Jump to content

Conexiune USB in cotiera

voinea
 Share

Postare recomandată

• Administrator

Cine are asa ceva pe masina (masina livrata). Eu cand am comandat plusul nu exista asa ceva dar acum sunt tentat sa cumpar interfata respectiva si in loc de cotiera sa o scot undeva usor accesibil (sertar de sub radio-cd sau in torpedou)

conexiuneusbgolf5ip5.jpg

10q

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La banii astia iti pot recomanda o alternativa destul de convenabila. La Audi-ul meu am conectat un iPod printr-o interfata ce s-a conectat la scula Concert pe mufele de changer. Acum am 30 GB disponibil pt MP3 si control direct de pe butoanele de la Concert. Interfata respectiva ajunge undeva aproape de 200€, iar iPod-ul se poate procura in diferite configuratii cu preturi destul de diferite. Interfata e de la www.digitaldynamic.it.

Modificat de kisslorand
Link către comentariu

• Administrator

nu e chiar asa... pentru ca IPOD nu am si nici nu as da banii pe el. Vezi si topicul asta ->http://vwforum.ro/index.php?showtopic=17190

Acum cand masina este la mine si costurile toate le suport eu pare cea mai rentabila achizitia unui Radio-CD Mp3 double-size DIN ce va inlocui pe cel original. Decat interfata + ipod ce trec de 500euro , decat port USB + stik 2GB (tot scump si astea) mai bine dau 1000 si am si TV :D

Vad la primavara care va fi investia dar vreau MP3 in masina

Link către comentariu

e, dragii mosului, dupa ce am facut niste comparatii de sunet lossless si mp3, ambele scrise si pe cd si mp3-urile erau de calitate si mai multe variante, mi-a cam cazut fata la ce diferenta de sunet se observa, cat de prezenta era vocea la flac, profunzimea bass-ului, din pacate nu am un program care scrie direct din flac pe cd, si nici o placa de sunet super performanta ca poate diferentele erau si mai notabile.

LE. folositor, daca tot vreti multa muzica intr-un format compact, ar fi ceva ce stie ogg, aceeasi calitate ca mp3 (parca sunetul este o idee mai deschis si frecventele joase mai putin prezente), dar e de 2 ori mai mic.

Modificat de c6t9
Link către comentariu

La banii astia iti pot recomanda o alternativa destul de convenabila. La Audi-ul meu am conectat un iPod printr-o interfata ce s-a conectat la scula Concert pe mufele de changer. Acum am 30 GB disponibil pt MP3 si control direct de pe butoanele de la Concert. Interfata respectiva ajunge undeva aproape de 200€, iar iPod-ul se poate procura in diferite configuratii cu preturi destul de diferite. Interfata e de la www.digitaldynamic.it.

Interfata nu ar trebui sa fie mai multde 4 mil cu tot cu montaj. Atat am dat eu la alarm systems pe drumul sarii si am a cum o mufa jack pt audio extern.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

voinea, ai montat interfata USB? Eu am RCD300 si el in mod normal nu stie sa citeasca MP3, daca-i pun modulul USB va citi MP3 de pe memory stick?

Link către comentariu

• Administrator

aviasol> nu am montat dar vreau. Tot RCD300 are si PLUSul meu. Cand am ocazia sa stiu exact un cod de piesa + un pret la ea o comand (daca nu este ceva idiot de scump (de ex:300euro) si prefer sa schimb tot RCDul cu un KENWOOD 2DIN cu TV Tuner , MP3 player, DVD player etc :)

Link către comentariu

Eu am mufa /conector multimedia ...adik jack si te poti conecta cu un Mp3 player cu memorie destul de mare iar mufa din fabrica venita nu costa foarte mult si este pozitionata in torpedou .

Link către comentariu

xqzme, nu e vorba de jack-ul de conectare surse externe audio. E vorba de un port USB pt conectarea unui memory-stick

Link către comentariu

• Administrator

exact cum zice aviasol . Mufa USB si sa conectez stick USB. Daca afla careva un cod + pret sa puna aici. Eu as fi pentru a-mi monta.

Link către comentariu

VW OEM MK5 center console USB adapter, LHD US $ 229.00

VW OEM MK5 center console USB adapter, RHD US $ 229.00

vad ca sunt de doua tipuri. am inteles ca in DE pretul recomandat e de 195E....

din ceea ce am mai inteles de pe site-urile in germana sunt 2 piese ce trebuie achizitionate ... adaprorul in sine si cablajul. nu am reusit sa gasesc coduri dar e evident ca se poate achizitiona

Modificat de aviasol
Link către comentariu

• 2 weeks later...

pret confirmat in reteaua VW de la noi: Pt. Golf 5 conexiunea USB ( cea atasata ) este la pretul de 809 RON. Intre RCD 300 si aceasta conexiune USB este cablajul in valoare de 167 RON.

Link către comentariu

Salut!

