Jump to content

Touareg vs Santa Fe

maxu
 Share

Postare recomandată

putin off topic. maxu stii un loc bun de pus senzori de parcare si folie omologata???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maxu

49

• DragosR

8

• Diesel

6

• adi76

5

Top Posters In This Topic

La vreo 2.000 de km mi s-au aprins beculetzele in bord, si m-am dus la Cj cu ea .... egr-u defect, blocat. Au zis baietii ca-i de la motorina, ce sa zic, mi l-au curatat si am plecat acasa. Am facut 120 km pana acasa si vreo 80 dupa aa, si pac, beculetele au rasarit iara. I-am sunat pe bajeti, si i-am rugat sa-mi comande altu pe garantie.... a fost un scandal cu ei vreo 3 zile ca sa ma duc sa-mi constate... de parca eu nu vedeam (+am mai fost si la un tester in BN si mi-a dat tot EGR-u). In fine, l-au comandat, a venit cam intr-o luna, si pe la 3.600 km l-am schimbat. L-am schimbat vinerea trecuta. Acum am 4000 si ceva si inca merge, mai astept. Am gasit pe un forum in UK un tip saracu cu un D-Cat care il lasa masina in mijlocul autostrazii, si schimbase de vreo 2 ori EGR-u.

c6t9 - folie eu imi pun in CJ, e deja a 4-a masina facut la ei, si inca sunt mandru de prima care are vreo 4 ani - www.folie.ro.

Senzori eu mi-am pus wireless (nu trebuie trase atatea cabluri) de pe www.xenonshop.ro - vopsiti in argintiu cost total cu montaj 400 roni, dar la rav 4 spoilerul e indreptat putin in jos, iar cand dau cu spatele in panta bat in pamant.... dar nu aveam cum sa-i ridic mai sus.

http://img264.imageshack.us/my.php?image=image081sp5.jpg - senzorii

http://img300.imageshack.us/my.php?image=image078oj1.jpg - dsplay-ul

Ce ma dispera pe mine calitatea lacului de protectie al vopselei - in primul rand mi-am zgariaqt-o cu ZAPADA, si azi am vazut ca mai am 2 gauri (cu tot cu vopsea sarita) in capota, banui ca de la pietricele. :) . Ma mai oftica putin ergonomia comenzilor, dar e ok, m-am invatat, totusi, scrumiera e cam departe.

In rest numa de bine, o masina f buna.

Modificat de maxu
Link către comentariu

• 5 weeks later...

Revin cu alte info - masina merge super, banuiesc ca am identificat cauza defectului EGR, care a reaparut, dar nu o fac publica, ca vreau sa ma "razbun" putin pe cei din service, pt nervii cauzati. Sunt foarte multumit de masina, iar weekendu asta am avut ocazia sa "fugaresc" un Q7 3.0 TDI, de pe la Poiana Largului pana dupa Vatra Dornei, cateva zeci de km, si am observat cam asa: pe curbe stateam la fel (banui ca el mai confortabil, dar ata ete, atatia bani am avut), iar la acceleratii pleca vizibillll de langa mine. Mers amandoi "lejer", nu ca nebunii, cam cat se putea pe chestia aia numita "drum".

Si am stat dupa el pana cand omu s-a hotarat ca o coloana de la un semafor era prea lunga si, s-a bagat ca nesimtitu' cu Q7 in fata - nr masina B-28-ADL, argintie.

P.S. Ce-mi place la nebunie - peste tot gasesc loc de parcare :D - m-ai lipseste sa incerc sa o sui sus in casa.

Link către comentariu

salut

eu am touareg v6 tdi

in varianta cu suspensie pneumatica si bixenon

am cumparat masina in noiembrie 2006

sunt foarte multumit si am deja 60.000 km

nu am avut nici un fel de problema service

masina e super

o recomand

dar cred ca deja e prea tarziu pentru subiectul topicului

despre santa fe = toata lumea va crede ca nu ai avut bani sa iei originalul - touareg

despre toyota - rav4 nu exista nu exista pentru mine (nu a-si cumpara-o nici pt sotie) - decat lancruiser e intr-adevar speciala

Link către comentariu

• 4 months later...

Masinuta are in prezent aproximativ 15.000 km, consum mediu cam 7,5; am scos afara la mers extrem de lejer si 5%, dar s-a intamplat o data.

Am fost si la prima revizie, unde ei iti schimba ulei + filtru = 460 lei; eu am cerut si filtru aer si polem, si a sarit la 630 lei.

Am uitat sa-i intreb de toba de esapament, care arata cam asa:

http://img442.imageshack.us/my.php?image=tobawk8.jpg

Le-am dat un mail cu problema respectivca, si asta a fost raspunsul: "Conform carnetului de Service Si Garantie orice defectiune de fabricatie este acoperita de garantia producatorului.In cazul tobelor de esapament ruginirea nu este considerata defectiune din urmatoarele motive: 1- nu poate fi acoperita cu materiale protectoare datorita faptului ca in timpul functionarii ea se incalzeste si orice antifon ar lua foc; 2- rugina apare din cauza sarii care este folosita iarna ca material antiderapant si care din cauza ca este deosebit de coroziva in alte tari este interzisa

3- la toate marcile si modelele de autoturisme apare acest fenomen.

In cazul perforarii tobei in perioada acoperita de garantie se poate aborda inlocuirea in garantie"

Link către comentariu

ot: nu a ruginit din cauza ca tabla caroseriei e galvanizata

cu tobele e alta problema, dpdv al calitatii materialului: la dacie tobele de fabrica au tinut mult mai mult decit cele puse in service, cumparate tot de la ei (asta ca sa nu zica cineva ca am luat tobe din vitan :vaidecapulmeu: )

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!