Jump to content

Praguri Passat B6

alxrro
 Share

Postare recomandată

Salutari la toti colegii! :)

Stie careva sa-mi zica si mie de unde as putea cumpara niste praguri interioare de aluminiu de calitate? E vorba de acele praguri care se lipesc pe interior si care se vad cand deschizi usa.

Pana acum la Skoda luam de la Augsburg, dar erau de o calitate zlabuta :( , se zgariau f.f. usor si, dupa un timp, aratau dezagreabil, de trebuia sa le schimb periodic :( .

M-ar interesa unele mai de calitate, eventual dintr-un material mai gros, mai rezistent... Nu conteaza cat costa.

Multumesc anticipat de ajutor! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am luat chiar de la VW. Sint dintr-un material cauciucat gros, masic. Imita aluminiul insa e mai rezistent la zgiriaturi. E ok, sint multumit de alegere.

Incearca si vezi daca iti plac.

Link către comentariu

Poti sa-mi spui de la care dealer le-ai luat si cat au costat. Ai si pe spate, sau doar pe fata?

Multumesc de raspuns!

Link către comentariu

Kit-ul include si fata si spate, plus ceva lipici special, etc.

Le-am luat de la Porsche, insa poti sa ma pici cu ceara ca nu mai stiu cit am dat pe ele... Sorry !

PS: Vad ca sintem vecini de sat Pipera, daca vrei ne vedem la o cafea in cartier intr-o seara sa le vezi cum stau pe masina. Bafta !

Modificat de nae
Link către comentariu

Sigur, de ce nu ;) ?

O cafea ar fi bine venita :) (ca sa nu mai vorbim de vreo bere, doua, desi daca venim cu masinile e cam greu)

Multumesc de informatii. O sa trec pe la Porsche sa le pun o intrebare.

Link către comentariu

Am trecut astazi pe la Porsche si m-am interesat de praguri.

Un set de 4 praguri (2 fata + 2 spate) costa 6.400.000 lei. Am atasat si o poza, ca sa va faceti o idee.

Link către comentariu

aceleasi numai ca scrie octavia pe ele am dat de la dealerul din craiova 1 mil pe ele acum un an :hainoroc:

Link către comentariu

1 milion pe setul complet (toate cele 4)? Super!

Oricum, este o idee buna sa intrebam si pe la alti dealeri.

Va rog, daca aflati ceva noutati despre acest subiect (preturi mai bune), dati si voi un post aici!

Eu atat am aflat pentru moment. Ma mai interesez si eu.

Link către comentariu

• 1 year later...

Uite, de exemplu:

post-6389-1199657055_thumb.jpg

Link către comentariu

• 10 months later...

( huh, ce am eu un obicei de a re-aduce la actualitate topic-uri mai vechi :D )

@alxrro: poti sa pui si tu codurile pieselor sa stim si noi exact cand mergem la dealer ce vrem ?:P ( in caz ca ti le-ai procurat intre timp :) )

nu de alta dar m-am confruntat cu situatia in care la dealer unul din consilieri de la piese habar n-avea despre ce vrobeam :blink:

multumesc anticipat :icon_thumright:

Regards,

Riddler

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Din pacate nu le-am procurat intre timp. Aveam un pliant cu codul, dar l-am ratacit. Oricum, peste o saptamana ma reped pana la Constanta la Vlad si atunci o sa aflu si codul si o reactualizare de pret si o sa postez aici.

Link către comentariu

hehe, rapid si promt :P

@Scorpion: mersi pt informatii, utile rau, preturi, codul :D ...pacat ca nu stiu germana, dar am pe cineva care o sa-mi traduca textul respectiv ;)

@alxrro: nu ezita sa o faci :P ...multi colegi ti-ar multumi sau ti-ar ramane datori :) ( mai vazusem prin topic ca vrei sa-ti pui volan de CC pe Passat-ul tau :lol: )

P.S.: poate dau pe-aici si despre un topic cu vreun coleg care si-a montat plierea automata a golinzilor ;)

Link către comentariu

Saptamana viitoare marti seara cand ma intorc de la Constanta o sa va ofer infomatiile pe care le aflu.

Cat despre volanul de CC cu siguranta o sa-mi montez, dar cred ca e ceva mai de viitor, nu cred ca mai devreme de un an o sa se intample.

Link către comentariu

• 1 year later...

stie careva cum se desfac pragurile interioare ? vreau sa trag niste fire pe sub ele si nu imi dau seama cum sa le desfac? sunt cumva clipsate?

Link către comentariu

ciao

sant clipsate, nu au suruburi. Cand le pui inapoi sa fii atente la cheder, tinde sa ramana sub prag, trebuie scos.

bafta

Link către comentariu

eu am incercat sa trag de el dar se tine bine...si am renuntat, sa inteleg ca trebuie sa trag mai cu forta ?

Link către comentariu

da, trebuie sa tragi destul de hotarat de ele.

Link către comentariu

exista cumva riscul sa se rupa vreun clips ceva ? sau sunt destul de rezistente

Link către comentariu

pai daca tragi in directia buna nu se rup..

Link către comentariu

Poate ar fi fost util sa ne precizezi si care este directia buna!!

Link către comentariu

Trebuie tras de prag in sus.Aici puteti intra si veti gasi multe lucruri interesante.Personal, m-am folosit de multe imagini din aceste prezentari cu imbunatatiri aduse Passat-ului pentru cei care nu au aceste dotari. In partea de sus a paginii gasiti un buton pe care scrie Passat B6, apoi gasiti imbunatatirile OEM aduse Passatului, DIY.

Bafta!

Link către comentariu

multumim Adi 36, intradevar un site foarte folositor

D@ny banuiesc ca trebuie sa tragi tare de prag in sus :huh:

Maine am sa imi montez boxele pe spate si am sa vad cum o sa desfaca pragul tipul care mi le pune

Modificat de Alinushu2007
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!