Jump to content

Fiabilitate Golf II Diesel

Golfer
 Share

Postare recomandată

Ai dreptate capone26,sant foarte multe golfuri2 aici la mine in zona,si intradevar multe arata inca foarte bine tinand cont totusi ca au o varsta.Chiar vorbeam acum nu demult cu un prieten pe tema asta,si ce preturi aveau masinile astea prin 1998 cand prietenul asta al meu i-si luase permisul.Parintii lui vroiau sa-i cumpere un mk2 dar au renuntat,pentru motivul ca un apartament in orasul Lugoj costa undeva in jurul a 8000 de marci,iar un mk2 la mana doua ajungea la 7000 de marci,au renuntat in favoarea apartamentului.Erau si tin sa cred ca mai sant niste masini foarte iubite de la inceput,de exemplu cunosc persoane care desi au masini de generatie noua si chiar foarte noua ,nu au renuntat la batranul golf2 disel,le tin pentru a merge cu ele la un gratar,la pescuit,etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golfer

8

• Viorel C

6

• armando

5

• cristianionut

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu am renuntat la opel astra 2001, motor 2000, 101 cai, diesel, cu piele si multe dotari in favoarea golfului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!