Jump to content

Trusa sanitara si stingator

bj
 Share

Postare recomandată

As vrea sa stiu si eu unde v-ati pozitionat trusa sanitara si stingatorul.

Eu tocmai mi le-am luat de la Porsche la oferta (116 RON - cam atat erau si in Selgros asa ca pana la urma mi le-am luat).

Triunghiul e subtire si am reusit sa il "aliniez" pe langa roata de rezerva, dar stingatorul si trusa nu prea am unde sa le pun.

In momentul de fata stingatorul e sub scaunul dreapta si trusa jongleaza prin portbagaj.

Din cate am vazut eu ar fi spatiu in partea dreapta a portbagajului (pentru trusa) si in ce stanga (pentru stingator) dar nu stiu ce adaptari as putea face pentru a le fixa cat mai bine.

Voi cum ati facut? Dati-mi si mie cateva idei :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca portbagajul de Leon aduce cit de cit cu cel de Toledo:Triunghiul incape intre suportul de plastic de linga roata de rezerva (pentru trusa de scule) si caroserie (spre spate), stingatorul (daca e de cel tip spray) incape in acel suport iar pe trusa poti lipi un arici cu care se va fixa de mocheta din portbagaj.

Modificat de Reed
Link către comentariu

Arici/scai e o idee minuntata! :hainoroc:

Chiar nu ma gandisem la asta :rolleyes:

O sa o pun in aplicare si revin cu poze.

Link către comentariu

Te astept cu pozele .M-am saturat sa se plimbe trusa prin tot portbagajul.

Link către comentariu

Hei.. la ce va trebuie poze. Luati una bucata scai (velcro) de cca 30cm. Lipiti cu superglue sau alt adeziv puternic partea cu scaiul de trusa (cu scaiul in afara :) ). Atasati trusa de mocheta unde va convine ( pe spatele banchetei, lateral aripi sau planseuportbagaj.

Link către comentariu

Trebuie sa fac poze, dar din pacate aparatul meu calatoreste o saptamana prin Franta :D

O sa incerc azi cu telefonul sa vedem ce iese.

Pana atunci o sa va spun ce am facut:

1. Stingatorul: am lipit pe el cu picatura doua bucati de scai pe lungime. In partea dreapta a portbagajului, in partea dinspre far este din plastic asa ca nu aveam aderenta si pentru a doua bucata de scai de pe stingator asa ca am lipit si pe plasticul ala niste scai. Stingatorul sta in picioare intr-o "nisa" din partea dreapta a portbagajului, asigurat de 2 scai: unul se lipeste perfect de mocheta, al doilea de scaiul lipit de plasticul portbagajului.

2. Pentru trusa sanitara am facut o "invaluire complexa" din scai pentru a o putea prinde in nisa din partea stanga a portbagajului. Solutia nu mi se pare eleganta si cred ca voi renunta la ea din doua motive: nu este perfect asigurata (cu toate ca nu face zgomot) si 2 are prea multe "scaiuri". Cred ca cea mai la indemana solutie este liprea pe tursa a 2 scaiuri si liprea ei pe unde se poate in functie de incarcarea portbagajului. Se poate lipi de pereti, de mocheta care acopera roata de rezerva sau chiar de spatele banchetelor. Iar in cazul in care portbagajul e plin se poate lipi temporar si pe "policioara" care acopera portbagajul.

3. Triunghiul l-am asuns langa roata de rezerva.

aaaahhh, aproape uitam: cand am fost la Alto ultima data am vazut un Altea nou care avea plase pe laterale in care se potriveau perfect chestiile astea: m-am infuriat instant :lol: :P

Link către comentariu

Se pot monta si plase speciale pe montantii de pe aripi.. costa cam 2 milioane. :beerchug:

Link către comentariu

unde ai vazut? ca pe mine ma intereseaza asa ceva. Plus plasa din porbagaj :)

Link către comentariu

Sunt pe oferta de "accesorii auto" de la dealerii Seat: Topcar...etc.

Link către comentariu

Vreau si eu mai multe detalii despre acest subiect. Da un magazin, o persoana de contact, niste indicative pentru respectivele repere, eventual foto. multumesc.;)

Link către comentariu

Bj oferta de la Porsche este de 160 ron ??? Ha,ha pai cam teapa. Halal oferta !!! :P De ce nu ai incercat pe la Metro de exemplu ? Acum o saptamina am cumparat de la ei trusa + triunghi + stingator - 90 ron !!! Asta ar fi oferta ;)

Link către comentariu

bebeko mai uitate odata. E vorba de 116 RON. Deci o diferenta de doar 26 de RON, asta daca as fi ajuns in Metro in saptamana cu oferta. Iar eu mi-am facut comparatia cu Selgros unde era 115 RON. Metro nu e aproape de mine asa ca nu am mai vizitat demult.

Oricum, in alta ordine de idei, am observat ca Selgros nu mai e o afacere nici macar pentru cumparaturi lunare. Am preturi mai bune in Cora si in Carrefour decat in Selgros.

