Jump to content

VW Polo GTI

...Roadrunner...

Postare recomandată

te-am vazut. Acum vroiam si eu sa scriu aici.Am citit articolul. Nice car si bine ca ai scapat de cardinal....

Link către comentariu
  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ...Roadrunner...

42

• p.i.g

9

• Luc BGN

8

• Bogdan_wrc

7

pai si cum a iesit fata de ST? asa din curiozitate pe scurt, ca sa nu cumpar revista pt testul ala :rolleyes:

Link către comentariu
Ieri tocmai am terminat de montat doua ceasuri de presiune turbo si temperatura ulei. Urmeaza niste poze, cit de curind.

O intrebare: ce marca si cat au costat aceste ceasuri? Cu cata acuratete indica valorile citite? Am auzit ca cele de ~60 euro/buc au o miscare continua a acelor...numai o valoare exacta nu poti afla. Multumesc anticipat.

Link către comentariu
...Roadrunner...

@godoroja : Merci, merci... Au trecut cele 6 luni, asa ca... sunt un om liber de contract :rolleyes:.

@bogdan_wrc : Pai a iesit in fata... Are si Fiesta punctele ei bune, insa per ansamblu e inferioara.

@doru14 : Arata bine. Miscarea este intr-adevar destul de rapida, dar arata ce trebuie. Gindeste-te ca presiunea in turbo variaza continuu functie de apasarea pedalei... deci e normal. Mai ales daca ai si indicator de vacuum pe acelasi ceas (cum am eu), o sa ai ceva miscare pe dispozitiv :rolleyes:.

Diseara o sa vad si temperatura la ulei. Inca nu am legat firul de alimentare pentru el, deoarece imi trebuie un + contact si nu stiu de unde sa-l iau. Diseara o sa rezolv, cu ajutorul unui amic dibaci.

Modificat de ...Roadrunner...
Link către comentariu

felicitari pentru realizarile tale. am si eu cateva intrebari referitoare la modificari deoarece in 12-13 saptamani o sa imi vina si mie bestiuta neagra:

-chiar asa de prost este radioul acela de serie?

-cand iti vei cumpara boxele poti sa imi spui si mie dimensiunile, si eu ma gandeam sa imi pun boxele pe plafonul acela de la portbagaj pt o rezonanta mai buna(asa am si la masina actuala)

-poti sa imi recomanzi un service audio care sa lucreze impecabil?(ultima data am fost la maris si am fost profund dezamagit-firele ies de sub capacele de plastic)masina fiind noua nu imi permit.

-stiu ca pun o intrebare "capcana" dar totusi...... in jur de cati bani te-au costat cei ~200 hp?

ms mult si sper ca nu te-am stresat prea rau

Link către comentariu
...Roadrunner...

Pozele cu ceasurile vin in curind...

@sorinxxx :

- E execrabil... o sa te convingi singur.

- Pai se pot monta de 16cm in toate usile cu mici adaptari. In primavara o sa trec si la capitolul asta, si te anunt ce si cum.

- Impecabil, nu stiu pe nimeni. In primul rind, e vorba de priceperea si rabdarea lucratorului. Din pacate, nu pot sa-ti recomand nici un service specializat, care sa lucreze asa cum vrei tu. Eu mi-am facut singur in mare parte lucrarea, exact din motivele expuse de tine.

- Motorul 1.8T este recunoscut pentru raportul foarte avantajos pret/cai putere in materie de tuning ulterior. Poti vorbi cu Dragos Voinea, TCM Turbo. In mod sigur el te poate ajuta cu mai multe informatii. Nu a zis nimeni ca am ~200 de cai.

