Jump to content

Presuri pentru Golf 4

farfarello
 Share

Postare recomandată

Din cate imi aduc aminte, cel de la piese a spus ca da.

Ideea este ca eu m-am dus cu codul pregatit, ca sa nu am surprize.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• soila

7

• SSorin

6

• DragosR

6

• GABIVVX

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cu putin noroc, poate il gasesc acasa, fiindca foaia am aruncat-o dupa ce mi l-a adus.

L-am gasit : 1j0061160

Modificat de aryes13
Nu mai da quote la postul anterior pentru ca este interzis de regulament . Foloseste "add reply" sau "fast reply" . Multumesc !
Link către comentariu

ceva similar si destul de ieftin exista in Selgros (am vazut in Arad), e pe doua dimensiuni, deci pt hatch si variant dar nu am retinut dimensiunile si nici nu am investit in asa ceva pina nu masor portbagajul.

Link către comentariu

Cu putin noroc, poate il gasesc acasa, fiindca foaia am aruncat-o dupa ce mi l-a adus.

L-am gasit : 1j0061160

Mersi mult :)

Link către comentariu

120 sau 130 lei. Mai are si o firma de tuning de la noi tot la acelas pret.

Link către comentariu

cea mai apropiata de dimensiunile noastre era 20 lei (70x90 cm), dar din pacate pe adincime e bun, dar la latime (intre contra-aripi) lipsesc 10 cm si am renuntat sa o iau pt ca e diferenta prea mare.

Link către comentariu

Eu am gasit la Selgros pentru Golf Variant si sunt multumit si de calitate si de pret (30 Ron)iar ca dimensiune nu e fest dar isi face treaba.

Link către comentariu

imi notasem dimensiunile (in cm) dar nu mai gaseam post_it-ul:

90x50

90x70

90x100

in mod sigur ar trebui sa fie tavite si din cauciuc (de dimensiuni mai apropiate de cele necesare), probabil de cei care fac covorase de cauciuc gen tavita, asa ca trebuie sa inspectam piata cu multa atentie si sa dam de stire poporului :D

LE: SHC Golf, in pozele alea vad ca tava aia are aceeasi sigla sa ii zic asa cu cele din selgros; pe site-ul respectiv au trecute dimensiunile??? sint universale??? ca ar fi tare interesant sa dam 20 roni in loc de 200 ...

FYI: nu e din cauciuc ci din ceva polistiren/polietilena vulcanizata sau asa ceva ca asta chiar nu am mai retinut, oricum ceva taaare usor

Modificat de DragosR
Link către comentariu

Nu sunt trecute nicaieri dimensiunile fiindca se presupune ca le cumperi de la reprezentanta ( sau dupa cod ca mine)

Materialul e f. usor, gen polistiren.

Sincer sa fiu nu-mi pare rau de pret deoarece dimensiunea este atat de exacta incat zici ca a fost turnata direct in portbagaj.

Dar daca exista alte optiuni, nici o problema... la urma urmei conteaza sa gasim , prin discutii , ceva bun care sa fie cel mai bun pt. noi toti :Driver:

Link către comentariu

daca e vb sa le iei cu dedicatie e bine; astea is universale si puteau sa faca si cu dim 100x70 ca sa incapa la fix, fara sa acopere partea curbata a portbagajului.

Link către comentariu

• 1 month later...

LE : care mai sunt preturile? se pot REmonta bulbii?pentru ca ai mei s`au rupt din podea :lol:

Modificat de Brabus
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru Golful 4 hatch a mai luat cineva tavita de cauciuc pentru portbagaj?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

stie cineva unde se gaseste covor din acesta pt portbagaj , pt g4 hatchback? la un pret mai bun...

la reprezentanta in sibiu costa vreo 250RON.

Modificat de dic_cosmin
Link către comentariu

Pentru variantul meu eu am luat din Selgros si pretul a fost de 40 Ron adica 400.000 vechi si sunt multumit s-a potrivit perfect. Erau trei dimensiuni una mare care s-a potrivit la mine una ceva mai mica care cred ca merge la Hatchback si ceva mult mai mic .... Cea pentru Hatchback parca era in jur de 30 Ron.

Modificat de Popescu Andrei
Link către comentariu

La mine in Sibiu nu e Selgros. Bine, asta nu ar fi o problema, ca as ruga pe cineva sa-mi cumpere si sa-mi trimita, sau poate chiar on-line, ideea e ca daca nu vad nu stiu ce sa cumpar si nu stiu daca e ce-mi trebuie.

