vede..nu cred sa fii strambat grindina portierele...

Link către comentariu

Da..m-am gandit si eu ca tre sa fie ceva dubios, era doar un gand, dar oricum, linkul pe care l-am dat eu acolo este un exemplu, nu este unicul..am vazut 12 seaturi distincte toate pana in 5 mii, dar oricum, aveti dreptate.

Dar Swat Cat, cum adica 14 mii de euro e la noi? Modelul tau din 2001 1.9 tdi de 110 cai e fix 10 mii de euro..m-am dus la multe parcuri si targuri din Buc si citesc ziare de profil numai cu anunturi, cam asa sunt 10 mii-11 mii max

Link către comentariu

Dar Swat Cat, cum adica 14 mii de euro e la noi? Modelul tau din 2001 1.9 tdi de 110 cai e fix 10 mii de euro..m-am dus la multe parcuri si targuri din Buc si citesc ziare de profil numai cu anunturi, cam asa sunt 10 mii-11 mii max

vb de 20vt

Link către comentariu

am mai vazut masina aia pe un site nemtesc, nu o mai gasesc acuma..avea pozele mai mari si mai multe...cred ca sa fii fost lovita de grindina ar fi fost bine, dar dupa cum arata, cred ca s-a dat cu ea peste cap, a reparat-o cum a putut si inca se mai vede, si a zis el ca defapt e grindina.... da sunt indoituri pe usi, pe portbagaj, adica nu mai are liniile din fabrica..se vede..nu cred sa fii strambat grindina portierele...

Apropo de grindina, anul asta o fost o grindina ceva de speriat cam 100 km mai jos de Stutgart, in Villingen. Am un prieten acolo si am fost in vara pe la el.... masina arata de parca cineva o luat un ciocan greu da cu cauciuc la capat si o ciocanit-o sistematic.... capota si partea de sus evident insa sunt indoituri mari si vizibile chiar si pe muchiile de la portbagaj, aripile din spate, imbinarea intre usi si acoperisul masinii, peste tot unde o cazut macar o grindina o indoit-o. Am vazut poze.... era cat un mar. Masina in cauza era (si mai este) un A4 penultimul model.

Am vazut de vanzare acolo gramezi de masini lovite de grindina, vechi de max 1` an, printre care mai retin doua Touran-uri diesel, unu la 12000Eur si altul la 14000 Eur. N-am ajuns la nici un dealer Seat insa s-ar putea sa fie si ceva Leoane lovite prin zona.

Link către comentariu

Stateam doar si ma uitam la prerturi din curozitate, ca nu o mai facusem pana atunci, si am vrut sa vad si ce e pe afara, dar nu sunt genul nu m-as misca in De pentru o masina. daca intr-o sambata eu am banii imi place duminica sa merg sa o cumpar, o iau frumos de aici, fac un test vag com si daca e bine o iau..desi suna cam simplu. :D Spuneti-mi va rog la un autoturism pe benzina..la ce sa ma uit?? Sau ce anume imi va spune testul vag com despre el, imi va da si date precum compresia? Imi da date serioase despre motor? Avand golf 2 inainte, nu am avut computer bord si nu am fost in situatia de a afla cum e cu computerele de bord..cu testele..si ce poti afla despre o masina cu ele. Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!