Jump to content

VW Polo GTI

...Roadrunner...

Postare recomandată

...Roadrunner...

@WNS - antenuta nu ma pasioneaza... e mai frumoasa asta originala, pare masinuta cu telecomanda :).

Sopurile sunt interesante, insa pregatesc altceva, sa zicem "custom"... dar toate la timpul lor :D.

Link către comentariu
  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ...Roadrunner...

42

• p.i.g

9

• Luc BGN

8

• Bogdan_wrc

7

Parerea mea ca a meritat efortul financiar si asteptarea.

Rezultatul este pe masura. Treaba buna.. :scratch:

Link către comentariu

Ok, era doar o sugestie.

Felicitari, masina este superba.

Sa o plimbi fara probleme si cu placere mxima.

Numai bine.

Link către comentariu

bre Roadrunnere, ca sa mai zic...? nota 50 pentru o delicioasa bomboana turbo. n-as putea sublinia cam ce imi place la masina asta. sa fie faptul ca e mica si puternica? sau roatele? :screwy: sau kitul exterior?

palaria jos si la mai mare! :scratch:

Link către comentariu

Felicitari pentru modificarile aduse masinii. E super kitul de GTI Cup. Poate descri si sistemul audio ca suna frumos din semnatura...Focal, Harman...

Si as avea o intrebare...tine vopseaua pe emblema? Si cum ai procedat cu vopsitul? Eu am vopsit-o de 2 ori si tot s-a cojit.

Modificat de andrei_1402
Link către comentariu
...Roadrunner...

Multumesc pentru aprecieri Andrei.

Muzica e alcatuita din :

Headunit Alpine 9812RR

Difuzoare componente Focal Polyglass 165V2 - fata

Difuzoare coaxiale Focal Polyglass 690CV1 - spate

Amplificatoare - Infinity Reference 7541A 4 canale si Jbl GTO2000 2 canale

Subwoofer GTO1204 - il voi inlocui cu 2 difuzoare JBL de 25 in incinte sealed, in curind

Condensator 1 farad.

Vopseaua nu tine... emblema o vopsesc la 2-3 saptamini... caut solutii.

Link către comentariu
Am uitat sa mentionez admisia PD160...

s-a simtit vreo imbunatatire?

ca din ce-am citit pe diverse forumuri parerile erau foarte impartite.

Vreau sa-mi pun stopurile si antena, am fost astazi la Pooorsche si desteptii nu stiau care sunt codurile ... au cautat 20 de minute, deci nu am putut sa le comand..daca le stii plz da-mi un reply ms mult

Uite pusesem eu aici coduri pentru stopuri:

http://vwforum.ro/index.php?showto...mp;#entry579702

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

Totul a iesit frumos si cred ca arata bine spatele cu prelungirea de la blue motion. Poti sa-mi spui daca admisia PD160 se potriveste perfect in locul celei originale si cat costa ? Cred ca sunetul de care te-am intrebat este pana la urma la urma de la rezonator. Ar trebui sa schimbi si lampile pe spate daca tot ai schimbat spatele. Cred ca le stii pe alea de la hella care au conturul fumuriu.

Link către comentariu
...Roadrunner...

Admisia PD160 se potriveste perfect in locul celei originale. Se simte o usoara crestere de putere in zona de turatie de peste 5000 rpm. Sunetul motorului in sarcina s-a schimbat destul de mult, fiind acum mult mai grav.

Mersi Speeder... ne vedem, stai sa se mai incalzeasca :icon_cheesygrin:.

Link către comentariu

nu ai pentru ce, merita :P dadada,si eu astept caldura, cat si becul de la esp asteapta sa intre in concediu :icon_thumright:

ps: cate kg au jantele tale, dar pe 18? parca sunt cele mai usoare nu? ms

Link către comentariu

Roadrunner eu mi-am vopsit emblema la un vopsitor acuma 1 an. De atunci nu am mai revospito. A dat-o cu ceva acid, sa se duca cromul de pe ea, si vopsita negru mat.

Link către comentariu
...Roadrunner...

Jantele au 6.8kg. Pe 18" nu stiu exact, insa din cunostintele mele nu se fac decit pe 8,5x18", ET35, ceea ce e prea mult pentru tine. Intreaba-l pe Alex (Cupra), ca el si-a luat DTC-uri pe 18".

Link către comentariu

Am incercat sa-mi iau si eu admisie PD 160 dar cei de la VW nu au auzit de codul asta . Sau poate am inteles eu gresit ca ai luat-o de la VW. Poti sa-mi spui de unde pot sa-mi iau si eu si cat a costat ? As avea nevoie de mai mult aer ... :))

Link către comentariu

da shef iti explic eu...nu la porshe trebuie mers ci la copatriotii de la seat...unde gasesti si alte nebunii...si pe mine m-au luminat altii mai luminati.

Link către comentariu
...Roadrunner...

Avem jante noi... :rolleyes:

O sa mai facem niste poze in week-end.

@sicu: Incearca la un dealer Seat, admisia este de Cupra Diesel.

later edit : nu cred ca mai fac poze in weekend la cum ninge afara ... :(

Link către comentariu

Nu stiam de ce se uita aia asa urat la mine cand i-am intrebat de piesa si le-am dat codul. Eu le-am spus ca sigur e de vw pt ca un coleg de forum cu aceiasi masina ca a mea si-a luat. Acum m-am luminat si am sa fac o tura pana la seat.. Dar oare nu ar fi mers si admisia de la polo 1.9 diesel de 130cp?

Link către comentariu

Runner asteptam poze profesionale nu cu mobilul :frigbaitata:

Modificat de Vlad MHL
Link către comentariu

Si acum sa prezentam si ce s-a montat pe partea tehnica. Sa incepem cu suspensia reglabila pe inaltime KW Variant 1. Bara stabilizatoare H&R se stie faptul ca daca umbli la suspensia pe fata iti loveste bieleta de directie in bara stabilizatoare. Cu aceasta bara nu se mai intampla acest lucru.

post-10080-1203244308_thumb.jpg

post-10080-1203244380_thumb.jpg

Modificat de p.i.g
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!