Jump to content

boxe spate la cordoba

dan33
 Share

Postare recomandată

Salut!

Sunt fericitul posesor al unui Seat Cordoba 2006 si vreau sa ii montez boxe pe spate, dar nu gasesc firele de semnal. Am mai intrebat si pe la metrotehnica si toti mi-au zis ca sunt trase pana in stalp. Ieri am desfacut aproape toata partea stanga a masinii, usa fata, usa spate , praguri , platicul de pe stal dar nu am gasit nimic. Am scos casetofonulsi din el pleaca 4 fire albastre si 4 verzi deci teoretic e facuta instalatia si pt usile din spate. daca stie cineva sa imi spuna si mie ca nu a-si vrea sa dau 1 mil jumate la service si sa mi le monteze prost cum s-a intamplat unui coleg de pe forum.

Modificat de dan33
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Firele sunt in burduful care pleaca la usile spate.

Intradevar am platit 1,2 mil....si le-au pus ca dreaq a trebuit sadesfac eu iar si sa le pun pe inel confectionat sin polistiren extrudat.

Vezi ca am postat si niste poze cum e usha desfacuta.

Modificat de PanzerProblem
Link către comentariu

In burduf nu am decat 2 mufe. una albastra si neagra. aia neagra are un fir maro si unu rosu dar le-am urmarit traseul si se duc in motorasul de la geam iar mufa albastra are 8 fire dar sunt prea subtiri pt a fi de boxe. poate imi spui si mie te rog pe unde erau pozele pe care le-ai postat.

Link către comentariu

In burduf la mufa din mijloc pleaca 2 fire la motorul de geam , sunt cumva alea doua libere de sus cum te uiti la ele? nu am gasit post-urile pe care le-ai pus, poate ma ajuti te rog

Link către comentariu

Firele sunt in stalp, cand am montat boxele pe spate baietii de la atelier au dezizolat un manunchi mare de fire de unde au scos firele pt boxe, le-au dezizolat si pe astea si acolo s-au legat cu firele de la boxe. Oricum te sfatuiesc sa te duci la un atelier specializat, e mai lejer si mai elegant, si nu are voie sa te coste mai mult de 100 de lei.

P.S. Aproape sigur ai nevoie de inele de montaj ( 50 lei setul )

Link către comentariu

• 1 year later...

De unde pot procura inelele ? Ca mie mi le-a pus un "ELECTRICIAN" (pe dreaq) de la Dona Constanta fara !! Apropo : EVITATI SA VA DUCETI LA SEAT CONSTANTA CU PROBLEME ELECTRICE !!

Link către comentariu

Salutare, eu am o corboba recent luata de la dealer si nu am decat 4 boxe, de fapt sunt 2 boxe cele din fata jos si 2 tweetere :) Astea toate puse pe un mp3 player sony gt210. La usile din spate am locas de boxe jos si sus langa butonul de deschidere\inchidere geam, intrebarea mea este daca pot pune inca 2 boxe pe spate jos si daca suporta playerul. Vreau sa am 4 boxe normale si 2 tweetere sau 4 :D daca e posibil!

Link către comentariu

@dan33 pai firele sunt trase pana in stalp. in mufa aceea neagra in care ai un fir maro pui tu cablu cu conector adecvat (junior iso parca) pe pozitiile 1 si 3 sau 1 si 2 (nu mai stiu sigur incerci inainte direct numa ai grija sa nu se atinga firele).

@BlueSky inele poti lua de la orice magazin specialziat cu instalatie audio costa 50-60 Ron. daca ai drum in UNgaria pe la Media Markt iti iese la 20 ron :Driver:

@dumi dude... poti pune linistit si in spate si 2 boxe si 2 tweetere (in mode normal vin cu tot cu filtru pe care il fixezi pe usa). numa faza e ca nu o sa se auda cine stie ce fiindca playerul tau stock nu are putere mare deci nu o sa poti exploata boxee noi pe care le iei la maxim. in plus de asta te sfatuiesc sa nu legi cablurile cu care vin boxele ci pune mai groase.

Link către comentariu

• 9 months later...

Am o pereche de boxe helix de 16 care vreau sa le montez pe spate. Din cate vad eu operatiunea la delear costa mai mult decat boxele... oare sunt bune boxele ma refer ca dimensiune?

Link către comentariu

In mod normal iti trebuie difuzoare de 16,5 asa ca s-ar putea sa fie mici.

Poti desface insa fetele la usi ca sa probezi. Dureaza 1 minut

Modificat de Clodius
Link către comentariu

• 3 months later...

m-am gandit sa pun boxe ovale pe polita spate la cordoba mea ( model 2007 )... am sunat la un service autorizat care monteaza boxe si mi-a zis ca nu are cum sa mi le puna din cauza ca luneta spate este foarte aplecata si nu are loc sa bage aparatul de taiat, nu vreau sa pun boxe in usi pt ca m-am saturat de troncaneala de plastice de la fata de usa ( cum am patit la usile din fata ) am zis sa le pun pe polita pt ca e altceva dar m-am lovit de aceasta problema ... aveti vreo idee, a-ti pus care ovale la cordoba pe polita din spate ?? multumesc mult

Link către comentariu

Nu pot sa demonteze polita, sa faca decupajele si dupa aceea sa monteze difuzoarele, cu ea data jos de pe masina?.

Din cate am citi eu acea polita se demonteaza. Vezi sa montezi si capace in spatele difuzoarelor.

Link către comentariu

Se demontează doar acoperirea textilă de pe poliţă, mochetă sau ce material este acela. Sub ea este tablă, care chiar dacă are nişte găuri prin ea, nu prea bat cu cele necesare montării unor boxe. Iar troncănelile din uşi sunt de cele mai multe or rezultatul unui montaj necorespunzător, probabil

Modificat de uglyjamal
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!