Jump to content

Service Compexit Trading

stefan76
 Share

Postare recomandată

Mai..ca sa fiu sincer, anul trecut, undevaaaaa prin 25 august am apelat la Compexit intr-o situatie mai de kko...Pe drumul spre Oradea, cam la 40 km de Cluj (eu venind de la Buc spre Viena) mi-a crapat un furtun de intercooler si nu mai tragea masina.

Am venit taras grapis la Compexit unde am fost primit super ok de cei de acolo, au gasit piesa (nu la ei ci la Autoworld) si m-a costat toata distractia vreo 250 ron cu tot cu manopera. Ce m-a impresionat e ca afland ca sunt in drum spre Viena, cu copchil in masina, au lucrat si in pauza de masa ca sa pot pleca mai repede.

Asa ca eu, de la distanta...o mare bila alba si un multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...
  • Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• stefan76

19

• bebeko

15

• manfred

9

• Eto

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu n-am bile albe pt. ei ci negre vreo 3-4 acolo...

Link către comentariu

salutare tuturor,

sunt aici pentru orice intrebari, sugestii si reclamatii legate de Compexit Service

impresiile mele sunt 99% negative . 1% a fost doar rezolvarea unui surub in cauciuc la prima revizie.

99% - am avut problema cu airbagul din scaunul dreapta (cabluri/mufe) nimeni nu stie. m-au purtat cu povestea ca nu e tapiterul ca e in concediu medical pana a iesit din garantie. cablurile de sub scaun le-au mesterit romaneste, taiat si adaugat. am fisele de service.

- la ultima revizie inainte de-a iesi din garantie mi-au pus ulei sa am destul. la urmatoarea vizita tot pentru airbagul respectiv i-am atras atentia consilierului de service ca au cam exagerat cu uleiul...raspunsul a fost....pai nu-i nimic ca se consuma, ca doar aveti diesel.... serios zic motor nou, BENZINA, consuma ulei in 16-17 mii de km ?....l-am lasat in plata domnului si apoi am scos singur cam 250 de ml de ulei. nici in ziua de azi ca sa zic asa,nu a scazut atat de drastic ca sa trebuiasca sa completez.

- altii avertizati de mine si-au verificat uleiul dupa predarea masinii...mult peste si negru......explicatia...de pe tacheti si din motor 10m cat a mers cu el.

- consumabile made in china la pret made in germany sau austria. made in china ma refer la calitate. mi-am luat doar mann la pret mai mic decat stifturile puse in service la ultima revizie.

Conform experientei maine daca ar fi sa -mi cumpar masina noua nu as mai face nicio revizie in timpul garantiei si nici dupa la Compexit.

Modificat de black_shadow
Link către comentariu

• 3 weeks later...
BULLDOG_razvan

Uleiul va fi negru dupa prima cheie datorita depunerilor din motor.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Revin cu un nou review :D. Am vopsit bara spate la Compexit pe Casco. De data asta impresia lasata de doamna Georgeta si colegii ei a fost total diferita fata de data trecuta, adica: au fost profesionisti, seriosi si mi-a placut sa discut cu ei. In plus, s-au miscat foarte repede, am lasat bara acolo si in 2 zile a fost gata, am revenit si a fost pusa sus. Calitatea vopsirii e impecabila, cum de altfel a fost si data trecuta cand am vopsit bara fata. Masina a fost predata spalata interior-exterior :icon_thumright:

Singura chestie negativa a fost ca atunci cand au dat jos bara au trebuit sa scoata extinctor/triunghiuri/trusa de prim ajutor din buzunarul lateral din portbagaj si nu le-au mai pus inapoi, iar la un moment dat pe drum extinctorul s-a rostogolit in subwoofer (dar a ratat membrana). Ar fi fost fain daca le-ar fi pus inapoi unde erau. Dar consider ca e o scapare mica, se mai intampla.

Per total o impresie foarte pozitiva si felicitari din partea mea pentru atitudine si profesionalism!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

In luna mai a acestui an am avut la vopsit in serviceul Compexit, aripile spate, bara spate si fusta spate a unul logan. Dupa doua sapt. am revenit cu masina in service. Vopseaua de pe aripi se exfolia si crapase iar fusta spate era nevopsita :tuktuk:. Dupa 3 luni vopseaua de pe bara spate a inceput sa se cojasca si sa cada, am revenit iar pentru remediere. Acum la imbinarea dintre aripile spate si plafon vopseaua crapa, iar la imbinarea cu pragul spate se exfoliaza.

Sunt satul de reveniri, plimbari, lasat masina in service si treburi facute de mantuiala. Regret nespus ca am apelat la acest service.

Ce masuri ar trebui sa iau pentru a beneficia de o reparatie de calitate?

PS: nu, nu e o intrebare retorica!

Chiar sper sa aflu un raspuns :grrrrrr:

Modificat de unudoisitrei
Link către comentariu

Ce masuri ar trebui sa iau pentru a beneficia de o reparatie de calitate?

PS: nu, nu e o intrebare retorica!

Chiar sper sa aflu un raspuns :grrrrrr:

Probabil ca ar trebui sa-ti cumperi o Skoda...Glumesc, desigur...

O vizita la Protectia Consumatorului probabil ar avea un efect mai bun.

Totusi, poate binevoieste sa-ti dea un feedback reprezentantul pe forum al firmei. Da-i un PM cu problema ta, daca nu a mai citit forumul in ultima vreme.

Link către comentariu

• 1 month later...

@compexit - clientul poate sta in apropierea masinii in timpul reparatiei?

