Jump to content

Conexiune USB in cotiera

voinea
 Share

Postare recomandată

• Administrator

Am acum eu un player la bricheta si cu mai multe frecvente FM setabile, cu mufa USB (bag stick de 2GB in el) si are butoane de play/stop/next/prev . Le canta (atentie) in ordinea scrierii pe stick (deci asa-mi organizez playlistul). L-am luat sa ma conving daca vreau USB la cotiera. Sincer, nu mai vreau. Sta cam degeaba (eu merg 70% in Bucuresti) si ascult radiourile tot timpul. Este destula muzica variata. Cand voi pleca la drumuri de peste 5-6 ore cu siguranta nu uit sa pun multa muzica pe un USB dar in rest am spus mai sus.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mi-am luat si eu player cu Stick USB. E super tare, se aude bine, nu interfereaza cu alte dispozitive (ex: mobil) si ce e cel mai interesant tine minte melodia la care a fost oprit si continua de acolo.

Dezavantaje: Nu emite mai mult de 10m fata de masina si nu poti sa asculti ce melodie vrei, exact ce a zis Voinea "Le canta (atentie) in ordinea scrierii pe stick (deci asa-mi organizez playlistul)".

Dar una peste alta cred ca e un gaget foarte util la drum lung. Il conectezi in bricheta ii dai play si-l mai opresti la finalul calatoriei.

Link către comentariu

• 5 months later...
GoodLookingElf

Salut !

Mi-am comandat eu aceasta conexiune USB din cotiera. Inca nu stiu cum functioneaza, deoarece mai am de asteptat cel putin vreo 2 saptamani pana imi vine masina.

Intrebarea mea ar fi: ce mp3-player ar fi compatibil cu aceasta conexiune. Am aflat de la VW Austria ca la conexiunea IPOD de ex. nu se potrivesc anumite modele de IPOD.

N-as vrea sa dau banii pe un mp3-player si sa am surpize... deci are cineva o astfel de conexiune? Daca da, ce mp3-player sa-mi iau (pe la 4 GB)?

Link către comentariu

conexiunea usb merge cu flash memory nu cu player MP3

Modificat de aviasol
Link către comentariu

Daca ai conexiune USB, tot ce ai nevoie e un Stick USB (cam 70 Ron/1 Gb). Eu am 1 Gb si nu am ascultat niciodata toate melodiile. Deh, mai vrei o stire, un divertisment...

Link către comentariu

GoodLookingElf

Aha... faceam deci o prostie. Bine ca am intrebat... am sa cumpar un flash pen cu memorie de 4 gb care e undeva pe la 1.5 mil...

Mersi mult... Bafta ! :rolleyes:

Link către comentariu

In mod normal fiecare ne-am bucura sa avem un Stick USB cat mai mare.

Sfatul meu este sa nu cumperi un stick mai mare de 4 Gb fara sa il incerci pe masina. Interfata nu recunoaste memorii pe USB mai mari decat are ea scris in procesorul ei. In mod normal, pana la 4 Gb toate le vad.

Link către comentariu

GoodLookingElf

Oricum mai mare de 4 GB chiar nu cred ca are sens sa-mi iau... nu am chiar atatea mp3-uri... :scratch:

Multumesc de sfaturi...

Abia astept sa ajung si eu in postura de a da sfaturi... dar pana la primele impresii mai dureaza vreo 2 sapt, iar pana la sfaturi mai am...

Link către comentariu

lol...esti pe aci??...pacat ca e cam greu sa o duci pe asta in cotiera...dar merge beton in torpedou :)

Link către comentariu

• 5 years later...

Salut.

Am tot cautat pe forum(si asta si altele) si tot nu am gasit nimic legat de problema mea.

Desi e un topic mai vechi eu am o problema "noua"....Sunt de curand proprietarul unei Octavia 2 .Am pe ea din fabrica o navigatie RNS MFD2 cu CD.

In torpedou am o mufa USB.

Pe navigatie imi arata sloturile de la magazie ca fiind goale inegrite(NO CD1,NO CD2 ,NO CD3,etc...pana la 6.)fapt ce mai duce cu gandul la EXISTENTA unei magazii de cd INSA am cautat toata masina nu ezista asa ceva.

Am incercat nenumarate variante de organizare a melodiilor pe stick....credeam ca e simplu cu mufa aceea USB din torpedou dar tot nimic.

In concluzie acum nu reusesc decat sa ascult CD-uri audio(cate unul).

Are cineva acea mufa USB ? In ce conditii poate fi folosita? La ce foloseste?

Nu reusesc sa ii dau de cap....m-a terminat!

Modificat de Rustic-band
Link către comentariu

Nu cumva ce ai tu in torpedaou e un emulator de magazie de CD, un xcarlink sau asa ceva?

http://xcarlink.ro/ ?

in cest caz, fa foldere care se cheama CD1, CD2 si in ele baga muzica.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Rustic-Band. Probabil ceea ce ai atu este un emulator audio pus de fostul proprietar. Incearca sa pui pe stick maxim 6 foldere fiecare cu denumirea CD01, CD02, CD03.......CD06 si daca ai ceea ce cred eu ar trebui sa iti mearga. Oricum daca cineva doreste sa cumpere astfel de emulatoare de pe www.xcarlink-dmc.ro NU VA RECOMAND. Cel care le vinde este extrem de neserios si produsele nu sunt asa calitative cum le descrie el. O zi buna

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!