Jump to content

Cd player pe Fabia

George Burciu
 Share

Postare recomandată

George Burciu

Salut.Sunt interesat sa imi cumpar un cd-player original VW,Skoda,Seat.etc,care sa fie double din(genul celui existent pe Octavia 2,VW Polo nou) si imi trebuie ajutorul vostru in a gasi o varianta care sa se potriveasca in bordul Fabiei.Aveti idee daca exista vreun modul care sa fie special pentru Fabia sau daca se potriveste cel de pe Octavia2.

Imi doresc foarte mult sa pun ceva double din in bordul masinii mele.

Va multumesc pentru ajutor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Singurul 2DIN oe de la Skoda si care se potriveste si pe Fabia este sistemul de navigatie: KLICK

Nu cred ca vrei sa dai banii aia....

Probabil merge si had-unit-ul de la Polo (ai vreo poza cu el?). Ca si conexiuni sigur se potriveste, daca pui o poza pote reusim sa vedem si form-factor-ul. Problema e ca trebuie convertit la lumina verde....

Si bineinteles ca pena la urma cea mai simpla solutie este un 2DIN aftermarket...

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Din pacate nu am rezolvat nimic pana acum,nu am gasit ceva double din.

Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?As vrea sa imi cumpar ceva aftermarket dar nu am gasit pe nicaieri asa ceva.

Voi ati gasit la noi in tara solutii double din?

Multumesc.

Link către comentariu

Singurele variante 2 din pe care le-am gasit eu la noi (pacat ca-s cam scumpe) le poti vedea aici: http://www.japancd.tk

(va rog sa nu se considere reclama, eu neavand nici o legatura cu posesorul site-ului)

Link către comentariu

Intradevar parca un pic cam scumpe,dar ce e mai dureros ca nici unul nu mi se pare a se potrivii cu bordul Fabiei. :beerchug:

Link către comentariu

• 8 months later...

Readuc putin la viata acest topic cu o intrebare: credeti ca rcd-ul 2din din poza de mai jos, oem skoda (rhapsody), ar putea fi pus pe fabia? in descrierea lui scrie ca este pentru octavia I si superb, dar ma gandesc ca spatiul din consola, cel putin ca inaltime/latime este la fel si la fabia. poate ajuta cineva cu o informatie? Mutlumesc!

post-5802-1182097168_thumb.jpg

Link către comentariu

• 1 month later...
Dragos Colescu

Se potriveste perfect pe Fabia. 99 % din CDPlayere au aceleasi dimensiuni iar la modelele ptr vw, audi si skoda au aceleasi mufe de alimentare

Eu am avut pe fabia un astfel de CDPlayer luat de la un Passat dar am renuntat la el in favoarea unui MP3 Player blaupunkt.

Scoti Casetofonul vechi, pui mufele la asta nou si enjoy. ( Mufele nu se potrivesc decit la locul lor, n-ai cum sa gresesti )

Bafta la montat.

Link către comentariu

Multumesc de confirmare, dar momentan am renuntat la idee pentru ca magazinul la care il gasisem in cehia nu il mai are pe stoc, si nu stiu cand mai aduc, iar sh nu am gasit :)

Link către comentariu

• 6 years later...

Salutare! Chiar daca topicul este vechi, pun intrebarea aici pentru a nu mai deschide altul..

Ce cdplayer cu navigatie se potriveste pentru Skoda Fabia 1? Merg si alte modele de la Golf 4, sau Polo?

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

te referi la MCD, MFD ?

Link către comentariu

Exact.. As vrea sa stiu daca exista vreun modul MFD sau MCD de la alt model de masina, care poate fi plug/play pe Fabia 1. Sau daca se poate adapta unul, dar sa aibe aceleasi dimensiuni cu spatiul pentru casetofon din bordul Fabiei. Din cate stiu, Fabia nu a avut asa ceva din fabrica...

*scuze pentru greseala gramaticala din postul anterior

Link către comentariu

Loc pentru o unitate 2Din este, fara nicio problema. Merge si MCD, MFD1, etc... cu micile modificari de rigoare... sau mai mari, in cazul unui RCD200 mp3.

Link către comentariu

• 8 months later...

Salut, imi poate confirma cineva daca cd player-ul de Fabia 1 (cred ca Symphony se cheama) merge montat pe Octavia 1 Tour? Multumesc

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut, merge montat pe Tour, nu merge pe Octavia 2 si generatiile urmatoare

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!