Jump to content

Skoda Octavia 1.8T 20v 4x4 Elegance

DORU_14

Postare recomandată

A disparut verde - Skoda...

Pai nici sigla fata nu mai e deloc (nici verde, nici Skoda)...doar din spate se poate citi marca. :angry:

Modificat de DORU_14
Link către comentariu
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DORU_14

82

• MOTANUL

11

• godoroja

8

• Ice_2k

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Superba masina ! Se vede ca ai cam muncit la ea :) Am o intrebare : daca tot ai pus multe de la Milotec pe ea , nu ai in vedere si niste inele cromate pentru ceasurile de bord , adica vitezometru + turometru ? Pe mine tare m-ar tenta dar as vrea sa vad mai intai si la altii .... mai ales ca imi este frica cu demontatul bordului :D

Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri.

Personal, nu agreez prea tare cromul. Mi se pare potrivit la masinile americane... :hainoroc:

Dar nu stii niciodata...ce-ti pica din minte. Asa ca nu exclud nimic categoric :D

Link către comentariu

super masinutza iar modificarile sunt cu mult bun gust

rezultatul la chip e ... impresionant avind in vedere ca ai plecat de la 150 (dar ai avut cu ce, ARX nu?)

daca pot face o recomandare .... o valva blowoff pentru protejarea turbinei si sunet

Link către comentariu
Ma refeream la asa ceva... si cred ca arata foarte bine pe bordul destul de ponosit :)

Da, iti dau dreptate si cred ca intr-adevar s-ar potrivi si la mine. Pt asta voi apela la DXX Blue Line, importatori directi Milotec si AutoStyl. Poate chiar anul acesta... :D

super masinutza iar modificarile sunt cu mult bun gust

rezultatul la chip e ... impresionant avind in vedere ca ai plecat de la 150 (dar ai avut cu ce, ARX nu?)

daca pot face o recomandare .... o valva blowoff pentru protejarea turbinei si sunet

Multumesc!

Da, codul motor e ARX, practic acelasi motor cu AUQ, deosebiri sunt doar la ECU. Saltul este deci scuzabil :D

Cat priveste recomandarea ta, sa stii ca deja sunt in posesia valvei respective (Diverter Valve sau BOV) de la Forge model 007p, cu arc galben. Am comandat deja cele 3 coliere aferente la Avia si probabil sapt viitoare o voi avea deja montata pe masina. Ma astept la presiune ct mai usor de tinut si la o acceleratie progresiva, fara scaderi evidente de turatie la schimbatul treptelor viteza. :D

Sunet? Am o linie Clarion completa, mai mult decat suficient pt interior. Aaa, inca ceva: din cele 8 boxe originale nu a mai ramas nimic - in prezent sunt doar 6 boxe, toate montate de mine plus un subwoofer mititel in portbagaj (doar vara il folosesc).

Modificat de DORU_14
Link către comentariu

Omule, am inteles. :D Dar BOV-ul are un rol mai important decat sunetul cel fasait despre care vorbesti, asa incat am schimbat si eu pe alt sunet :screwy: Si inca ceva, tati: EU NU BEAU DEFEL ! :salut:

Link către comentariu

Am vazut pozele luminilor de bord - excelenta combinatie de culori !!!Acum cred ca os a mergi numai noaptea cu masina ...asa de dragul luminilor :screwy:

Link către comentariu

Aseara am ajuns pe intuneric, asa ca am fost fermecat de noile led-uri. Este ceva frumos fara indoiala. Imi place cum a iesit, desi initial nu ma gandeam ca voi fi asa de incantat.

P.S. Astazi vin la Avia in vizita, deci le vei putea admira pe viu. ;)

Link către comentariu

dorule dar ia zi-mi si mie iti scartaie ceva prin bord dupa aceasta operatiune?

Albul e bestial, mi-as pune si eu totul alb. Pe cele de pe usi pt geamuri le-a schimbat ?

Link către comentariu

Nu scartaie nimic, nici nu are ce: sunt doar suruburi si mufe acolo. ;)

Am schimbat ABSOLUT tot in interior, deci si butoanele de pe usi. Toate albe. Mai putin acele bord si butoanele de la Climatronic.

