Jump to content

VW Polo GTI

...Roadrunner...

Postare recomandată

...Roadrunner...

Salut,

Aceasta e masina mea, un Polo GTI cumparat acum 1 luna jumate.

Chiar daca este un GTI, masina a suferit si va mai suferi schimbari conforme cu "stolu' meu de pasarele"...

Asadar :

Sistem audio : Cd-Player MP3 Alpine 9812RR, Amplificator JBL GTO 2000, Subwoofer JBL 120D, Condensator 1 Farad. Pe viitor urmeaza inlocuirea difuzoarelor din usi cu unele profesionale si antifonare cu Dynamat.

Exterior : In mare e standard. Kitul GTI este foarte frumos... poate niste grile fagura si in partea de jos a spoilerului fata, cind vor fi disponibile... si niste stopuri cu LED. Jantele standard au fost inlocuite cu jante TSW RIB 7*17", Shadow Chrome, si cauciucuri 205/40 R17 Marangoni Zeta Linea. Tot la exterior o sa includ si schimbarea ornamentelor de toba, cu unele cu un diametru marit din inox, Borla.

In citeva saptamini voi aplica pe geamuri folie Llumar... o tenta semi-deschisa.

La interior am schimbat doar maciulia de la schimbator... cea standard fiind urita si incomoda. In rest, ambianta GTI este minunata. Saptamana viitoare cu sprijinul PitStop Tuning, voi putea monta pe stilpul din stinga si 2 ceasuri de presiune turbina/vacuum si temperatura Ulei de la RaidHP.

Masina a fost coborita 35mm cu ajutorul unor arcuri H&R. Amortizoarele raman cele originale deocamdata... Sachs Sport.

Intr-o zi cu soare o sa ma apuc si de motor. Un chip care va urca puterea la ~195 de cai si 290 nM, un intercooler frontal si o supapa de recirculare de la Forge MotorSport.

Acestea fiind spuse... astept pareri, si sper sa fiu sanatos si sa pot munci pentru a face din aceasta masinuta, cel mai frumos si performant Polo GTI de la noi.

PS: Multumesc dealerului pentru sprijin.

Poze :

Modificat de ...Roadrunner...
Link către comentariu
  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ...Roadrunner...

42

• p.i.g

9

• Luc BGN

8

• Bogdan_wrc

7

felicitari...masinuta arata foarte bine cu jantele si coborata. astept sa-ti vad ceasurile :)

succes in continuare cu ea la tuning sa iasa ceva frumos din ea ca merita.

Link către comentariu
...Roadrunner...

Multumesc pentru aprecieri.

Am uitat sa mentionez... toate modificarile sunt si vor fi facute conform legislatiei din Romania si cartii tehnice a masinii. Vreau sa demonstrez ca se poate face tuning si fara sa ramai fara talon.

Link către comentariu

vezi cu folia...chiar daca o sa ai autorizatie stii f bine ca daca gaboru vrea sa-ti ia talonu nu da 2 bani pe autorizatia ta...iti spune sa faci contestatie si ca poti sa-l si reclami linistit! cu noua legislatie am auzit ca vei avea voie cu folie...bafta multa cu masina :)

Link către comentariu
...Roadrunner...

@zGb :

Stiu ...stiu ...

Ideea e, ca de la 21 septembrie nu prea mai au baza legala, deoarece este stipulat clar ca ai voie cu folie autorizata.

Nu contest ca prostia umana e mare, dar sper sa nu am probleme.

Vom vedea .

@Gorrocs :

Sa zicem ca are utilitate practica ( discount la achizitie ), nu estetica.

Link către comentariu

Sunt impresionat - nu mai repet ce au spus forumistii mai sus. Un lucru e clar - cred ca iti ofera senzatii unice (orice motor puternic pe o masina mica da o combinatie greu de stapinit. :) )

Ai laudat interiorul dar nu ai pus poze sa se bucure si ochiul nostru...