Ar mai fi o varianta de conectare a unei surse auxiliare care sa apara pe cd-player afisata generic AUX bineinteles cred ca tot ceva optional este si sursa de conectare trebuie sa fie(daca exista) in torpedou in dreapta sus si de acolo tras un cablu spre sursa de muzica(pe mine asta m-ar interesa).Spuneti-mi va rog daca aveti asa ceva si daca este diferit de conexiunea USB.Asa ceva am citit in manual si acolo am observat ca se vb si de echip optionale chiar daca masina ta nu are...

Link către comentariu

VW OEM MK5 center console USB adapter, LHD US $ 229.00

VW OEM MK5 center console USB adapter, RHD US $ 229.00

vad ca sunt de doua tipuri. am inteles ca in DE pretul recomandat e de 195E....

din ceea ce am mai inteles de pe site-urile in germana sunt 2 piese ce trebuie achizitionate ... adaprorul in sine si cablajul. nu am reusit sa gasesc coduri dar e evident ca se poate achizitiona

Ai idee daca se gaseste asa ceva si pentru Renault?

Link către comentariu

renault astia fac si masini? :D :) :D :)) :D

era o gluma proasta sper sa nu te superi pe mine :D

sincer nu cred ca fac si special pt renault

Link către comentariu

Pana la urma merge conectat un mp3 player cu vreo mufa ceva (in afara de usb) la vreo intrare auxiliara a RCD 300-lui . ca m-am saturat sa fac 10 cd-uri pe saptamana :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Vezi asa ceva:

http://www.bossaudio.com/home/catalog/publ...sNs=1&deptNum=1

Am montat asa ceva in masina mea.Are port USB si card -reader SD/MMC,are si Line-In la care am atasat un conector pt orice sursa externa(mp3 player portabil,Ipod,etc).Am vazut si pe internet in RO,ceva asemanator.(Asta-i din USA si nu prea exceleaza in design.Pt. ca radio-ul nu prinde toate posturile,(exista si versiunea pt.Europa ,dar una comanzi -alta primesti)am lasat si casetofonul original cu o separare a boxelor-nu de mine facuta.)

Modificat de dpolo
Link către comentariu

Pnetru cine intereseaza:

Am primit un raspuns de la Midocar azi in care spunea domnul respectiv ca o magazie costa 3100 lei si manopera si alte materiale 600 lei (grei).

Deci un total de 3700 RON, care mi se pare ca e putin cam mult, dar parca sub pretul de la PoRo, care inca nu au avut nici amabilitatea sa raspunda cererii trimisa prin intermediul site-ului.

Link către comentariu

si-a montat cineva pana la urma? e doar pt golf5 sau merge si la ate modele?

Link către comentariu

Nu vreau sa fac reclama la nimeni dar astazi mergand surfand pe site-urile pe care trec de obicei mi-a sarit in ochi Digidock MP3 FM cu urmatoarea descriere:

"Digidock FM este un aparat ce contine un modulator FM si un mp3 player integrat. Doriti sa redati in autoturism muzica de pe orice MP3 player, Ipod sau stick USB? Digidok FM este solutia! Aparatul se conecteaza simplu la orice player portabil cu mufa jack stereo de 3.5mm sau la orice pen-drive USB. Este suficient apoi sa acordati radioul din autoturism pe una dintre frecventele pe care Digidock emite!

* compatibil MP3/WMA

* compatibil cu orice pendrive si cu HDD portabile USB de pana la 5Gb

* opt frecvente FM presetate

* butoane de control direct pe Digidock"

Pret 169 RON. Cred ca poate rezolva foarte simplu problema cu USB din cotiera.

Specificatie tehnica

Digidock

Modificat de Bobocel
Link către comentariu

Nu vreau sa fac reclama la nimeni dar astazi mergand surfand pe site-urile pe care trec de obicei mi-a sarit in ochi Digidock MP3 FM cu urmatoarea descriere:

"Digidock FM este un aparat ce contine un modulator FM si un mp3 player integrat. Doriti sa redati in autoturism muzica de pe orice MP3 player, Ipod sau stick USB? Digidok FM este solutia! Aparatul se conecteaza simplu la orice player portabil cu mufa jack stereo de 3.5mm sau la orice pen-drive USB. Este suficient apoi sa acordati radioul din autoturism pe una dintre frecventele pe care Digidock emite!

* compatibil MP3/WMA

* compatibil cu orice pendrive si cu HDD portabile USB de pana la 5Gb

* opt frecvente FM presetate

* butoane de control direct pe Digidock"

Pret 169 RON. Cred ca poate rezolva foarte simplu problema cu USB din cotiera.

Specificatie tehnica

Digidock

Si unde se poate gasi asa ceva?

Link către comentariu

Eu pun si linkul dar....nu vreau ca admini sa se supere pe mine...repet nu fac reclama nimanui.....site-ul este acesta.

Link către comentariu

Si acum mai e intrebarea urmatoare: Cine are asa ceva si cit de multumit de el este???

Link către comentariu

am un coleg de servici care are asa ceva si se aude excelent....nu iti dai seama ca e de pe stick..se aude mult mai bine decat pe radio.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!