Jump to content

VW Polo GTI

...Roadrunner...

Postare recomandată

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ...Roadrunner...

42

• p.i.g

9

• Luc BGN

8

• Bogdan_wrc

7

nadir@boosted.ro

Superba masina!

sa o stapanesti sanatos!

chiar imi place oricum daca ar fi fost mai incapatoare cred ca imi luam si eu una :D

dar oricum e superba si imi place mult si raportul kg/cp + motorul de 1,8T :wub:

daca ar mai fi fost si 4x4 cred ca deja visez prea mult ;)

la cati mai multi km fara incidente!

Link către comentariu
...Roadrunner...

@bogdan :

Ceasurile sunt luate de pe net si au costat aproape 300 de lei cu tot cu suport. Marca e AutoGauge. Montajul l-am facut eu cu un pic de ajutor de la prieteni.

Multumit ?

Link către comentariu

deocamdata. :D merci.

le-ai facut tu& amigos? super tare. meriti respectul meu!

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu
...Roadrunner...

Spre sfirsitul lunii urmeaza un schimb de jante...

M-am orientat catre urmatoarele doua modele, amblele 17*7.5 :

http://www.wolfrace.net/dtm_blk.htm

http://www.wolfrace.net/dtc.htm

Fiecare model are un avantaj :

Modelul DTM sunt negre ... si au un design ceva mai placut...

Modelul DTC sunt usoare, respectiv 7kg/bucata la dimensiunea mea.

Inca nu m-am decis... sa vedem cum vin, si atunci voi face o alegere.

Astept oricum pareri.

Modificat de ...Roadrunner...
Link către comentariu

eu am oz tot de 7 kg si tot negre

ai ales f bine, stiu ca ats sunt f rezistente si performante

o sa arate killer pe masina ta

Link către comentariu

Sunt de parere ca ATS-urile negre ar arata mult mai bine decat celelalte

Link către comentariu

eu as lua dtc. parca alea negre nu ies in evidenta pe rosu nu stiu de ce. dar am observat chestia asta, pentru ca ma batea un gand sa trec si eu la negre.

Link către comentariu

DTC sunt misto si high performance. Daca nu gresesc, sunt modelul folosit in 2005 pe Seat-urile Leon din competitia "Leon SuperCopa".

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da vlad ai dreptate

sunt jante folosite pe circuit, si la cupa logan tota cu jantele alea se alearga :icon_redface:

si eu tot pe alea le-am ales super jante

Link către comentariu
...Roadrunner...

ATS este furnizor oficial, pentru toate echipele sau partial, pentru mare parte din competiile din Europa... mentionez doar citeva mai cunoscute : FIA GT, LeMans, F3, ETCC, Seat Leon Supercopa, DTM...

Ideea e, ca la inceputul lunii martie, se va deschide in Romania reprezentanta ATS. Mai multe informatii la momentul oportun.

Multumesc oricum pentru "voturi" :offtopic:.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Initial si eu am zis ca cele negre ar merge cel mai bine - mai ales daca ai avea la dispozitie niste cauciucuri cu insertii de rosu - dar apoi mi'am dat seama ca de fapt nu prea ar merge asa de bine ... parerea mea.

Atunci cand se va deschide reprezentanta vei putea merge sa le vezi la fata locului si eventual sa le pui pe langa masina?

Ai de gand sa faci ceva si cu evacuarea? Ai putea face o eventuala modificare intr'un cadru agreat de furnizor astfel incat sa nu pierzi garantia?

Pentru schimbarea arcurilor ai discutat cu cei de la Cardinal? Cum se simte acum masina? Poti sa mai mergi cu ea prin Bucuresti?

De fapt, ce alte modificari "hardware" ii mai poti face fara sa'ti pierzi garantia?

Pana unde poti merge cu puterea astfel incat sa nu trebuiasca sa umbli la ambreiaj si frane?

Si mai presus de toate: s'o stapanesti sanatos. Nu am studiat'o pe viu cu atentie, nu am mers cu ea, dar din ce am vazut prin poze si in fuga pe strada masina este dementiala.

Modificat de Dun
Link către comentariu
...Roadrunner...

Pina la urma m-am hotarit la modelul DTC. In cazul meu, tuningul este axat in principal pe performante... asa ca jantele mai usoare au iesit cistigatoare.

Sper ca in citeva luni sa reusesc achizitionarea unei evacuari Milltec. Atita timp cit modificarile sunt facute cu piese concepute si testate special pentru masina in cauza... teoretic nu ar trebui ca acestea sa duca la defectiuni. Asadar, sper sa nu ajung la service cu probleme generate de aceste modificari.

Nu exista modicari "hardware" agreate de catre Porsche Romania. Asadar, acestea se fac pe propria raspundere.

Masina merge foarte bine ... suspensia insa este destul de dura. Daca nu esti pregatit sa accepti o suspensie de tip "scindura" nu-ti recomand schimbarea suspensiei cu una sport.

Nu stiu pina unde poti sa mergi cu un ambreiaj stoc. Despre frine... deja se simte nevoia unora mai performante.

Chiar este ...

Link către comentariu

Bravos pentru alegerea jantelor!!!

Doar ca acum o sa'ti macine ficatii si mai bine. Practic, mai poti merge cu ea pe strada din cauza rigiditatii suspensiei si in curand si din cauza gradului si mai mic de absorbtie a socurilor din partea cauciucurilor?

Ne poti spune si noua cat te vor costa jantele si cauciocele?

Si cand va fi posibil, te rog sa pui niste poze ceva mai clare si cu o privire mai de ansamblu a masinii. Cele doua poze de "ansamblu" care sunt acum sunt cam deaproape.

Modificat de Dun
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
...Roadrunner...

O sa pun... din pacate nu am avut timp sa spal masina.

Promit sa pun saptamana asta.

Link către comentariu

Masina arata mult mai bine cu jantele astea noi... mult mai motorsport! E altceva... Felicitari pentru alegere!

Link către comentariu

Exact. Cu totul altceva. Sa le porti "atent", ca nu orice janta are 6.5 kg. Felicitari.

Link către comentariu

eu astept sa speli masina :), mai astept si primele impresii.

acum se cere o navigatie, nu de alta da sa ocolesti zonele in care se asfalteaza :D.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

pe cuvant ca daca nu vad poze repede, iau o galeata cu apa si :icon_dwarf: ... intelegi tu. nu mai rezistam, ne lasi asa sa ne imaginam cum iesit. :rolleyes:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

chiar ca nice work .. arata bine si pe masina, si ele individual asa .. si nr cu caractere nemtesti, imi place :) !

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!