Jump to content

VW Bora sau NU !

Xel'Naga

Postare recomandată

vazusem masina printr-o revista... 4tuning, parca. s-o stapinesti sanatos!

imi place spoilerul fata combinat cu fk-urile, dau bine si jantele; personal eleronul mi se pare din alt film, dar... deh... chestiune de gusturi.

daca nu ma insel, era si un golf 4 cu aceeasi grile rieger si aceeasi culoare ca a ta; si parca aveai pe ea un sistem de dat flacari pe esapament? sper ca nu fac o confuzie, sa ma corectezi te rog daca gresesc (ce sa-i faci... senilitatea)

"cipul si cu resoftarea" spuneai ca duc spre 140 de cai. i-ai testat pe dino, sau...

inca odata felicitari pentru curaj, si mai asteptam si altele!

Link către comentariu
vazusem masina printr-o revista... 4tuning, parca. s-o stapinesti sanatos!

imi place spoilerul fata combinat cu fk-urile, dau bine si jantele; personal eleronul mi se pare din alt film, dar... deh... chestiune de gusturi.

daca nu ma insel, era si un golf 4 cu aceeasi grile rieger si aceeasi culoare ca a ta; si parca aveai pe ea un sistem de dat flacari pe esapament? sper ca nu fac o confuzie, sa ma corectezi te rog daca gresesc (ce sa-i faci... senilitatea)

"cipul si cu resoftarea" spuneai ca duc spre 140 de cai. i-ai testat pe dino, sau...

inca odata felicitari pentru curaj, si mai asteptam si altele!

DA mai era un GOLF 4 cu bara identica ca a mea dar a spart-o intr-o noapte si acuma nu mai este !!

Da am si sistem de flacari pe ea ....

NU am testat pe DINO de asta am luat de buna chestia cu CP ... oricum nu cred ca ar avea mai mult ... atata timp cat nu are decat filtru, resoftare si evacuare ... si SINCER nu am pus accent pe puterea motorului ci pe design dovada ca masina este modificata major la exterior si interior !!

Am aparut in 4Tuning, COX, Libertatea ... asta la capitolul reviste si publicatii

Am mai aparut si la TV ... Tuning Show de pe B1TV, Pro Motor de pe PRO TV ( aici de 2 ori - prima data doar masina si a doua oara impreuna cu colegi de club ) ...

Sper sa fi raspuns la toate intrebarile tale ....

Bafta si o zi buna !!

Modificat de Xel'Naga
Link către comentariu

adica tu ai spus ca din 1.6 si ~10x CP, cu soft si filtru si evacuare ai ajuns la 140CP?

Link către comentariu
Intr-adevar gusturile nu se discuta. Topicul asta de-aia a fost deschis pentru ca fiecare sa-si spuna parerea. Si faptul ca tebuie sa dai un ocol masinii pentru a recunoaste ce model este spune multe.

DA ce sa zic ... fiecare are parerea lui ... si respect parerea fiecaruia !!

Eu am modificat masina cum mi-a placut mie ... daca mai place si altcuiva cu ata mai mult .

Ca o chesti, nu cred ca daca masina era asa odioasa as mai fi fost cautat sa apar in reviste si la TV.

Oricum bafta si tie cu masina personala.

Link către comentariu
adica tu ai spus ca din 1.6 si ~10x CP, cu soft si filtru si evacuare ai ajuns la 140CP?

pai asa mi s-a zis si mie ... acuma daca m-a mintit ... stiu ca la benzina nu ai cum sa ai salt de putere ca la DISEL adica 40-50 CP ...

Chiar sincer eu sunt multumit ca mi-a mai scazut consumul si cum am mai spus nu am pus accent pe motor ci pe design.

Link către comentariu

nu e vorba de benzina sau diesel. e vorba de turbo sau aspirat. si la turbo benzina tot ~40-50% castigi. exemplu...la 1.8T de la 225 castigi pana la 263 cai. si la GTI mkV de la 200 ajungi la 250.

mie mi se pare prea mult sa castigi 40% din putere la aspirate din soft, filtru si evacuare. soft si evcuarea dau prea putin, iar softul..ceva de genul 6-8-10 cai.

am inteles ca pui accent pe design dar nu e corect sa postezi niste cifre gresite pe forum :blush: cine stie cine citeste si vrea si respectivul.