Link către comentariu

deci sa imi pastrez casetofonul :wub:. de unde ai luat montajul acela pt casetofon? oricum mai am 12 saptamani pana imi vine masina (cazul fericit :| )asa ca o sa ma apuc de cumparaturi pt muzica. si prin mai sa o montez.o sa fie destul de complicat cu 2 statii.apropo ca vroiam sa te intreb in portbagaj exista priza?mi-ar usura enorm munca :D.

inseamna ca soferul este talentat ;). momentan o sa vreau sa ma obisnuiesc cu ea si dupa ceva timp o sa umblu la ea.

iar in legatura cu ce ai spus de fiesta....depinde de preferintele fiecaruia. sincer sa fiu as fi vrut fiesta dar si-a luat-o un prieten inaintea mea (in septembrie) si nu avea rost sa imi iau si eu aceeasi masina - era frumos sa ne fi luat amandoi in acelasi timp, dar asa, am preferat gti-ul. fiesta este genul de masina care nu impresioneaza decat dupa 3500 de ture, si pe serpentine.trebuie sa recunosc ca pe serpentine sta fara nici un repros, ceea ce nu pot sa zic si despre gti.fiesta este o masina de "joaca" pe cand gti-ul pot sa il pun in categoria hibridelor.asta e parerea mea dupa ce le-am condus pe amandoua(mai mult st-ul)

Link către comentariu
O intrebare: ce marca si cat au costat aceste ceasuri? Cu cata acuratete indica valorile citite? Am auzit ca cele de ~60 euro/buc au o miscare continua a acelor...numai o valoare exacta nu poti afla. Multumesc anticipat.

ai auzit prost...eu am de 50 de euro bucata si indica super bine...mai ales cel de turbo care sunt valori mult mai mari decat la masinile pe benzina...

Link către comentariu
...Roadrunner...

@sorinxxx: Mufa pentru cas gasesti aici : www.tornadotrade.ro.

Baietii sunt super de treaba si te vor ajuta cu tot ce ai nevoie. Din pacate lucratorii nu mai sunt ce-au fost... dar sunt peste medie.

Despre fiesta... repet ce-am scris si mai sus : "...Are si Fiesta punctele ei bune, insa per ansamblu e inferioara". Este o parere proprie, pe care o sustin si o semnez :). Dar chiar s-asa, la capitolul tinuta de drum, de exemplu, unde intr-adevar este mai buna fiesta... se poate remedia foarte usor situatia cu ajutorul unei suspensii after market adecvate.

Ma rog... fiecare-si ia ce-si permite, si mai ales ce-i place.

@zGb : Tu sa nu vorbesti... ca la tine ceasul de presiune e pe post de ventilator... :))))

Link către comentariu

bun ... pana aici e tare masina din ce spuneti voi .. dar niste poze ?! ori am eu un cont ciudat, ori nu sunt poze pe topic .. so ?! :banghead:

Link către comentariu
...Roadrunner...

Deoarece observ ca odata cu update-ul forumului au disparut si pozele, atasez citeva poze recente. Ii multumesc lui Vlad_MHL pentru ajutor.

Maine sper sa pot face si pozele cu ceasurile...

post-4237-1169839472_thumb.jpg

post-4237-1169839682_thumb.jpg

post-4237-1169839740_thumb.jpg

post-4237-1169839776_thumb.jpg

post-4237-1169839824_thumb.jpg

post-4237-1169839852_thumb.jpg

post-4237-1169839880_thumb.jpg

post-4237-1169839917_thumb.jpg

Link către comentariu

Ah ce interior tare..si consola centrala e dementiala. La exterior..jantele sunt de nota 10. PS: Imi place ca ai GTI si ai plinul facut, asa si trebuie :lol:

Link către comentariu

@...Roadrunner...,anvelopele sunt Marangoni Zeta Linea?

Felicitari pt aparitia din revista!Am luat-o special pt comparatie ;)

P.S.:Si eu am aceleasi capete la toba :D:):D

Link către comentariu

@Roadrunner

masina arata super bine,iar jantele pe 17 se potrivesc de minune.super!

singurul lucru care consider eu ca nu prea isi are locul,e "maciulia" de la schimbatorul de viteze.

Link către comentariu

totusi ii trebuie folie, mai ales ca vine vara si soarele este din ce in ce mai puternic B).

misto masina, foarte tare soferul!

