Jump to content

Skoda Octavia 1.8T 20v 4x4 Elegance

DORU_14

Postare recomandată

Evident !

Era o remarca la masuratorile realizate mai demult cu accelerometrul... nu era o afirmatie legata de montarea BOV-ului. :P

Link către comentariu
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DORU_14

82

• MOTANUL

11

• godoroja

8

• Ice_2k

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Atinge 150km/h inainte de zona rosie in tr. a III-a...asta imi spune ca intr-adevar acc 0-100 km/h este undeva in jurul a 7sec ! :P

:P :P :P :P de unde-ai tras concluzia? Nu vad nici o legatura directa intre astea 2 chestii...

Link către comentariu

ICE, raspunsul meu este "din umila mea experienta pe masini cu veleitati sportive". Nu doresc sa transform topicul personal int-o discutie fara rost, asadar va rog sa nu comentati aici. Exista MP pt asta. Multumesc!

P.S. La testul de ieri a participat si cineva de la SKODA, evident ca nu voi divulga informatiile confidentiale gen nume persoana, loc munca, etc. Insa drive-test-ul cu masina mea a fost o oportunitate pt mine si cum nu pot refuza niciodata SKODA... am acceptat cu placere. :P

Link către comentariu

:P)) ok. ca idee, daca iti faci un underchip la masina si o duci la 80CP tot o sa ajunga la 150 inainte de linia rosie in a 3-a :P

Link către comentariu

:P :P :P :P :lol: E contrar regulamentului sa postez doar emoticon-uri, dar rad si nu-mi place s-o fac pe ascuns... :P

Link către comentariu

Daca tot te amuzi asa tare te invit sa dezbatem subiectul undeva pe aria de tuning, ce parere ai? :lol: Nu de alta, dar sunt sigur ca multi dintre muritorii de rand de pe acest forum (printre care ma numar si eu) care inca mai cred in raportul de demultiplicare al cutiei de viteze si alte bazaconii d-astea ar vrea sa impartaseasca din "umila ta experienta" :P

Link către comentariu

:lol: ICE, deja iei personal tot ce scriu. Sau cel putin intelegi acea nuanta din spusele mele care te provoaca. In 1992 testam o Lada 1200s in 4 viteze dupa ce tata desfacuse tot motorul si l-a pus la loc si mergeam intr-a II-a la 90km/h. Deci nu avem ce dezbate pe tema rapoartelor demultiplicare la CV. E ceva ce-mi scapa? Unde e diferendul nostru? :P Nu mai poate omul sa rada de-o poanta ca e luat la ochi... :P

P.S. Umila mea experienta se refera la masinile conduse, nu la mecanica pura. Asta e doar un hobby recent si atat. De-aia am pus si in semnatura povata aia cu verde...e cineva care nu se regaseste in ea?

Modificat de DORU_14
Link către comentariu

Nu imi place masina dar sa o stapanesti sanatos si fara incidente :lol:

Kitul exterior nu e de nici o culoare dupa gusturile MELE :P Imi da impresia de tentativa de crossover.

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Insa are TUV, este original pt Skoda si f util in viata de zi cu zi. De altfel, daca vei privi modelul Scout, vei descoperi pachetul meu insa usor diferit desenat si vopsit. Avand in vedere rolul lui, nu vad avantajul...dar MK stie mai bine. Eu sunt mai conformist de felul meu...si-mi plac lucrurile gandite special pt masina mea, nu cele universal valabile (aici ma refer la kit-urile optice).

Modificat de DORU_14
Link către comentariu

Iti respect decizile, nu contest nimic, doar ca EU as fi vrut sa-i scot mai mult in evidenta o latura sportiva decat o latura "off road", bine inteles tot cu un kit original pt Skoda. Nici mie nu imi plac improvizatiile.

Link către comentariu
... EU as fi vrut sa-i scot mai mult in evidenta o latura sportiva decat o latura "off road"...

Eu folosesc masina preponderent extraurban si mai des pe drumuri neamenajate...sportiv implicit mai rar. Deci am ales in consecinta...Multumesc pt obiectivitate !

Link către comentariu

Masina ca model e foarte frumoasa si de exceptie, insa sincer, renunta la husele alea si la jantele ce strica tot aspectul masinii; daca practicul primeaza, lasa-le pe cele originale, se potrivesc mult mai bine si ii dau un aer de clasic.

