Jump to content

VW Bora sau NU !

Xel'Naga

Postare recomandată

Fata masinii e superba :wub:! Nu ai probleme cu drumurile din Bucuresti sau din tara ?

Sa te bucuri de ea sanatos :cheers:.

Link către comentariu

Sa traiasca Xel'Naga

Trebuie neaparat sa o vad pe viu frate

Te sun maine sa ne intalnim asa cum am stabilit ...

Link către comentariu

felicitari inca odata pt masina!!!chiar daca ti-am mai zis-o si pe alte situri...!!!

chiar asi vrea sa stau la o discutie cu tine,poate la sighisoara!!!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 10 months later...

bravo. cred ca daca ai schimba culoarea(portocaliu de exemplu) ai face senzatie

Link către comentariu

Frumoasa masina, vazuta sambata la ProTv la promotor!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

S U P E R B A !!!

Felicitari domnu,ai facut o treaba grozava !!!

Poate te voi contacta si eu sa-ti pun niste intrebari daca nu e suparare ...

Felicitari inca o data pt. ca ai dus bora la un alt nivel .

Link către comentariu

Scuze ca intreb si eu (Total Off-topic) Dar ce chip, resoftare ai tu la 1.6FSI sa scoti 140 cai?

Link către comentariu
  • 2 months later...

super tare masina ta...sa o stapanesti sanatos...am vazut-o azi si in ziarul libertatea...meriti tot respectul datorita pasiunii pt masini si ce ai putut transforma din acea bora...oare o sa ajunga si a mea vreodata asa..?(visam si eu :) )numai bn si ma bucur ca colegi deainostri apar cat mai mult pe la tv sau ziare...

Link către comentariu

Acum vreo cateva luni eram prin Bucuresti,cand deodata in fata me din sens opus astepta la semafor o masina care la prima impresie am spus ca este Audi a3 dupa grila mare din fata dar si dupa cum se vedeau angelurile, se facu verde si mi-a cazut fata cand a trecut pe langa mine din sens opus,am intors repede capul sa vad ce masina e si am recunoscut dupa spatele masinii ca este o Bora. Imi venea sa intorc masina si sa ma duc dupa ea sa o admir mai bine

Dupa mine este cea mai frumoasa VW Bora vazuta in Romania

Mai pune niste poze si cateva din dotari si motorizare :)

Link către comentariu

Mulumesc tuturor de apreciere si voi ramane FAN VAG ... chiar daca voi vinde BORA din mai multe cautari voi ramane pe GOLF GTI sau LEON CUPRA ... :)

O sa incerc sa mai urc cateva poze cu masina sa va faceti o idee cam cum arata ea in momentul de fata !! :D

Link către comentariu

Leasing mai am pana in MAI 2008 ... nu m-am gandit la ce pret inca ... mi-e cam greu sa ma despart de ea :lol: :lol:

Link către comentariu

O struto-camila: faruri de BMW si grila de Audi. Ti-ai batut joc de botul masinii, nu mai zic de capota care a ramas cea originala cu decuparea in semicerc unde venea emblema VW

Link către comentariu

Cred ca fiecare "intelege" arta in felul sau. Dar omul si-a castigat de mult timp admiratia multor oameni pasionati de masini si de tuning si a aparut si in multe articole/interviuri, cu toata carcoteala catorva :blink:

Link către comentariu
O struto-camila: faruri de BMW si grila de Audi. Ti-ai batut joc de botul masinii, nu mai zic de capota care a ramas cea originala cu decuparea in semicerc unde venea emblema VW

E clar ca nu stii ce vorbesti....e arta ce a facut el...bv si felicitari pt masina Xel'Naga :)

Link către comentariu

Intr-adevar gusturile nu se discuta. Topicul asta de-aia a fost deschis pentru ca fiecare sa-si spuna parerea. Si faptul ca tebuie sa dai un ocol masinii pentru a recunoaste ce model este spune multe.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!