Cum arata covorul tau, e facut dupa modelul masinii, cu decupaje etc, sau e ceva standard "patratzos" ?

Poate ii faci o poza si-mi arati.

Uite asa ceva caut, ma gandesc sa comand direct din germania, impreuna cu alte accesorii, costurile sunt mai mici per total.

post-16276-1199654914_thumb.png

Link către comentariu

Azi am comandat "covorul" pentru portbagaj, nu e original dar cred ca e ok.

Pretul este de 139.9 RON cu TVA, in comparatie cu 250 RON cat cerea reprezentanta, sau cineva care posteaza pe acest forum (nu dau nume) care mi-a cerut 400 RON pt un covor de cauciuc posibil original, nu mai stiu exact . In portbagaj nu e muzeu, important este sa pastram curatenia mochetei originale.

Gasiti detalii si poze pe www.rimimg.ro :lol:

Mai jos este descrierea facuta de vanzator :

Raspunsul la intrebarile dumneavoastra:

1. Avem pe stoc tavita / covoras pentru masina dumneavoastra (VW Golf IV 2002, HB/5). Se potriveste PERFECT in portbagaj, fara a lasa spatii neacoperite si fara a trebui sa o ajustati in vreun fel. Pana in prezent nu am intalnit cazuri de nepotrivire la nici o masina de serie la care a fost corect comandat covorasul. Daca, dintr-un motiv sau altul, nu se va potrivi perfect in portbagajul dumneavoastra, tavita se va inlocui pe cheltuiala noastra.

2.Intr-adevar in partea din mijloc este un material anti-alunecare (un fel de tesatura din plastic moale), dar acesta este lipit termic PESTE materialul de baza al tavitei. Prin urmare covorasul este dintr-o singura bucata, ABSOLUT impermeabil. Ca si executie, tavita este extrudata, ambutisata la dimensiunile si forma portbagajului respectiv. Apoi, peste aceasta, se lipeste la temperaturi ridicate mijlocul anti-slip, in asa fel incat suprafata obtinuta este perfect plana. In urma cu cativa ani, se produceau covorasele/tavitele doar cu striuri, fara materialul anti-slip, dar bagajele alunecau in portbagaj la viraje/accelerari/franari.

Va garantam ca orice s-ar varsa in portbagaj nu va ajunge la mocheta originala. Exceptie face cazul in care s-ar varsa foarte mult lichid (4-5 litri), astfel incat sa depaseasca marginile de protectie ale tavitei din cauza "valurilor" create de miscarea masinii... ;)

Teoretic, in cazul utilizarii normale (fara a incarca obiecte fierbinti, obiecte cu colturi sau muchii ascutite, substante puternic acide, corozive etc), covorasul va trai cat masina.

Link către comentariu

Si eu l-am comandat aici,l-am primit in 24 de ore,arata f.bine,am unele retineri in privinta materialului,

nu este cauciuc,este un fel de plastic.O sa revin cu poze.

Link către comentariu

dreptunghiul ala e din material textil sau tot cauciuc/plastic/polistiren ??

Link către comentariu

nu e textil, e tot plastic sau ceva asemanator, numai ca vrea sa fie ceva ca o mocheta, sa impiedice alunecarea,

se potriveste bine in portbagaj, plasticul e cam tare, incomodeaza un pic accesul la roata de rezerva, pentru ca nu este atat de maleabil ca si cauciucul, la fel si in cazul in care trebuie scos pentru spalare,

daca nu se umbla zilnic la roata de rezerva si daca nu se scoate zilnic din portbagaj pentru curatare e ok, eu il folosesc sa evit murdarirea accidentala, in general nu pun murdarii in portbagaj si nici rezerva nu o schimb zilnic, deci la mine isi cam face treaba, la un pret de 150ron in comparatie cu 400ron cat cereau unii pt ceva original, sau chiar 250ron cat cerea reprezentanta.

din punct de vedere al aspectului cred ca e mai mishto decat unul din cauciuc (negru) se incadreaza mai bine, cel putin la mine seamana cu mocheta originala.

Link către comentariu

La Selgros sint cu 20 si ceva de lei.

Eu am in fiecare masina, tin la mizerie, la orice, daca scrie ca tin si produse petroliere, acid de baterie ...

post-4581-1200254237_thumb.jpg

Link către comentariu

sunt pt fiecare model sau sunt universale? din cauciuc sau din plastic?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!