Jump to content

mi-am luat ibiza la un super pret?

horia
 Share

Postare recomandată

Am comandat o Iibiza cu 5 usi culoare mtelizata, climatronic, jante din aliaj de 15 cu sistem antifurt, tapiterie editie si toate cele, mai putin abs, care mai dura vreo 2 luni ca sa primesc masina.

Pe aceasta masina am dat exact 10.900 de euro. Pret cu plata cash!

Deci vi se pare ca am obtinut un pret bun, motorul este de 1.2 cu 64 Cp.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• faraonu

18

• horia

14

• BogMW

5

• Vially

4

Top Posters In This Topic

Varianta 1

E 1 Aprilie ( sau mai bine zisa fost)

Varianta 2

Ai redus minim vreo 1000 Euro asa ca ... daca varianta 1 pica , pretul e bun.

Link către comentariu

nu e pacaleala, il cunosc pe unu care e director general la seat, si asa am obtinut pretul pe aceasta masina, ptr faraonu, cat merge masina asta cel mai mult , ma refer la viteza ? Trage 170 fara stres ?Ca in carte asa scrie, inca nu am primit masina, abia peste vreo 4 zile

Link către comentariu

mestere, abia am 6000 km cu ea si nu i-am dat decat o singura data 145 km si avea deja undeva intre 4000 si 4200 rpm ( sincer am chef sa o tin cat pot de mult si sa nu rup). Rezerva mai avea o gramada , dar nu cere superperformante de la 1.2 si 64 cp. Oricum, ceva performante simti numai dupa ce-i dai peste 3000-3500 rpm .

Un alt lucru interesant este ca daca ai grija de ea cel putin in rodaj, vei avea super consumuri ( ieri i-am facut consumul pe ultimii 400 km numai in Bucuresti si a iesit 6,756 l/100km ( fata de 7,5/7.6 l/100km cat zic ei la carte ).

Link către comentariu

Un alt lucru interesant este ca daca ai grija de ea cel putin in rodaj, vei avea super consumuri ( ieri i-am facut consumul pe ultimii 400 km numai in Bucuresti si a iesit 6,756 l/100km ( fata de 7,5/7.6 l/100km cat zic ei la carte ).

si e inca 1 aprilie ???

Link către comentariu

nu, nu fac chestii din astea.....

Link către comentariu

Pt. George

dupa consumuri de 10% asta iarna , de vreo 8.2 acum vreo luna, a fost primul moment cand m-am bucurat de consum. Poate nu ai inteles din mesajele anterioare dar nu o prea forjez peste 3000 rpm in oras ... ceea ce conteaza f. mult in consum ....

Link către comentariu

mi se pare prea mic consumul , oricum f bun este.

am avut un golf de 1.4 16v care sub 8 nu a consumat aproape niciodata. spun niciodata deoarece o singura data a consumat 7.5 in oras in conditiile in care am mers de ziceai ca stau.

Link către comentariu

oricum sunt curios si in continuare si va tin la curent cu noile consumuri.

Link către comentariu

Ptr faraonu .. adica cum se comporta masina la 145 km / h .. simteai ca mai putea , era forjata la aceasta viteza ? Ce draq ca in carte scrie viteza constructiva 166 km / h ? asta inseamna ca la aceasta viteza ar trebui sa mearga linistita

De ex. taica.meo are megane si viteza constructiva e de 185 dar a mers si 220 in Germania

Zi-mi si mie cum ti se comporta masina? Da mai multe detalii!!!

Posteaza cat mai mult :( si mai repede

Link către comentariu

220 : :P :colors: :P :( :P

Cam atat ...

Link către comentariu

La 145 km motoru' se auzea destul de tare dar nu deranjant ( eram aproape de Focsani unde drumu e de 4 benzi si e destul de bun ) . Cursa de la acceleratie era cam la jumatate poate chiar un pic mai mult . Nu trepidatii, nu zgomote suspecte , foarte stabila as putea spune .

Masina nu era forjata si nici nu cred ca o sa incerc sa vad in blana la cat poate ajunge vreodata ( sincer nu ma dau banii afara din casa ca sa imi permit sa ard un motor ) . Cred ca poti sa prinzi si 190-200 km/ora daca nu e limitata electronic.

