Jump to content

GOLF3 1.9 TDI GT/110CP/81KW/1997

rad

Postare recomandată

• 2 weeks later...

ce an este ....da si tu mai multe informatii...si apropo sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea pentru ca este o frumusete....... :D

Link către comentariu

masinuta mea este un golf aniversar la 25 de ani de gti, paradoxal, cei de la vw s-au gandit sa produca o serie limitata si pe motorina. m-a surprins sa citesc asta pe net la istoricul golfului.......

pai la caracteristici....110 cai care fug nervosi cand turbina intra in functie, am alergat-o cu 190km/h si speriat am lasta-o mai moale, nu de alta mai am cava ani de adaugat la cei 26 din prezent....consum bun in oras 5.8-7,7l% (medie) iar in afara alergata cu viteze intre 80-140km/h consum 3,8-5% (medie).

alte dotari abs, 2 airbag, geamuri si trapa electrice, jante aliaj cu prindere in 5 prezoane, aer conditionat, mp3player,sound procesor+ boxe originale vw-nokia+hertz(in completare)-se aude bine, dar am sa le inlocuiesc...nu pt. discoteca ci pt. calitatea sunetului, neuitand de reantifonarea portierelor....ca la generatia de golfuri din 97'.......e de lucru un piculet. nu i-am pus praguri si spoilere pt ca le avea din fabrica deja.

as mai vrea sa-i schimb farurile ca sunt mai vechi si s-au cam dus oglinzile, spatele la stopuri nu ma ating de ele ca-s hella fumurii deci n-are rost...in rest....cam atat, sper sa am bani ca s-o ingrijesc bine, ca la drumurile noastre, moare inima in tine cand iei o groapa. merci pt. aprecieri! :D :D

rectific 20 de ani de gti aniversar....my fault....ora e de vina.....how stupid ca e din '97.... :)

Link către comentariu

Frumos exemplar, mai ales ca e unul mai special, aniversar chiar. Trebuie sa fii mandru ca ai o masina dintr-o serie limitata :( . Daca tot ii schimb farurile pune unele transparente - sugerez eu. Sa ai parte de multi km fara probleme !

Link către comentariu

dap, frumoasa si interesanta masina, la sfirsitul anilor 90 le numarai pe degete in romania, cred ca esti norocosul posesor al unui exemplar foarte reusit si ingrijit !! bafta cu masinuta !!

PS: bine faci ca nu schimbi stopurile, sint foarte ok - parerea mea !!

Link către comentariu

i-am schimbat farurile, nu cu transparente ca-s peste bugetul meu, ci cu unele noi pt golf 3 pe care le-am gasit la un super pret....am sa schimb si motorasul electric de la farul stang pt ca face nazuri....in rest in weekend ii fac niste foto curata si siliconata ca sa vedeti si voi de ce imi creste inima cand ma uit la ea si poate reusesc sa va arat si interiorul ....lemnul de mahon de pe volan apare bine de sub husa sport ;)

multumesc pt. aprecieri! ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!