Jump to content

Seat Ibiza in emisiunea Autoforum

claudiu78
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor,

Sunt producatorul emisiunii Autoforum de la Prima TV. In editia noastra de sambata 2 septembrie o sa avem un subiect in care prezentam parerile de pe forumuri despre Seat Ibiza. Vor fi incluse si postari de vwforum.ro, dar si de pe forumul nostru unde va astept cu interes ca sa postati off-urile voastre despre masina si serviciile care o inconjoara, mesaje pe care noi sa le difuzam in emisiune. Precizez ca emisiunea noastra se difuzeaza in fiecare sambata la 10 dimineata si, in reluare, in fiecare joi la 7.30 dimineata.

Multumesc. :angry:

PS: Topicul despre Seat Ibiza de pe forumul nostru se afla aici

Informatii despre Autoforum dar si toate emisiunile le gasiti la adresa www.autoforumtv.ro

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Avind in vedere modul tendentios,neprofesionist, in care au fost prezentate si alte masini, nu cred ca este cazul sa primesti pareri serioase. Nu vreau sa ma intelegi gresit, sint de acord ca masinile prezentate au minusuri si probleme, dar modul in care au fost prezentate a fost unul neconstructiv.

Link către comentariu

Sunt de acord cu spusele ante-postatorului meu... Emisiunea asta este un tabloid televizat si nimic mai mult - chiar o sa ma uit sa vad daca iese circ si de data asta. Asta este parerea mea subiectiva si radicala :angry:

Link către comentariu

Acestea sunt parerile voastre si le respect, insa nu sunt de acord cu faptul ca am prezentat masinile intrun mod tendentios. Chiar pe forumul vostru am gasit destule posturi in care autorii spuneau ca rolul unui forum este acela de a atentiona viitorii/actualii posesori ai unei masini despre (eventuale) probleme aparute in exploatarea sau intretinerea respectivei masini. De asemenea, singurul care trebuie sa laude o masina este chiar constructorul acesteia. Pe de alta parte, nu exista nici un forum dedicat, in care mai multi membri ai acestuia sa nu se planga de faptul ca nimeni (si cu atat mai putin importatorul) nu-i baga in seama (cel putin pana acum). Emisiunea noastra, prin rubrica Forum, face cunoscute problemele pe care le-ati intampinat si imi pare rau ca ne acuzati tocmai de acest lucru. Cred ca sunteti de acord cu nimeni nu este perfect, ca nici o masina nu este plina numai de defecte sau doar de calitati. Daca, in rubrica Forum, ne-am fi axat mai mult pe prezentarea calitatilor masinii, ati fi spus "o alta emisiune platita de importator". In schimb, pentru ca am facut publice mai multe probleme (in special in relatia cu importatorul si cu service-ul) ne-ati acuzat de prezentare tendentioasa. Nu vreau sa dau nastere unor polemici, dimpotriva, as vrea sa colaboram cat mai bine. Prin urmare, am o intrebare (putin off-topic): ce inseamna pentru voi o emisiune auto profesionista?

Link către comentariu

La fel ca si cu masinile care nu pot fi perfecte asa e si cu emisiunile...orice ai face intotdeauna cineva se va gasi sa spuna ceva. Trebuie sa existe si emisiuni in care sa se vorbeasca clar de probleme concrete, de parerile unor posesori ale automobilului respectiv. Sa se spuna si ce probleme ai in service cat stai pentru o programare sa sti clar la ce sa te astepti cand te hotarasti sa iti iei o anumita masina.

Link către comentariu

Sunt de acord cu voi, dar trebuie ca emisiunea sa fie impartiala adica sa prezinte in mod egal atat partile bune ale masinii cat si cele rele. In emisiunea despre Octavia spre exmplu au folosit numai posturile cu problemele masinii, au desfiintat pur si simplu aceasta masina. Daca o sa va uitati cu regularitate la acesta emisiune cu siguranta nu o sa va mai cumparati niciodata si o sa ramaneti pururea pietoni.

Modificat de MrMishu
Link către comentariu

Eu ma gindesc ca un realizator de emisiune trebuie sa cunoasca bine subiectul propus si sa-si faca o parere impartiala asupra acestiua. Daca doar alegem dintr-o lista de posturi pe cele care ni se par mai incisive, mai "rele", si le difuzam numai pe acestea, se cheama ca am facut o treaba de amatori sau incepatori, cred eu. Oricum, nu ceva echidistant si constructiv. Pentru citeva imagini si o selectie subiectiva de posturi nu trebuie sa ai mare experienta banuiesc.

