Jump to content

vreau sa-mi fac o idee

Asterix
 Share

Postare recomandată

Mi-am facut o socoteala si am o lista lunga de piese de care ar trebui sa fac rost. Mi-a trecut prin cap ca poate as iesi mai ieftin daca as lua o masina neinmatriculabila, fara acte dar care sa arate foarte bine, de pe care sa iau tot in afara de caroserie. Are cineva vreo idee la ce bani s-ar ridica un MK2 in 4 usi diesel (chiar TD) cat mai mult spre '90?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Depinde de multe lucruri. In principal conteaza de unde o iei si starea in care se afla.

Daca poti s-o iei de afara, din Germania de exemplu, iesi mai ieftin. Ca sa-ti faci o idee de preturi acolo vezi de pilda http://www.autoscout24.de/

Dac-o iei de aici, mai adaugi taxe si comision sa-i zic. Din ce-am urmarit eu, aici pretul e cam la dublu.

In alta ordine de idei, un D este mai ieftin ca un TD. Pe linga asta, mai conteaza si anul de fabricatie. Cele mai ieftine sunt D-urile din '84-'88 (preturi de la 3-400E) iar cele mai scumpe TD-urile din '91-'92 (preturi de la 7-800E). Mai exista si chilipiruri, rare ca orice chilipir, cu preturi mai mici.

Ideea asta am avut-o si eu cind mi-am schimbat motorul. Vazind ca aici tipul meu de motor e f rar si scump pe la noi, m-am gindit ca la aceiasi bani aduc o masina intreaga de afara si "ma scot". Din pacate singurul meu om care ma putea ajuta n-a vrut s-o faca si am renuntat. Eram si grabit.

Link către comentariu

Aham, deci ar fi o posibilitate sa gasesc ceva care sa arate bine pe undeva pe la 400 de E? Ma intereseaza ca aspectul masinii sa fie foarte bun, interiorul in special si sa ma pot baza pe motor.

Cat despre adusul de afara personal am renuntat din start, nu pentru ca nu as fii in stare, ci pentru ca m-ar duce la peste 1000 de euro. Drum, cazare, acte acolo (vreo 2-3 sute(asigurare inclusa)) motorina... plus ca la intrarea in tara te baga in baza de date si nu prea ai cum sa o dai "pierduta" adica opri ii platesti vama, ori o scoti din tara.

Decat sa-i cumpar bord, scaune, panouri de usi, pavilion, capota, alte briz brizuri si capace... mai bine iau una cu totu si o "transplantez", dar treaba asta cand o sa mai strang bani.

Link către comentariu

Nu cred ca gasesti aici ceva in banii aia si sa aibe si tabla buna. Cred ca ar trebui minim 500E, dar nu garantez de calitate.

Din saracia de oferta de aici (mie mi se par f putine) sa te apuci sa alegi, iti dai seama...va trebui clar sa fii pe faza si sa alergi "nitel". Si sa ai rabdare.

Eu mai sus ma refeream la preturile din Germania.

Bafta la cumparaturi !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!