Jump to content

G60


cristivw
 Share

Postare recomandată

salut! m-am gandit sa deschid acest topic, deoarece sunt la cativa pasi de a-mi vedea visul cu ochii. am gasit un motor g60 bun de transplant :hainoroc: asa ca as dori sa stiu si eu tot ce se poate despre acest motoras tip PG. in primul rand, as vrea sa-i intreb pe cunoscatori daca au vre-un manual de reparatii pt acest motor. in al doilea rand... motorul doresc sa il iau de pe un passat syncro. oare as putea sa fac si golful meu mk2 sa fie 4x4 folosind puntea passat-ului, sau nu am nici o sansa? eu unul nu cred ca se potrivesc. in ideea ca nu pot transforma golful meu in 4x4, nu pot lua de pe acel passat decat motorul, cu injectie, calculator, instalatie electrica. acum intrebarea 2: pot pastra cutia mea de viteze de pe motorul PB (GTI 8v - 1.8) pentru acel motor PG (G60)? ar mai trebui sa inlocuiesc altceva in afara de motor (am auzit din diferite surse ca ar trebui sa schimb: pompa benzina, planetare, radiator etc.). cat de adevarate sunt aceste afirmatii? vreau ca treaba sa iasa buna.

apropo, pt cei interesati de un transplant. am fost personal la RAR si am intrebat cum sta treaba. cel mai simplu este ca motorul de transplantat sa fie de serie (din gama de motoare a golfului 2). omologarea costa 3mil lei, la care se adauga o mica atentie celui care o face + taxa pt. un talon nou la politie. ca motorul sa poata fi omologat este nevoie de o copie dupa cartea de identitate a masinii de la care provine, sau daca este adus de afara, de o dovada care sa arate ca a avut achitata vama. cred ca s-a mai discutat, dar e bine sa fie si aici aceste randuri (macar sa stim cu ce pornim la drum) :D

va multumesc si astept sa discutam despre g60-uri :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

4x4 nu poti deoarece trebuie sa-i refaci consola, si foarte multe modificari caroseriei, trebuie alt rezervor si multe alte chestii (ma gandeam si eu la chestia asta ... dar am lasat-o balta), de ce sa-i schimbi cutia de la PG, are trepte super bune si e facuta sa suporte cuplul de 224 nm al PG-ului (aici intra si discul si placa de presiune), alegerea este perfecta vei avea gti g60 :), masinutza de killarit shmekerasii.

iti trebuie toata partea de electrica pt motor, inclusiv computerul, si toata treaba e plug and drive :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!