Jump to content

VOLKSWAGEN PASSAT 1.9 TDI 4 MOTION

TDI 4MOTION

Postare recomandată

Salutare!

Tocmai am achizitionat un Passat 4motion din 2003 full, fara navigatie. Are 75 000 km si deocamdata nu am umblat foarte mult cu el ca sa imi pot face o parere. Ce sa ma astept de la masina asta? Merita tinuta?

Link către comentariu

Modelul B5 are integrala Torsen. Eu zic ca masina este de calitate, te vei convinge in iarna ce se apropie...

Verifica daca la s-s schimbat lichidul de frana si cel de la integrala, filtrele, bujiile, discurile+placutele. Apoi poti face un test sa verifici presiunea in turbina. Cam asta ar fi... ca sa stai linistit. S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Si eu tot posesor de 4 Motion sunt si sunt super incantat de ea. O sa vezi la iarna diferenta fata de una cu tractiune doar pe o osie ... de oprit se opresc la fel, dar de accelerat e cu totul alta poveste.

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
Si eu tot posesor de 4 Motion sunt si sunt super incantat de ea. O sa vezi la iarna diferenta fata de una cu tractiune doar pe o osie ... de oprit se opresc la fel, dar de accelerat e cu totul alta poveste.

Sa o stapanesti sanatos!

MERSI

Si eu sunt destul de incantat de alegerea facuta. O sa fac un topic prntru probleme de orice natura pe care le are aceasta masina. Asa ca te rog sa imi scrii acolo ce probleme ai avut cu ea.

De cand ai masina? Cat ai dat pe ea? eu am dat 15 000 si multi imi zic ca ii mult. Are 6 luni garantie. Pe testul tester totul a fost ok. estetic este impecabila, mai ales interiorul.

Numai bine!

Link către comentariu
MERSI

Si eu sunt destul de incantat de alegerea facuta. O sa fac un topic prntru probleme de orice natura pe care le are aceasta masina. Asa ca te rog sa imi scrii acolo ce probleme ai avut cu ea.

De cand ai masina? Cat ai dat pe ea? eu am dat 15 000 si multi imi zic ca ii mult. Are 6 luni garantie. Pe testul tester totul a fost ok. estetic este impecabila, mai ales interiorul.

Numai bine!

Masina o am de 1 an, avea 98.000 km cand am cumparato, e full options (piele, climatronic, xenon, pachet crom) si am dat 11.900 euro pe ea (cu un set de roti de iarna inclus), e din 2001. In general problemele sunt cele specifice VW Passat.

Link către comentariu
Masina o am de 1 an, avea 98.000 km cand am cumparato, e full options (piele, climatronic, xenon, pachet crom) si am dat 11.900 euro pe ea (cu un set de roti de iarna inclus), e din 2001. In general problemele sunt cele specifice VW Passat.

Al meu nu are xenon si nici set de roti de iarna. Al meu are insertii de lemn pe bord si pe volan.

Ce parere aveti am dat mult pe ea? Avand in vedere ca am garantie la ea si dotarile.

Sunt constient ca daca ma duc maine sa o vand numai iau banii astia. Cred ca o sa o tin pana isi da duhul.

Mersi

Link către comentariu
Al meu nu are xenon si nici set de roti de iarna. Al meu are insertii de lemn pe bord si pe volan.

Ce parere aveti am dat mult pe ea? Avand in vedere ca am garantie la ea si dotarile.

Sunt constient ca daca ma duc maine sa o vand numai iau banii astia. Cred ca o sa o tin pana isi da duhul.

Mersi

Nu mai conteaza cat ai dat pe ea, important este sa fi tu multumit de ea.

Link către comentariu

Daca acei 75.000 km nu sunt reali ai dat destul de mult pe ea. La banii aceia iti luai un Audi A6 din 2002 cu piele sau un BMW 520/525 de asemenea cu piele. De vandut, cred ca poti sa o vinzi cam cu 13.500 euro, depinde de culoare si de jante.

