Jump to content

Presuri pentru Golf 4

farfarello
 Share

Postare recomandată

Daca alea sunt covorase originale sau daca macar seamana cu cele originale, eu le mananc ... :P Iar despre mansonul de la schimbator, sunt numai kichuri... chipurile "sport", un adevarat tuning :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• soila

7

• SSorin

6

• DragosR

6

• marius1982.11

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu mi-am cumparat acum 1 luna de la un dealer VW cu 100 RON

Link către comentariu

Eu mi-am cumparat acum 1 luna de la un dealer VW cu 100 RON

poti sa cumperi si pentru mine un set?

eu am intrebat la dealeru VW din GL si mi-au zis de 400 ron :P :P

Modificat de hristash
Link către comentariu

• Administrator

Intrebarea ramane : se pot monta acei bulbi pe spate ?

Link către comentariu

Salut. Am intrebat referiror la bulbi...si mi-au spus ca nu prea se poate asa ceva, ca varianta originala.

Referitor la manson schimbator, dupa cum spunea si BogdanS, nu va complicati cu chestii pe care nu srie VW. Un manson schimbator cu cu maciulie, cu emblema (functei de ce model aveti), manson, tot ansamblul din piele, costa 370 RON, si se poate comanda la orice dealer ca si piesa de schimb, pe baza nr masinii din certificatul de inmatriculare. Cel din imitatie de piele e mai ieftin....dar senzatia e diferita.

Atentie difera de la anumite modele la altele, de e neaparat sa faci comanda pe baza acelui numar.

Link către comentariu

eu am pe spatele unele cu gauri, dar nu am bulbii aia. pe fata am bulbi, dar nu am presuri cu gauri.. :lol:

oricum, daca reusesc sa cumpar presuri originale (99%) dau setul meu la pret de forumist. (alea pe fata nu sunt luate de pe golf IV, ci de pe un G2. dar sunt originale VW si in perfecta stare. pe spate putin tocite, dar arata super bine. cele pe fata sunt putin mai late si imi urca putin un coltz pe footrest.)

Link către comentariu

@ unknown_web: special edition.

Parerea mea este k nu e neaparat k presurile sa fie originale ci doar sa aiba acel sistem de prins in podea, care pe mine ma incanta foarte tare :lol:. din cate am observat, acel sistem de prindere al covoarelor sunt niste "suruburi" din plastic ce se insurubeaza intr-o intaritura de sub mocheta. Eu dau iarna toate cele 8 suruburi jos (k sa nu calce neglijentii pe ele si sa le rupa) pentru k nu am la covorasele de cauciuc fara sistem de prindere. Deci ar fi normal sa se poata improviza niste "bulbi" chiar si la cei ce nu au acest sistem si sa aiba rezultate la fel de ok ca si cei originali. Initial ma gandeam la ceva din aluminiu facuti la strung :P (la cate cunostinte despre prelucrarea metalelor am, adik 0)

Modificat de cosmin brici
Link către comentariu

daca aveti nevoie de presuri va pot eu ajuta ....pt orice model...la preturi cu mult sub piata... :lol:

Link către comentariu

@LEONtin : pe mine ma intereseaza pt Golf 4, numai setul de pe spate, din cauciuc, nu mocheta ... Fa-mi o oferta pe PM si zi-mi si daca sunt originale sau nu, daca nu, ce producator sunt... Astept, merci! :lol:

Link către comentariu

si pe mine ma intereseaza pretul pentru la 4 de cauciuc cu prindere doar pe fata. sunt originale? multumesc. :)

Link către comentariu

Un set complet ( fata si spate cu prindere si pe spate preferabil )din cauciuc dar gri as vrea si eu .

Link către comentariu

daca aveti drum prin Miercurea Ciuc, trimite un mail si facem rost de presuri , la fel ca originalul, care au pe partea inferioara niste bubii, care impiedica alunecarea lor pe tapiteria originala. pretul e de 110 Ron.

Link către comentariu

Salut man, ma intereseaza si pe mine un set complet din acelea . nu am drum din pacate in Miercurea Ciuc. ...cum putem face?

Craciun Fericit tuturor forumistilor!!!

Modificat de istef
Link către comentariu

• 1 month later...

LEONtin, daca mai poti face rost de presuri, ma intereseaza si pe mine un set pt G4 din cauciuc, gri, fara butoni la cele din spate. raspunde-mi te rog, la cristingherasim@yahoo.com sau pe mess.

Link către comentariu

Si eu sunt interesat de niste preturi. Fata prindere cu butoni, spate fara prindere. Adresa e firstdriver2000@yahoo.com

Link către comentariu

Interesat de presuri cauciuc cu prinderi fata, spate fara prinderi pt golf 4.

Link către comentariu

• 3 months later...

Poate sunt un pic offtopic, dar ma intereseaza si pe mine un set de presuri pentru Polo 9n3.

Astept un PM daca stie cineva de unde pot achizitiona asa ceva.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

• 1 month later...

Mai ai presuri d-alea de cauciuc? As vrea si eu da' numai pentru fata cu bulbi de prindere! Negre!

Link către comentariu

La cit dai presuri pt G4 cu prinderi (butoni) numai pe fata?

Link către comentariu

Voi nu vedeti de cand dateaza ultimele posturi ? E mort demult topicul :angry:

Link către comentariu

• 3 months later...

Am gasit pe net in Germania, presul din figurile alaturate, dar adunand pretul cu transportul+comis.bancare am ajuns la pretul de la distribuitorul VW de la mine, adica 200 ron cu TVA.

M-am gandit ca poate mai intereseaza si pe altii sa-si cumpere fiindca eu am patit-o de cateva ori cu diverse subst. lichide ce au curs pe mocheta din portbagaj.

post-2149-1193318103_thumb.jpg

post-2149-1193318116_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!