Link către comentariu

Mda - 160 cred ca e o limita la care nu ar avea de suferit motoru.. ceva picturez ai postat la masina ta ?

Mai da niste detalii despre ea, niste indicatii, ceva, orice,, ce vrei tu!

Merci ca raspunzi asa repede, hai sa vb undeva pe mirc, daca vrei , acum!?

Link către comentariu

cauta mesajele mele din decembrie si ianuarie si o sa vezi si problemele care le-am avut

Link către comentariu

da , le-am vazut , sper sa nu le am. Poze ?ai ?

Link către comentariu

Ptr Faraonu, m-am uitat la poze si ce-am vrut sa te intreb::

Ibiza pe care o ai acuma ti se pare mai sprintena, adica mai puternica decat Cielo care l-ai avut ?

Altcineva nu mai vb pe acest forum ?

Link către comentariu

da, urca mai repede in turatii - sarcina si te duci mairepede pana pe la 100 km la ora ( imi povestea cineva din service cand am avut problemele cu caldura la ea, ca a facut o "***" cu un executive pe care a reusit sa il lase in urma in a treia ) . Am facut si eu o *** cu unul cu un cielo normal pe vreo 100-150 m si intradevar in a treia te ajuta foarte mult . L-am facut dar la vreo 150 de metri am renuntat ca nu vreau sa o rup. Acum e greu de spus doar din cele de mai sus daca e mai tare ca un cielo , depinde de sofer foarte mult si de cat de mult iti cunosti masina . In concluzie ... e destul de sprintena , e mai sprintena ca un cielo dar daca vrei viteze si acceleratii ametitoare .... nu poate.

Link către comentariu

Oricum o sa o supun eu nistor teste,, atunci cand va veni, normal , ca nu voi trece de 3500 de rpm ca asa e in rodaj , cel putin asa era la renault, oricum , masina e ptr mama mea , eu o sa imi iau una mai puternica!

Dar imi place ff mult aspectu la ibiza dar cu jante, altfel ma cam deranjeaza aspectu ei ,, sau cel putin sa aiba roti de 15, abia astept sa vina masina!!! Masina e platita dar trebuie sa ii puna numere, si alarma, asta mai dureaza pana marti miercuri :(

Link către comentariu

Ptr faraonu , ai putea macar sa incerci sa ii dai 160 pe autostrada, ce draq, ca nu ti se strica motoru :( crede-ma - daca la ei in carte scrie ca viteza constructiva e 170 - fricosule : )

Link către comentariu

cand o sa am ocazia o sa incerc ( nu prea am drum spre autostrada ca poate i-as fi dat ) . Dar daca tot zici ca stii pe nu stiu cine la Porsche de ce nu ai cerut un drive-test cu una asemanatoare ( au o gramada pe care le tot forjeaza, unele rosii si galbene) ? Curiozitatea cu viteza am avut-o cu Cielo caruia i-am dat 200 si nu prea mai avea rezerve.

Link către comentariu

Mda. . eu sunt de parere ca ibiza este cea mai buna alegere in clasa ei, fara discutie, raport calitate - pret deosebit asta numai cand te urci in masina iti dai seama de calitatea materialelor fata de celalalte cum ar fi : Fiesta -- BLEAH - interior dezastru , nici polo nu imi place la interior,

Fiat Stilo la interior imi place insa spatele e nasol

In concluzie eu sunt de parere ca ibiza arata super bine atat afara cat si inauntru de aceea am si ales-o

Good choice - faraonu

Si sa nu te gandesti ca 206 e mai tare ca ibiza - ca nu e!

Voi de ce parere sunteti ?

Link către comentariu

Dupa mine ca look arata cel mai bine in clasa ei. Interiorul iar arata bine, destul de sportiv.

Iar ca mecanica e VW, deci ma indoiesc ca vor fii probleme.

Link către comentariu

nici nu ma gandeam ca 206 e mai buna ( de fapt m-am gandit acum vreo 2-3 ani cand chiar imi placea cu arata si nu aparuse asta ... dar cum am vazut-o pe asta am si uitat de 206 )

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!