Link către comentariu

Intrebarea vine si altfel....se schimba si acele cu unele de culoare rosie...sau doar le schimba iluminarea?

Link către comentariu

Doar iluminarea. Skoda are led-uri 100%, fara becuri si poti schimba absolut tot ce inseamna SMD.

Link către comentariu

Te intrebam pentru ca ma bate gandul sa schimb acele cu cele de la RS. Si atunci le fac si iluminarea rosie.

Link către comentariu
In urma modificarilor aduse cu ajutorul celor de la ZEXSTAR Led Tuning (am deschis topic la "Furnizori servicii"), m-am ales cu o noua combinatie de culori pt iluminarea interioara. In loc de un verde odihnitor din fabrica, in prezent ma bucur de un alb fantastic si un albastru electric pe masura, in ton cu culoarea masinii. Poze...edificatoare, facute din pacate ziua. Seara este demential! :D

E bine daca tu esti multumit de alegerea facuta...

Eu as fi mers pe combinatia alb-rosu la fel ca la Audi. Cred ca si masina lui sonyscorpion e la fel modificata (alb-rosu).Cat te-a costat modificarea ledurilor?

Ma intereseaza jantele tale...nu sunt originale de 16'' Skoda? Caci denumirea Intra nu-mi spune nimic...

Erau pe masina sau le-ai achizitionat tu ulterior? Please detalii pret, loc de achizitie.

Ma intereseaza pt ca eu am tambur pe spate la O1 si zic eu ca acele spite dese i-ar face mai putin vizibili decat in cazul unor jante clasice in 5 spite.

Link către comentariu
Eu as fi mers pe combinatia alb-rosu la fel ca la Audi.

Cat te-a costat modificarea ledurilor?

Ma intereseaza jantele tale...nu sunt originale de 16'' Skoda? Caci denumirea Intra nu-mi spune nimic...

Erau pe masina sau le-ai achizitionat tu ulterior? Please detalii pret, loc de achizitie.

Raspunsuri punctuale:

- nu-mi plac deloc combinatiile cu rosu, asa ca am ales alb-albastru electric si seara arata extraordinar. In plus, fiind mai putin utilizata, combinatia e mai distinsa. Si mai da bine si cu culoarea etrierilor, capacelelor de la ventile si a caroseriei. :D

- costul modificarilor a fost de 320RON (manopera plus ~70SMD-uri, cu factura)

- jantele mele sunt originale Skoda, modelul INTRA 16" cu ET42, din anul 2000-2001. Le-am avut si pe vechea Octavia 1.8T FWD si le-am pastrat la vanzarea masinii, pt ca sunt deosebite. Si pt ca nu am primit banii solicitati pe ele, evident. In prezent am 2 seturi complete din aliaj, unul pe 15" pt vara/iarna si cel pe 16" pt vara. Voi vinde setul pe 15" la anul doar daca ma voi decide sa-mi schimb integral sist franare cu unul de la RS.

Modificat de DORU_14
Link către comentariu

interesant de vazut ar fi bord alb si acele rosii

Alextz poti schimba ceasurile de bord cu unele de rs? Alea de rs cum arata?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am montat ieri DiverterValve / Blow-Off-Valve pe masina, intr-un final! Model Forge 007p, plus arculet galben, in locul celui original albastru, nepotrivit la noul overboost al masinii.

Prima impresie: sta in ture f bine, trage extraordinar, din remapare a castigat elasticitate si vivacitate si de la 1500-3000 rot/min, insa intre 3000-5500 rot/min este dementiala! Revin cu impresii mai aprofundate in curand. Atinge 150km/h inainte de zona rosie in tr. a III-a...asta imi spune ca intr-adevar acc 0-100 km/h este undeva in jurul a 7sec ! :rolleyes:

Link către comentariu

Nu atingea 150km/h tot inainte de zona rosie intr-a III-a inainte?Ca raportul de demultiplicare a ramas la fel.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!