Link către comentariu

La Metro asa erau preturile cam de multisor , deci nu le-am luat pe oferta . Dar oricum nu este mare branza ! :P Cat despre Sellgros ai dreptate , a inceput sa semene cu un bazar ;)

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Pe aici s-a deviat cam mult de la subiect care era legat DOAR de modalitatile de fixare ale acesoriilor. Cit despre locul unde se procura- am mai zis..pt Cluj-Napoca e magazinul Topcar de pe Calea Turzii.

Link către comentariu

As vrea sa stiu si eu unde v-ati pozitionat trusa sanitara si stingatorul.

Eu tocmai mi le-am luat de la Porsche la oferta (116 RON - cam atat erau si in Selgros asa ca pana la urma mi le-am luat).

Triunghiul e subtire si am reusit sa il "aliniez" pe langa roata de rezerva, dar stingatorul si trusa nu prea am unde sa le pun.

In momentul de fata stingatorul e sub scaunul dreapta si trusa jongleaza prin portbagaj.

Din cate am vazut eu ar fi spatiu in partea dreapta a portbagajului (pentru trusa) si in ce stanga (pentru stingator) dar nu stiu ce adaptari as putea face pentru a le fixa cat mai bine.

Voi cum ati facut? Dati-mi si mie cateva idei :P

oferta 116 ron? :P la metro stingator 22,6 ron, trusa sanitara 31 ron... si nu e la oferta...

si plase de portbagaj in targ la vitan, intre 25-50 ron...

Modificat de demon
Link către comentariu

Demon am specificat ca eu m-am orientat dupa pretul din Selgros. Si la PoRo intradevar 116 Ron e oferta (fata de 160 cat e in mod normal :P ). In plus stiind ca in Selgros e 115, si tot fiind acolo mi le-am luat. Cum am spus si mai sus m-am tzapit cu 20-30 RON fata de Metro, dar cum Metro nu e in drumul meu pierderea cred ca se amortizeaza din altele (confort, combustibil, timp).

Si o intrebare: plasele pe care spui ca le-ai vazut in Vitan sunt pentru partile laterale sau pentru fixarea bagajelor din portbagaj? Mie imi trebuie un fel de plasa-cusca care sa o pot pune in dreapta portbagajului acolo unde am o nisa pentru a transforma nisa asta in spatiu de depozitare.

Link către comentariu

Eu le-am prins (trusa si stingatorul) cu coarde elastice de cele urechi de ancorare a plaselor de portbagaj si nu se misca deloc. Tringhiul in schimb sta aruncat prin portbagaj dar nu am prea mari probleme cu el.

Link către comentariu

• 9 months later...

Profit de acest topic si intreb ( seper ca am sapat destul , caci nu am gasit )

referitor la trusa medicala trebuie sau nu sa fie aprobata de RAR !? pentru a fi valabila ?

sau daca imi iau trusa din metro .. si ma opreste nenea politistu ma amendeaza .... ca nu are RAR !?

Link către comentariu

din cate stiu eu la ultimele reglementari daca scrie CE pe ea (Comunitatea Europeana) e ok.

Link către comentariu

si se gasesc pe la metro selgros .. !?

Link către comentariu

atat timp cat trusa/stingatorul este insotit(a) de o Declaratie de conformitate (pe care o dau si Metro si Sel, numai ca trebuie sa o ceri) ele sunt foarte bune si nu o sa ai niciodata vreo problema cu politistii care mai fac exces de zel.

in alta ordide de idei, ce ziceti de suportul asta?

post-14095-1183985107_thumb.jpg

Link către comentariu

eu am toledo din 2000 adus din germania ,dar toate aceste accesorii stau foarte bine pozitionate in portbagaj sub covoras,in locul lor special amenajat,am sa fac si niste poze :angry:

Link către comentariu

Ma intereseaza si pe mine un suport de prindere pt stingator si trusa, tin sa spun ca masina mea are loc special pt triunghiuri, este sub incuietoarea de la portbagaj, practic de unde se ridica covorasul care acopera roata de rezerva, si se prind cu scai

Link către comentariu

• 2 months later...
atat timp cat trusa/stingatorul este insotit(a) de o Declaratie de conformitate (pe care o dau si Metro si Sel, numai ca trebuie sa o ceri) ele sunt foarte bune si nu o sa ai niciodata vreo problema cu politistii care mai fac exces de zel.

in alta ordide de idei, ce ziceti de suportul asta?

Salut,

Desi a trecut ceva vreme, vreau sa revin si sa te intreb, de unde ai luat acest suport? Este super tare! Vad ca se poate atasa si umbrela, etc.

Link către comentariu

Salutare,

Se numeste Tavita suport trusa RAR si face parte din categoria Accesorii originale SEAT. Costa 435 ron cu tva si poti sa-l comanzi la orice dealer (cred). Eu am pozele de la Alto Syncro.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!