Jump to content

Asistenta motor 1.8


cristivw
 Share

Postare recomandată

salut! stiti ca tot postam eu in legatura cu acele probleme legate de relanti - pornire grea, relanti variabil, motor ce moare uneori la relanti etc etc. eh... sa vedeti faza... fac eu rost de manualul cu tipul de injectie digifant... si... ma duc cu el in mana la masina. deschid capota, ma uit... si cand colo... regulatorul de relanti imi lipseste cu desavarsire! :)

m-am uitat de "spe" ori si am observat ca au fost facute niste improvizatii stupide, nemaiintalnite de mecanicii constanteni ;) un fir din calculatorul de injectie este taiat si izolat. o chestie de la alta mufa este suntata... un vacuum nu duce nicaieri si atarna pur si simplu acolo.. chestii din astea... din pacate "manualul" ce l-am gasit nu ofera prea multe detalii despre conectarea pieselor... doar le prezinta si atat. plus ca este in franceza si nu pricep o boaba...

asa ca rog foarte foarte mult pe cineva care are acest tip de motor, indiferent de masina (ca este ea golf, passat sau altceva - motoarele sunt comune) daca poate sa ma ajute cu niste sfaturi si mai ales cu poze. astept sa discutam cel mai bine pe yahoo messenger. id-ul meu este cristi_vw.

detalii clare despre motor (alias GTI 8v):

tip: PB

cc: 1.781 cmc (1.8)

valve: 8

putere: 82 kw (112 cp)

injectie: Digifant (multipunct)

va multumesc mult de tot anticipat, si sper sa o rezolvam impreuna.

Modificat de cristivw
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut cristi

am sa incerc sa pun eu vreo cateva poze cu motorul meu maine , dar sar putea sa nu fie prea concrete ca eu azi iam dat axul cu came jos ca sai schimb tacheti , si am mai dat din unele componente jos dar sper sa iti fie de ajutor

numai bine

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

offtopic> si eu cred ca trebuie sa inlocuiesc tachetii. care a fost motivul? tacanea cumva motorul la rece, aproape ca un diesel? :)

ontopic> nu te grabi. pune asa niste poze, iar daca nu inteleg din ele, o sa te rog sa mai faci inca un set, dupa ce montezi tot ce trebuie la loc.

multumesc mult!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!