Link către comentariu

Sunt camere video din cate stiu eu in sala de asteptare si se poate vedea tot de acolo.

Link către comentariu

Tot, adica si detalii de genul daca mecanicul a pus cala de blocare pe arborele cotit la schimbarea curelei de distributie?

Modificat de asap03
Link către comentariu

Nu cred ca in reprezentanta te lasa sa stai langa masina (pentru normele de protectia muncii, etc.).

Link către comentariu

nu te lasa sa stai langa masina , in schimb au multe camere de filmat si poti vedea din sala de asteptare sau poti sa stai sa te uiti prin geam la masina :)

Link către comentariu

Am inteles, merci mult pt. raspunsuri.

Am sa vorbesc cu ei, pe mine ma intereseaza sa puna cureaua ca la carte, cu blocare pe arborele cotit si pe fulia axei cu came, ca acum mi-e dereglata distributia si daca o pune exact in pozitia in care e acuma, n-am facut nimic.

Modificat de asap03
Link către comentariu

Masina mea este din data de 1 februarie (o luna si 12 zile) la Compexit pentru schimbat 2 usi, praguri si stalp. Ba isi schimba softul, ba n-au loc in hala, ba n-au oameni, ba nu au timp sa faca deviz pentru asigurari. Deja m-am saturat. In mod sigur urmatoarea mea masina NU va mai fi Octavia, asa cum voiam pana nu demult.

Ba mai mult, nici nu mai imi iau masina noua, pentru ca nu mai vreau sa fiu legat de vreun service prin garantie.

nu intelege gresit , nu esti legat de nimeni ,nu te obliga nimeni sa mergi la ei , eu de ex am luat masina noua si m-am pi--sat pe ea garantie...si n-am avut probleme din 2009 pana azi ....garantia e o mare teapa ....cati bani dai de-a lungul garantiei pe revizii iti iei ori ce s-ar strica la masina ;)

Am inteles, merci mult pt. raspunsuri.

Am sa vorbesc cu ei, pe mine ma intereseaza sa puna cureaua ca la carte, cu blocare pe arborele cotit si pe fulia axei cu came, ca acum mi-e dereglata distributia si daca o pune exact in pozitia in care e acuma, n-am facut nimic.

ia legatura cu attila de la BMW ( a lucrat mult la vw-audi) si te rezolva el Profi , ieftin si te si lasa sa stai langa el , dupa ora 18 lucreaza in particular la el la atelier)

Link către comentariu

• 2 months later...

O bila alba cat o minge de Baschet pentru COMPEXIT CLUJ NAPOCA si de la mine pentru cei de la SERVICE . Recomand !

Link către comentariu

• 2 months later...

haideti ma ca pe service sunt no 1 in romania. Vedeti ca ing. Marinescu e un tip destept si amabil si nu prea exista lucruri pe care sa nu le rezolve.

Modificat de PTDA
Link către comentariu

haideti ma ca pe service sunt no 1 in romania. ...

ce vorbim de romania, sunt no. 1 in toata lumea si au miliarde si miliarde de fani :lol: (ei Bendeac, Bendeac. Sau Fuego?)

Link către comentariu

• 4 weeks later...

pfuf...

haideti ma ca pe service sunt no 1 in romania. Vedeti ca ing. Marinescu e un tip destept si amabil si nu prea exista lucruri pe care sa nu le rezolve.

Modificat de szrobik
Link către comentariu

• 1 month later...

Salut!

Poate ca unii au avut si patanii negative cu Compexit la partea de reparatii tehnice, dar va asigur ca lucreaza superbine la Tinichigerie!!! Am avut o lovitura urata pe o parte al masinii...schimbat prag, usi pe o parte...vopsit etc...si au facut mai mult decat o munca buna si calitativa. Lucrarea a fost facuta pe CASCO si a iesit mai mult ca si bine. Drept dovada fotografiile care sunt asa cum au fost facute (fara retusari si alte corectari cu programe specializate).

Inainte(facut cu telefonul): http://postimage.org/gallery/6e351mvk/

Dupa(Fuji S6500 fd): http://postimage.org/gallery/6sxiyku8/

Lucreaza cu piese de buna calitate(originale) si sunt echipati foarte bine + ca se pare ca au si oameni bine pregatiti la tinichigerie. Numai ca sunt un pic scumpi, dar daca ai CASCO merita pe deplin sa mergeti la ei.

Foarte multumit de lucrarea efectuata si asta va spune cineva ca tine foarte mult la masina lui(deci sunt greu de satisfacut la lucrari de tinichigerie), cineva care vrea sa isi tina masina lui inca multa vreme si cineva care era disperat dupa accident, ca nu o sa mai iasa masina cum trebuie.

Modificat de Andrei1980
Link către comentariu

cat te-a costat toata operatia asta ??

Link către comentariu

Devizul a fost 16 842 lei...dar cum am zis, a fost facut pe CASCO...

Link către comentariu

fereasca Dumnezeu sa nu fii avut CASCO. mi se pare inconstienta in zilele astea, sa-ti iei masina de peste 10k euro si sa mergi pe premisa ca nu ti se-ntampla tie.

oricum un mare + pt ei, a iesit impecabil lucrarea.

Link către comentariu

Asta afirm si eu!!!Sunt bani multi dati pe CASCO, poate ca ii dai degeaba...dar daca patiti cum am patit eu (cel vinovat avea RCA expirat) eram cu mila lui Dumnezeu si daca aveam bani, o gaura de 4000 de euro in buzunar...si dat in judecata daca nu ma puteam intelege cu cel vinovat...

Asa a fost mult mai simplu si masina este reparata aproape perfect...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!