Jump to content

Paravant

sorini06
 Share

Postare recomandată

Doresc un set paravanturi pentru golf 4 numai fata

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

si din ce oras esti ? Daca ai avea profilul completat si as sti ca esti din Bucuresti ti-as da trei locatii unde gasesti paravanturi de golf iv.

Poate treci prin profil si editezi cele cerute.

Link către comentariu

Eu cand am avut Octavia i-am luat paravanturi de la Porsche Aviatiei. Tot ei mi le-au si montat si am fost foarte multumit :P . (cu toate ca asocierea dintre "multumit" si Porsche Bucuresti suna ciudat :P , dar asta e... mai gresesc si ei ;) )

Link către comentariu

Cam la ce pret sunt paravanturile?

Si... chiar sunt de vreun ajutor? Sau doar estetica? M-ar interesa si pe mine pentru fabia.

Link către comentariu

Set paravanturi originale pt.Fabia gasesti si la Avia Motors Pantelimon la pretul de 127 RON fara TVA.

Utilitate si/sau estetica...asta decizi tu!

Eu personal nu cred in nici una in cazul paravanturilor.

Dar asta e doar parerea mea!

Link către comentariu

Pai... de estetica nu m-ar interesa. Ca imi place cum arata fabie, asa cum e acum.

Sunt curios doar daca ajuta cu ceva. Pot merge cu geamul deschis si la viteze mai mari, fara sa imi sparga curentul urechile... sau nu.

Link către comentariu

Pe mine m-au costat pentru Octavia aproximativ 250 RON (nu mai tin minte exact). Mi s-au parut utile, parca nu mai luam tot vantul in fata si urechi cand mergeamc u geamul deschis. Dar efectul se simtea cel mai bine cand nu deschideai de tot geamul.

Link către comentariu

Pentru Golf3/Vento stie cineva unde s-ar putea gasi, eventual preturi?

Multumesc

Link către comentariu

• 2 years later...

as vrea si eu paravanturi pentru a3, insa nu stiu unde gesesc si care sunt mai bune, cele cu prindere sub cheder sau lipite cu banda dubluadeziva...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

nu stiu ce sanse ai sa-ti raspunde cineva... Cauta in bazar... este unul care aduce..pt orice fel de masina! si are preturi bune...

Link către comentariu

• 4 months later...
nu stiu ce sanse ai sa-ti raspunde cineva... Cauta in bazar... este unul care aduce..pt orice fel de masina! si are preturi bune...

unde exact in bazar ? sunt foarte multe tarabe cu accesorii auto ... eu am nevoie pentru un touran si se gasesc mai greu din cate vad. ms

de la reprezentanta am inteles ca nu exista paravanturi originale pt touran. asa sa fie oare ?

Modificat de bogdan788
Link către comentariu

• 4 months later...

Ca utilitate sunt super daca mai esti si fumator dar nu numai pentru ca in vremurile ploioase poti sta cu geamul putin deschis pentru a aerisi si evita aburirea geamurilor.

Link către comentariu

m-ar interesa si pe mine un set de paravanturi pt Passat din 91' si nu stiu unde sa gasesc.

cel putin in Arad nu am gasit pana acuma asa ceva...

poate stie cineva un pont prin tara...si ma anunta si pe mine...

mersi mult

Modificat de bogdan.tuta
Link către comentariu

• 1 month later...

Paravanturi pentru un sharan exista pe undeva? Calitate buna si preturi decente. Ca idee am vazut o firma ungureasca de parasolare dar pretul nu ma incurajeaza :D. (140 lei)

Modificat de locdeparcare
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sal,

Am si eu o intrebare :

A montat cineva paravanturi la Passat B6 ?

Cum ati procedat ca eu am luat unele HEKO si mi-a dat la ele niste cleme in forma de U care nici prin cap nu-mi trece unde vin montate ?

Sau se lipesc cu banda dubluadeziva care vine lipita pe ele de chederul masinii ?

Multumesc .

Link către comentariu

Clemele respective se indoaie pe marginea de sus a usii. Daca le vei lipi cu banda adeziva, la dezlipire vor ramane urme... Dar, la ce-ti trebuie paravanturi? Nu ai climatizare? Plus ca forma geamului la B6 iti permite sa mergi cu el intredeschis 3-4 cm fara sa fie curent...

Link către comentariu

• 8 years later...
catalindarius

Are cineva paravant pe golf 7? Fac un zgomot ciudat?

Link către comentariu

• 3 months later...

Cine stie de unde imi pot cumpara paravanturi bune din Cluj?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!