Jump to content

Skoda Octavia 1.8T 20v 4x4 Elegance

DORU_14

Postare recomandată

• 1 month later...
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DORU_14

82

• MOTANUL

11

• godoroja

8

• Ice_2k

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am facut ieri revizia anuala si am schimbat printre altele (toate filtrele !) si uleiul motor, inlocuind ARAL Hightronic 5W40 norma VAG 503.00 cu "briliantul" MOBIL 1 0W40 norma VAG 503.01 (motoare turbo pe benzina peste 200CP). In ultimul an de zile (si dupa remapare) am completat

aproape 1 litru ulei, intrucat ARAL pur si simplu nu mai facea fata noilor cerinte.

Si inca o noutate: rotile 15" Triton au fost inlocuite cu roti 17" Spider de la RS. Rotile 16" Intra au ramas in continuare.

Scuze pt faptul ca masina nu e curata...

post-3423-1173429743_thumb.jpg

post-3423-1173429868_thumb.jpg

Link către comentariu
Scuze pt faptul ca masina nu e curata...

De data asta te iertam, dar sa nu se mai intample :evil:

Arata bine rotile :D Comportamentul s-a schimbat?

Modificat de d-rive
Link către comentariu

Directia este un pic mai greoaie, dar stabilitatea si modul cum merge ca pe trasa este indiscutabil un pas inainte !

P.S. Aseara am spalat masina...arata f bine acum...cu jantele noi.

Modificat de DORU_14
Link către comentariu

felicitari ..arata bine si etrierul vopsit in albastru

pune si o poza de ansamblu sa vedem cum da masina cu rotile

sa le stapanesti sanatos

Link către comentariu

Multumesc !

Am cateva, dar cu masina murdara si un pic neclare...fac altele proaspete in acest week si postez poze ca lumea sapt viitoare.

...urmeaza upgradarea sist franare pe fata de la Octi 1 RS (discuri 312mm, alti suporti etrieri, alti taleri protectie). Voi schimba si placutele frana stock cu unele sport, de asemenea si lichidul frana. Revin cu poze !

post-3423-1173434572_thumb.jpg

post-3423-1173434805_thumb.jpg

Modificat de DORU_14
Link către comentariu

Am vandut rotile 15" Triton aliaj cu anvelope vara + iarna exact cu banii cu care am cumparat rotile 17" Spider RS, cu anvelope uzate, adevarat, ce trebuie schimbate. Pot sa-ti spun ca suma este 1350 RON. Am platit in plus numai montajul pe masina. Vezi ca mai am 5 anvelope iarna 15" la vanzare pe sectiunea "Anunturi", la bani putini, daca vrei...si gata, s-a golit garajul.

Link către comentariu

Felicitari pt. achizitie! O poza cu tot "ansamblul" nu ar strica. Iarna o sa mergi pe 16?

Link către comentariu

Poze noi, masina curata, jantele asisderea... Da, iarna voi merge pe 16", imi tb un set anvelope de iarna, ca de vara am deja :ceuameni:

alta

...

post-3423-1173708566_thumb.jpg

post-3423-1173708708_thumb.jpg

post-3423-1173708986_thumb.jpg

Link către comentariu

Aveai pragurile astea cand ai venit in GL? Nu le retin sau era intuneric si nu le-am observat. Bafta in continuare cu update.

Link către comentariu

Da, kit-ul era deja pe masina. era seara, de aceea nu ai observat. Data viitoare ne vedem pe lumina...

post-3423-1173709071_thumb.jpg

Modificat de DORU_14
Link către comentariu

Am avut ocazia in acest week-end , sa simt pe viu cum fuge o O1, 4x4 , berlina , 1,8 T si 200 CP !!! E o bestie pe 4 roti :ceuameni: Asa ca , Doru ai grija de masinuta ...

Modificat de bebeko
Link către comentariu
Asa ca , Doru ai grija de masinuta ...

Am grija, nu vezi? Mereu ii fac cadou cate ceva. :ceuameni:

Bestie e numai cand i-o ceri, in rest e domoala, crede-ma... :o

Link către comentariu

E o bestie " inblanzita " ... :ceuameni:

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Sunt de acord cu tine - am avut si ocazia sa primesc o suspensie KW la superpret, dar ii anihilez statutul de 4x4 pt drumuri mai proaste...si asa 15,3 cm nu sunt de ajuns.

Voi schimba in curand amortizoarele si trec pe Bilstein...dar nu umblu la setarile standard, doar o voi mai rigidiza nitel. Toate la timpul lor. Dar ramane cu precadere o masina de iesit de pe sosea, asta cu siguranta.

Modificat de DORU_14
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Din ce material vor fii husele pe care le vei pune? Din piele?

Din cite am vazut vrei sa mentii culoarea dar nu ai specificat din ce vor fii.

:lol: cu consumul de carburant cum stai? :(

Link către comentariu

Raspund eu > cu consumul am vazut ca sta bine.

DORU mai bine pune-i o suspensie cu inaltime variabila si cand o vinzi sa ma anunti si pe mine.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Husele le montez la Piatra-Neamt, era un topic pe "Octavia 2" despre asta...arata f bine si am gasit textura perfecta, iar culoarea este bej-auriu.

In privinta consumului, am dat multe detalii pe topicul "Consumul la 1.8T" pe aria "Motoare pe benzina". Nu ma plang deloc de el...sincer.

Salex, arcurile raman cele de fabrica, speciale pt 4x4. Amortizoarele vor fi Bilstein B6 Sport. Cat despre vanzare, am deja 3 clienti desi nu m-am hotarat s-o vand, m-am atasat de ea. Dar... pt ca exista si un "dar", este o posibilitate anul acesta in toamna. Te voi anunta, desigur.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Gata, frane nou-noute de RS/FR/TT pe fata !!!

Urmeaza rodajul...pana in prezent am rulat 800km. La 1000km urmeaza testele !!!

O lista de piese si preturile aferente:

- discuri 312mm ventilate = 400 RON (luate de noi de pe un FR nou)

- placute frana Ferodo DS Performance cu senzor = 336 RON (Augsburg)

- lichid frana Castrol SRF DOT5.1 = 220 RON

- suporti etrieri RS + taleri protectie RS + 6 hexa = 675 RON (Skoda)

Manopera (montaj + test frane pe stand ITP) = 200 RON (Skoda)

Aici gasiti un tutorial f bun, eu l-am luat drept referinta:

http://rs85.rapidshare.com/files/28177641/..._-_BRISKODA.doc

post-3423-1179123219_thumb.jpg

post-3423-1179123280_thumb.jpg

Link către comentariu

in sfarsit ai terminat, sa te opresti cu placere si sa te bucuri de ele, arata f bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!