Link către comentariu
Daca acei 75.000 km nu sunt reali ai dat destul de mult pe ea. La banii aceia iti luai un Audi A6 din 2002 cu piele sau un BMW 520/525 de asemenea cu piele. De vandut, cred ca poti sa o vinzi cam cu 13.500 euro, depinde de culoare si de jante.

Km sunt reali. Masina a fost cumparata de la reprezentanta. Si eu am luat-o de la Weltauto. A fost pusa pe tester si inainte de a intra in show room si i-am facut si eu la volkswagen inainte sa o cumpar(la un prieten, deci nu m-a aburit nimeni). Masina ii in stare perfecta. Toate reviziile sunt la zi. Facute in reprezentanta. Si amicul meu stia de masina si mi-a zis ca merita luata.

Mie personal ca design mai mult imi place passatul decat a6 si ii mai ieftin serviceul. Diferenta prea mare nu mi se pare ca ar fi intre ele. Bmw-ul mie sincer nu imi place. Second nu cred ca gasesti la banii astia sub 200 000 km si cu dotari ca a mea. Numai eu stiu vreo 6 oameni care au luat tapa cu bmwuri. Parerea mea ca la raportul calitate pret nici unul din ele nu bate passatul.

Numai bine!!!

Poze?

Sper ca saptamana viitoare sa primesc un aparat digital si atunci o sa pun si pe forum. Telefonul meu(V3) face poze cam naspa si nu are rost dupa parerea mea.

Va salut!

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

Eu am gasit cateva BMW-uri 520 full option cu km sub 110.000 (acum nu stiu daca sunt reali): LINK

Link către comentariu

Sal,

Nu stiu ce sa zic de bmw-urile alea. Putin probabil sa fie reali km. Masinile au 4 5 ani si probabil aduse de afara. Si oricum daca te gandesti au aparut 2 modele dupa cel din 2002. Deci pretul lor mi se pare exagerat.

Si eu sunt fan vw. Repet...raportul calitate pret este mult mai bun la VW decat la BMW.

Numai bine!

Link către comentariu

Si eu sunt fan VW (ca dovada masina din semnatura), dar totusi cred ca dpdv al calitatii, BMW-ul este peste VW. Si din cate stiu, de la acel model din linkul meu a aparut decat un singur model (cel al carui design a fost realizat de Chris Bangle). Anyway, am o intrebare pt tine: ai tapiserie de piele intoarsa Alcantara ? Daca da, spune-mi si mie te rog cu ce se curata aceasta piele pt ca a mea s-a cam murdarit (un nume de produs daca stii).

Link către comentariu
Si eu sunt fan VW (ca dovada masina din semnatura), dar totusi cred ca dpdv al calitatii, BMW-ul este peste VW. Si din cate stiu, de la acel model din linkul meu a aparut decat un singur model (cel al carui design a fost realizat de Chris Bangle). Anyway, am o intrebare pt tine: ai tapiserie de piele intoarsa Alcantara ? Daca da, spune-mi si mie te rog cu ce se curata aceasta piele pt ca a mea s-a cam murdarit (un nume de produs daca stii).

Eu m-am referit cu tot cu facelift 2 modele. :) Legat de tapiterie da ii Alcantara. Inca nu afost cazul sa o curat, dar am un prieten care are o spalatorie si il intreb. Iti spun saptamana viitoare.

Sal

Link către comentariu

Alcantara nu este piele ci este textil, plastic.

Se curata cu detergent de canapele textile(dry cleaning) si cu un prosop.

Vezi ca au in Brico, Turtle wax parca, la spray.Ieftinache. Eu o am Bej si sta murdara tot timpul.

Link către comentariu

Sa o stapanesti si sa o folosesti sanatos, masina cu tractuine integrala este mana lui Dumnezeu in sezonul ce se apropie, vei vedea :P .Asteptam nerabdatori poze.

p.s.Passatul tau este B 5.5

Link către comentariu

Nu reusesc sa pun pozele.Ma ajuta careva? Am pus poza si am dat add this attachement dar nu vad sa le adauge. ce nu fac bine? :D((

Modificat de TDI 4MOTION
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!