In rest, cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Ai dreptate, husele sunt nepotrivite, dar reprezinta o etapa de tranzitie pana pun huse la culoare (bej-auriu adica), undeva in 3-6 luni, cred.

In privinta jantelor, ambele seturi (15" si 16") sunt originale Skoda. Unele pt vara, celelalte pt iarna.

Multumesc pt urare ! Asemenea.

Link către comentariu
  • 2 months later...

In urma updatarii forumului, au disparut pozele... drept urmare, le atasez acum.

altele

...

...

post-3423-1168933162_thumb.jpg

post-3423-1168933186_thumb.jpg

post-3423-1168933204_thumb.jpg

post-3423-1168933854_thumb.jpg

post-3423-1168933894_thumb.jpg

post-3423-1168934003_thumb.jpg

post-3423-1168934045_thumb.jpg

post-3423-1168934298_thumb.jpg

post-3423-1168934339_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos kit-ul de coaroserie, se potriveste f bine pe masina. Motorul si tractiunea iarasi f tari.

As renunta la suspensia drumuri grele si la huse.

In rest :Driver: safe cat mai multi km.

Link către comentariu
Ai dreptate, husele sunt nepotrivite, dar reprezinta o etapa de tranzitie pana pun huse la culoare (bej-auriu adica), undeva in 3-6 luni, cred.

Multumesc pt aprecieri si sugestii.

Asa cum spuneam anul trecut in octombrie, intentionez sa imbrac tot interiorul in huse home-made, dar cu cod culoare f apropiat de ce am acum (Bamboo-beige). Singurul lucru care se pare ca s-a schimbat e termenul de gratie :sbine: Sper sa ma incadrez in cele 6 luni prognozate deja. :Driver:

La pachetul drum greu nu voi renunta pt ca folosesc masina pe drumuri neamenajate si uneori chiar si cei 15,3 cm actuali mi se par insuficienti... am deja inaltatoare pt fata cu care as castiga minim 1 cm fata de cele de fabrica, dar nu ma incanta faptul ca dpdv aerodinamic voi pierde f mult. Mai cumpanesc daca le pun sau nu.

Link către comentariu

Super fain arata masinuta!!

Si eu cred ca ar trebui sa scapi de blanita de pe scaune.

Drive Safe. :D

Link către comentariu

cu blana dar sa vezi ce musca :)

bv doru, masina originala, am vazut-o sambata live si mi-a placut, mai ales ca ascunde ceva caluti sub capota

Link către comentariu

Multumesc !

Elementele de caroserie nu au doar rol estetic, ci si de protectie a spoilerelor si pragurilor laterale. Asadar, daca e sa lovesc ceva, lovesc aceste protectii mai intai. Daca le vopsesc, nu castig nimic, pt ca odata lovite le va sari vopseaua. Si uite asa, e total nepractic. Vezi Audi Allroad, Volvo CrossCountry, Skoda Scout... asta le e menirea. :)

Link către comentariu

Frumoasa masina. Pot spune ca este exact motorizarea si echiparea care m-a fascinat ani de zile in urma, odata cu aparitia si care m-a urmarit o perioada indelungata.Totusi cand a venit timpul pentru o Skoda am ales RS.

Sambata am avut masina parcata foarte aprope de a ta, doar o fabie rosie ne-a despartit, din aceasta cauza ti-am studiat masina bine si nu pot spune decat......jos palaria. E super agregatul. :)

Link către comentariu
Sambata am avut masina parcata foarte aprope de a ta, doar o fabie rosie ne-a despartit, din aceasta cauza ti-am studiat masina bine si nu pot spune decat......jos palaria. E super agregatul. :wub:

Imi pare rau ca nu am stat de vorba, stiu cand ai venit si chiar eram acolo cand ai parcat langa a lui Yoda... multumesc pt aprecieri.

Ca si tine, mi-am dorit masina asta de cativa ani buni si am luat-o cu mare bucurie, chiar daca la SH.

Pot spune cu inima deschisa ca primesti foarte multe odata cu aceasta berlina 4x4.

Modificat de DORU_14
Link către comentariu

superba masina...sa o stapanesti sanatos...numai ca eu am zis ca e superba doar din ce am citit, de ce oare nu pot vedea si foto?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!