Jump to content

VW Polo GTI

...Roadrunner...

Postare recomandată

bucse bascula seat ibiza cupra. Sunt pline la interior si sunt recomandate daca se modifica dimensiunile rotilor si nu mai permite rotii fata sa ma aibe un joc longitudinal. Discuri fata dublu ventilate OMP si placute frana Ferodo. Si discuri spate ventilate OMP si placute Ferodo

post-10080-1203244676_thumb.jpg

post-10080-1203245245_thumb.jpg

post-10080-1203245372_thumb.jpg

post-10080-1203245420_thumb.jpg

Modificat de p.i.g
Link către comentariu
  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ...Roadrunner...

42

• p.i.g

9

• Luc BGN

8

• Bogdan_wrc

7

Bara dintre amortizoare care se poate comanda de la orice dealer seat si admisia PD160. Si cam astea sunt pe partea tehnica. cand vor aparea ceva noutati va vom tine la curent pana atunci succes si spor la munca :icon_thumright:

post-10080-1203245981_thumb.jpg

Link către comentariu

deocamdata debea au fost montate nici macar nu s-au pasuit placutele peste cateva sute de km o sa-ti zica doru diferenta:D

Link către comentariu

Daca vrei te rog spune-mi si mie daca se pastreaza etrierele cand schimbi discurile, ce dimensiune au pe fata de unde pot sa-mi iau si eu si cat costa. Dorule ai acum un mic avion ...

Link către comentariu
...Roadrunner...

Salutam,

Abia acum am reusit sa mai postez si eu ceva... dupa cum se vede am fost cam prins (sau maical gecson :D)...

Multumesc distinsilor domni Julius si Adrean pentru al treilea week-end sacrificat pentru mine... :D :D :beerchug:

Deocamdata nu pot testa frinele, astept sa se aseze putin... citeva sute de km la pas, si vedem dupa aia.

Astazi colegul Bogdan a fost pozar. Multumesc mult ;).

O sa pun pozele noi, deindata ce vor intra in posesia mea.

In rest... numa' bine si la vara cald !

Link către comentariu

Salut,

Nemairezistand asteptarii , am rugat un amic sa ma dea si pe mine cu un GTI (Polo) . La inceput nu mi-am dat seama de ceea ce poate masina (2000-3500rpm) , dar si aici exista un mare DAR de la 4000 in sus masina este o bestie ..... Accelereaza constant din 1-a pana in a 4-a dupa care are o usoara oboseala (pentru caracteristiciile ei am ramas blocat la ceea ce poate sa faca) . Nici nu vreau sa ma gandesc cum trage a ta .... mai ales ca aceea era stock si avea si 1200km (nu tragea motorul la putere maxima , am inteles ca dupa 7000-8000 isi da drumul cu adevarat . Vreau sa te intreb daca de acolo de unde ti-ai luat tu discurile de frana aveau si pentru Golf GTI ? Astept un PM daca se poate !

Cati mai multi km fara belele!

Link către comentariu
...Roadrunner...

Discurile sunt fabricate de catre Ferodo, si comercializate sub brandul OMP. Intra pe site-ul lor, www.ompracing.it, si vezi daca gasesti si pentru Golf V GTI. Ar trebui sa fie...

Link către comentariu
...Roadrunner...

Sunt pe masina... :offtopic:

Tot ATS DTC Superlight, aceleasi dimensiuni, dar noi-noute :angry:.

Cele vechi le-am mai atins pe ici pe colo, si am preferat sa le vind si sa pun diferenta pentru unele noi.

Link către comentariu
Se lucreaza la stopuri :P si nu numai dar toate la timpul lor ;) ;)
...cred a venit timpul lor!!!
Doru asta e pentru tinesi daca crezi ca ar merge la tine le gasesti la hella
...s-a gasit altceva pentru Doru!!!! :D

post-12614-1203790526_thumb.jpg

post-12614-1203790536_thumb.jpg

Video003.3gp

Link către comentariu

cred ca te-am vazut in seara asta pe brancoveanu, ieseai de la petrom... super masinutza

Link către comentariu
...Roadrunner...

catala2k@ Dap... am fost sa-i dau de mincare :lol:... Mersi ;)

Tocmai m-am intors de la Pitesti. SURPRIZA !!! Avem autostrada !!! E dreapta, fara grpoi, doar mici denivelari, din loc in loc, dar oricum... parfum !!!

Sunt super incintat, de tot ce am montat saptaminile astea. Suspensia este super misto (destul de confortabila pentru cit e de "tapana"), frinele sunt muuult mai eficiente decit cele standard, masina este mult mai inchegata, nici un scirtiit sau troncanit la denivelari, gropi etc.

Super multumit...

Abia astept week-end-ul viitor. Stagiul doi : Drum virajat, mergem la munte :)

Multumim nenea G T O. Trec pe la tine zilele astea, sa facem proba practica.Muuuuuultumesc. Me very happy :lol: !

Modificat de ...Roadrunner...
Link către comentariu

:icon_thumright: dap masina este foarte inchegata......a meritat tot efortul depus :(

nu-mi fac griji ca nu se va descurca pe drumul virajat :D

va recomand autostrada A1 surprinzator de buna :Driver:

Link către comentariu

pentru drumuri virajate iti recomand sa citesti un top gear mai vechi, au facut ei un clasament al celor mai bune drumuri de alergat masina.

Link către comentariu
...Roadrunner...

Am si vazut emisiunea :D...

O sa fac un drum pina la Sighisoara... portiunea dintre Brasov si Sighisoara este super misto.

Mersi oricum ;).

Link către comentariu
...Roadrunner...

Pai... punem pe foc pentru o intilnire ? :D

Ar fi interesant... deja vremea se-ncalzeste simtitor...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!