Jump to content

Intrebare legata de rapoartele cutiilor de viteze


iZOTOPE
 Share

Postare recomandată

Cum credeti ca s-ar comporta un motor de 1.8, 90 de ponei cu o cutie in 4 trepte ?

in prezent am cutia in 5 trepte dar, s-a cam dus sincronul vitezei a 2-a, caraie de numa cand dau brusc din a 1-a in a 2-a, si cum mai am o cutie pe aici, ma gandeam sa o pun direct pe motor.

oare se va mari cuplul ? sau va fi mai lenesa, nu ma intereseaza viteza maxima, ci sa ma tina in scaun la cox de 400 de metri :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

aceeasi problema cu sincronul treptei a 2a o am si eu, si cred ca mai sunt multi altii. si eu trebuie sa efectuez aceasta reparatie. oricum, ramai la 5 trepte. te va salva la consum si multe altele. mai bine o dai jos pe cea in 5 si o repari. am auzit ca nu este complicat, eu am pe cineva aici in oras care repara orice tip de cutie de viteze.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ma gandeam sa iau treptele 1,2,3,4 de la cutia cu 4 trepte, si puse in locul celor de pe aia cu 5 trepte, numai trebuie sa vad seria cutiei ca sa ma uit sa vad cum sunt rapoartele :vaidecapulmeu:

dupa cum am calculat cu cea in 4 trepte, daca e cea pe care o banuiesc eu, treapta a 4-a ar putea duce pana peste a -5 a a mea

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!