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Foarte frrrrumoasa....ca orice masina noua...si nerrrrrvoasa :P S-o folosesti sanatos...cred ca o sa fie nebunie de nebunie daca o duci la +200 de calutzi...nici nu vreau sa ma gandesc...sau poate vreau....

Link către comentariu
...Roadrunner...

@unknown_web : Pai farurile le am deja... cele din poza sunt cele de serie ;), iar stopurile ar fi interesante cele cu negru pe margine, insa nu e mare diferenta si sunt destul de scumpe. Astept sa apara stopuri cu LED. Mersi oricum.

Alba nu-mi place ... am vazut una, si nu m-a entuziasmat. Chestie de gusturi.

Link către comentariu

Mie mi se par diferite farurile :D. Si rosie e draguta masina. Sper sa o modifici iarasi, cat mai curand, si ne arati si noua :hainoroc:.

Link către comentariu

Bravo, omu! Felicitari de masina! Felicitari pentru modificarile de pana acum! Arata mai bine decat ma asteptam - cu ce are pe ea in plus!

Sa ne vedem sanatosi pe strada! Ca doar avem cu ce... (Io inca nu :) )

Link către comentariu
Sa zicem ca are utilitate practica ( discount la achizitie ), nu estetica.

Achizitia a avut loc, cat timp mai trebuie sa-l "suporti"?

Foarte tare!!! Astept sa vad ce-i mai faci.

P.S. Sunt dator o bere

Hihi, cred ca acum stiu de unde ai tu jantele de PoloGTI

;)

...

Am uitat sa mentionez... toate modificarile sunt si vor fi facute conform legislatiei din Romania si cartii tehnice a masinii. Vreau sa demonstrez ca se poate face tuning si fara sa ramai fara talon.

:D

Link către comentariu

De ce i-ai chimbat jantele. Nu venea cu jante ca la golf gti doar cu talon mai mic. Oricum arata bine masina, dar parerea mea arata mai bine cu celelalte.

Link către comentariu

Jantele standard de Golf GTI sunt pe 17",iar cele de Polo GTI sunt de 16",deci nu sunt aceleasi jante,doar acelasi aspect.Ar fi fost interesant sa existe si la Polo GTI optional un set de jante precum cele de 18" de la Golf GTI doar ca pe 17".

Link către comentariu
...Roadrunner...
De ce i-ai chimbat jantele. Nu venea cu jante ca la golf gti doar cu talon mai mic. Oricum arata bine masina, dar parerea mea arata mai bine cu celelalte.

Nu prea au iesit bine in poze... Crede-ma ca arata foarte misto.

Jantele de serie sunt prea mici, si nu-mi placeau cum veneau.

Oricum, gusturile nu se discuta.

Link către comentariu
  • 3 months later...

masina arata bestial.in realitate jantele vin super bine pe ea...si ornamentul de la evacuarea mai marit.

si stickerull cu looney tuned!

e geniala masina ta.am vazut-o acum 5 min la un mol si am ramas uimit:)

totusi cu cati cai ai in plus(CC) acum?

Link către comentariu
...Roadrunner...

Multumesc frumos pentru aprecieri.

La exterior... cam la atit se va rezuma styling-ul... Poate doar o mica prelungire la bara fata de la ABT... dar mai vedem. Masina este un GTI, si vreau sa pastrez acest lucru...

Ieri tocmai am terminat de montat doua ceasuri de presiune turbo si temperatura ulei. Urmeaza niste poze, cit de curind.

Referitor la intrebarea ta : Suficient de multi pentru a bate masini cu pretentii, gen fratele mai mare Golf GTI sau Honda Civic Type R.

PS:

Prin bunavointa colegului nostru de forum, Vlad MHL, pe care-l salut cocosat de stima, masinuta mea a facut obiectul unui test comparativ cu Fiesta ST. Articolul a aparut in revista Autoshow din luna ianuarie 2007.

http://www.autoshow.ro/autoshow/magazine/?issue_number=166

Numa' bine !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!