Link către comentariu
...Roadrunner...

Multumesc pentru aprecieri. Si eu sunt tare mandru de ea :D.

@SB_20_WOB :

Anvelopele sunt Marangoni Zeta Linea, care NU SUNT RESAPATE !!!. Este o aberatie raspindinta in Romania de niste imbecili. Intr-adevar, Marangoni detine si o divizie de resepare, insa sub alta marca (mi se pare ca Rotex, dar nu sunt sigur). La fel se intimpla cu orice mare producator de anvelope, dar, ma rog... la aia se pare ca nu se pune. Una peste alta, folosesc acest tip de cauciucuri de 4 ani de zile (pe mai multe masini) si nu am avut niciodata neplaceri... De prieteni ai prietenilor care au avut o cunostinta care a discutat in tramvai cu un nene care a avut Marangoni si erau proaste... sunt satul. Nu le fac reclama, doar vorbesc din proprie experienta. Ca si performante nu sunt la nivelul Michelin Sport sau mai stiu eu ce ... dar alea costa de 2-3 ori mai mult. Eu sunt foarte multumit de raportul pret/performante. Sa fim seriosi, citi dintre noi duc masinile la extrem zi de zi, atit cit sa necesite cauciucuri de 2-300 de euro bucata ?! Aaa... pentru cei care inca sunt convinsi ca sunt resapate, ii invit la sediul importatorului, de unde pot achizitiona anvelope 275/30 R19 96Y (indicele Y inseamna ca anvelopa suporta viteze de pina la 300km/h). Poate imi explica si mie cum se poate resapa asa ceva ?!

@radex :

Stiu de maciulie. Nici mie nu-mi place in mod deosebit, dar o aveam deja, si am preferat-o in locul celei de serie, deoarece era mega-inconfortabila. Am comandat deja, si astept sa vina, una mai pe placul meu. Am atasat o poza cu ea.

@p.i.g :

Multumesc mult pentru ajutor... :P Nu te uit cu stickerul...

@b77eru :

Salut !

Multumesc, nici a ta nu e rea deloc... iar omu' ... mare om :P.

Cu folia, nu prea stiu ce sa fac. M-am obisnuit cu ea asa... iar o folie autorizata, inseamna sa impart masina in doua... jumate folie, jumate geam. Nu prea ma incinta...

Mai vedem...

post-4237-1170020479_thumb.jpg

Link către comentariu

Ooo,frumos frumos!S-o manuiesti cu maiestrie!

Intotdeauna mi-a placut profilul la Zeta Linea.Ca o chestie legata de Zeta Linea,in competitia "Lupo GTI Cup" se folosesc doar acest tip de anvelope...

Modificat de SB_20_WOB
Link către comentariu
@radex :

Stiu de maciulie. Nici mie nu-mi place in mod deosebit, dar o aveam deja, si am preferat-o in locul celei de serie, deoarece era mega-inconfortabila. Am comandat deja, si astept sa vina, una mai pe placul meu. Am atasat o poza cu ea.

ooo da...asta chiar imi place...si e OMP :D .Sa pui o poza dupa ce o montezi.Bafta!

Link către comentariu
...Roadrunner...

Citeva poze cu ceasurile. Nu sunt cine stie ce ... dar asa pentru impresia artistica :).

PS: Logo-ul e creatie proprie :D.

post-4237-1170772548_thumb.jpg

post-4237-1170772825_thumb.jpg

post-4237-1170772993_thumb.jpg

Link către comentariu

congrats....fericitule nu ai airbag pe stalp, eu am si nu pot sa pun ceasuri...off

looks good mate

btw...imi place si sticker-ul, e funny

Link către comentariu

foarte misto.... sa le stap sanatos !

dar mai da si tu detalii, zgarcitule :)... ori aici, ori pe topicul dedicat. cpt ce sunt, ca nu prea se vede bine, ce marca, unde s-a facut montajul, cat costa, cat au costat ele...de unde le-ai luat...hai vrei sa te descos eu ?:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!