Jump to content

Nu mai functioneaza display-ul

chris parker
 Share

Postare recomandată

:ceuameni: Nu mai functioneaza display-ul la Ibiza 2001. Am desfacut consola si am vazut ca este ciupit cablul acela gen cablu IDE de la calc. De unde pot sa cumpa altul, exista si la magazine de calc sau tre sa caut la un dealer Seat? Sincer nu vreau sa dau milioane pe manopera la vreun dealer pt un lucru pe care il pot face si eu. Sau poate ma ajuta unul dintre membrii acestui forum.

Modificat de chris parker
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu prea ai ce sa-i faci daca e vorba de banda flexibila de "alimentare" a display-ului si nici nu cred ca gasesti separat...dar cum e ciupit?S-a ciupit singur?

Link către comentariu

pai asa am luat-o (masina). o am doar de miercuri si am observat ca facea figuri display-ul, adica se stingea si se aprindea cand vroia el si cum imi place sa-mi bag nasul peste tot, am desfacut consola, unde am obs ciupitura. atat timp cat este o piesa, banuiesc ca se gasesc de schimbat. acuma nu stiu daca tre sa incerc la dealer sau pot sa intreb si la un magazin de piese electronice.

Link către comentariu

io' zic sa o scoti de tot si sa umbli cu ea in mana pe la astia care repara birotica...daca faci o poza cu ce iti trebuie poate te pot ajuta.

Modificat de PanzerProblem
Link către comentariu

culmea.... si-a revenit. acum imi e frica sa o mai desfac sa nu cumva sa raman iar fara casetofon (radio). dar daca imi face iar figuri o desfac si iti urmez sfatul, eventual ii fac si 2 poze si ti le trimit. intre timp am alte probleme :P la care poate ma ajuta cineva: imi trebuie 2 manere de interior, dreapta fata si stanga spate, cele cu care deschizi portiera, nu acelea de care o apuci. am sunat la cateva parcuri de dezmembrari si nu au asa ceva. :P

Link către comentariu

dar ... poate poti sa o refaci pe asta..daca este ca cea de la calculator...insemana ca poti desface firele .. si remedia defectul...nu este o inginerie prea mare.

Link către comentariu

da, asa o sa fac. deocamdata merge. sa vad cum se comporta pe viitor.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut

probleama am si eu tot cu display-ul

la mine se mai vede ceva, dar nu se mai vad toate caracterele,

aveti ideie ce treb sa-i fac?

p.s. chris parker, imi poti da si mie id de mess?

Link către comentariu

• 3 months later...

exact aceeasi problema o am si eu cu displayul...ma gandesc sa schimb toata consola..sa pun una cu cdplayer ,asta oricum a inceput sa se decojeasca pe alocuri.Aveti idee cam cat ar costa toata consola si de unde pot s-o cumpar?Sau macar una fara display ca banuiesc ca tot firele s-au intrerupt...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!