Link către comentariu
nu cred ca daca masina era asa odioasa as mai fi fost cautat sa apar in reviste si la TV.

no offence, dar ce vad prin reviste... iar la tv (pro tv) au prezentat si masina lu' copilu' minune, cu pozele puradeilor pictate pe bmw; asa ca... asta nu e un criteriu!

revenind, mai ai de gind sa-i modifici ceva? sau esti hotarit s-o vinzi si gata?

Link către comentariu
  • 4 months later...

cateva poze ... masina o mai am dar merge TAICAMIU cu ea de cand mi-am luat LEONUL !! :( :rolleyes:

DSC06863.jpg

DSC05589.jpg

bora2Bblog2B010.jpg

DSC07406.jpg

urban1.jpg

7EGeOrGe7E037.jpg

DSC03067.jpg

DSC03460.jpg

DSC03482.jpg

DSC01084.jpg

DSC01131.jpg

HPIM4331.jpg

DSC04086.jpg

Link către comentariu

Deci asta cred ca e cel mai frumos post din utima vreme de pe forum. Nice pics

Link către comentariu

Va spun eu credeti-ma pe cuvant-masina este parca iesita din alta lume, am vazut-o intr-o seara prin Buc, venea din sens opus cand am vazut-o imi venea sa intorc si sa ma tin dupa el ca mi-a placut prea mult

Cea mai tare Bora :Driver:

Link către comentariu

multumesc de aprecieri si pentru ca ati fost cuminti va mai pun niste poze SEXY cu BORA si prietenele de pe ea :ninja: :Driver:

PS : Stai sa vina VARA ca o sa am material si cu BORA si cu LEONUL. :P :D

Modificat de Xel'Naga
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

e mult prea incarcata masina cu elemente care nu prea se "potrivesc" intre ele si pare agresiva cand de fapt e un mielusel .. pare o masina de "agatat" maneliste.... (parerea mea)

Link către comentariu

'cand de fapt e un mielusel'...cred ca omu' o zis clar ca nu o facut'o pentru curse/liniutze...ci strict aspect exterior...si sincer mie asta mi se pare invidie...il atacati atata...ii masina lui...lui ii place...aia ii tot c conteaza...si nu o dati in diverse acuma ca fiecare cu parerea lui...asa ceva chiar nu se zice 'masina de agatat maneliste'...''parerea mea codatel'' :)

Link către comentariu

Masina ca masina, trebuie vazuta de-aproape, ca in poze mai greu iti dai seama, dar de vreme ce o lauda atatia ... In schimb se vede clar ca fetitele sunt tare bine tunate :rolleyes: Si cam care ar fi procedeul, gasesti un loc bun, o parchezi si le-astepti? :)

Oricum, e frumoasa pasiunea. Intodeauna unii iti vor lauda rezultatele, altii dimpotriva, ata ete. Sunt curios ce vei face cu Cupra. Asteptam poaze

Spor si la mai mare

Link către comentariu

Multumesc Alin si chiar ai dreptate , masina nu trebuie sa placa la toata lumea !! :( :rolleyes:

In cateva poze cu BORA de la 4Tuning Days 2008 !! :lol:

DSC08943.jpg

DSC08935.jpg

DSC08936.jpg

DSC09063.jpg

DSC09058.jpg

DSC09086.jpg

Si cateva cu LEONUL CUPRA ;) !!

cupra20036.jpg

cupra20025.jpg

cupra20019.jpg

DSC08626.jpg

001.jpg

Link către comentariu

Am ascuns posturile off-topic, urmatoarele de acest fel vor atrage sanctionarea cu warning.

Link către comentariu

Frumoasa de tot masina. Am vazut-o si la promotor si la emisiunea aia de pe b1tv :) ..

La cat se ridica investitia? :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!