Pentru mine o emisiune profesionista ar presupune: oameni buni, astea sint caracteristicile masinii, asta e pretul, asta e clientul tinta, se pare ca sint anumite probleme cu masina (respectiv......) si/sau cu service-ul (respectiv.....), acum voi hotariti daca o cumparati sau nu, probleme semnalate de cei care au cumparat-o. Altii, tot din cei care au cumparat-o, sint multumiti pentru ca....... Alternative ar putea fi ....., pe care le putem analiza in alte emisiuni (eventual si la cererea telespectatorilor).

Link către comentariu

Nu vreau sa dau nastere unor polemici, dimpotriva, as vrea sa colaboram cat mai bine. Prin urmare, am o intrebare (putin off-topic): ce inseamna pentru voi o emisiune auto profesionista?

Pai tocmai am scris la laude si critici pe site-ul autoforum si nu a raspuns nimeni pina acum :) (dupa 1 luna s-a bagat un vizitator in vorba);

Pe siteul vwforum de bine de rau primesti raspuns (in 99% din cazuri in aceeasi zi) daca ai o intrebare. Si emisiunea si atentia catre utilizatori au cam inceput cu stangul.

Si daca e asa la inceput nu stiu ce o sa urmeze.

Sintetic raspuns la obiect "ce inseamna pentru voi o emisiune auto profesionista?"

O emisiune care prezinta in mod echilibrat avantajele si dezavantajele unui autovehicul / tehnologie etc din domeniul auto.

E lucru cunoscut ca orice producator auto are un rebut la fabricatie (unii 1 masina /100 altii la 1000 altii la 10.000 de masini produse); Daca prezinti masina respectiva tu consideri ca ai facut un lucru echilibrat si profesionist??

Nu "inghit" nici emisiunile care doar lauda - dar nici cele care prezinta dezavantaje care nu sunt o caracteristica a marcii - modelului respectiv (sunt exceptii).

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Si eu am fost un pic suparat pe voi de la emisiunea cu new leon. Suparat ca nu ati spus ca topicul era de pe VWforum. Emisiunea a fost super ok si mi-a placut ideea voastra.

Faptul ca acum ne anuntati dinainte ca o sa faceti 'show' cu Ibiza este laudabil!!! Inseamna ca ati luat in considerare vorbele noastre. F frumos inca o data!

O sa astept emisiunea cu foarte mult interes! Ibiza fiind o masina care a nascut mereu pasiuni printre soferi (eu am cumparat 3 si nu pe firma) sper sa fi facut o impresie similara si voua :beer:.

Pentru minusuri o sa gasiti topic-uri suficiente aici, la fel si pentru plusuri.

Astept sa vad ibiza prin ochii vostri :D!

Link către comentariu

Am ajuns la 10:05 in fata televizorului si am pierdut partea cu Ibiza :salut:

Se poate downloada emisiunea de pe un site? (oficial sau ceva gen YouTube.com)

Ce s-a spus despre masinutza? :screwy:

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

Nici eu nu am prins-o dar cred ca va apare la ei pe site. Cand insa nu am idee.

Link către comentariu

Acum am vazut ca pe www.autoforumtv.ro poate fi urmarita emisiunea on-line BRAVO! :screwy:

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

N-am vazut emisiunea, dar a vazut-o frati-miu si mi-a zis ca au dat posturi de pe forum de la mine, de X-ecutor, si atat a tinut minte....

Masina a fost cica prezentata intr-o lumina buna, singurul minus fiind scartaiturile de prin interior.

Link către comentariu

M-ati facut curios! I-am dat download si eu acum :screwy:

Link către comentariu

Pai... da ...si eu am vazut emisiunea si a fost prezentata intr-o maniera pozitiva masina ...nici scartzaieturile nu erau de mentionat daca nu se puneau unii utilizatori de IBIZA care nu intretin masinile corespunzator sa spuna ca scartie...

Normal... praful si drumurile noastre sunt cam greu de suportat pentru o masina europeana.

Link către comentariu

ce mai ! una peste alta concluzia e ca avem niste masini excelente. SUNT MANDRU CA SUNT IBIZAR !!!!

Link către comentariu

Salutare!

Emisiunea cu Ibiza va intra pe site cel mai tarziu luni seara. Dupa ce o vedeti astept comentarii... laude si mai ales critici (dar unele constructive). Dupa ce o sa va dati cu parerea despre emisiune o sa va spun de ce scartaielile au fost singurele critici.

Bafta tuturor si multi km fara probleme. :D

Link către comentariu

de ce erau scartaielile singurele critici?? :cheers: ...

Link către comentariu

de ce erau scartaielile singurele critici?? :banghead: ...

Salut... pentru ca am promis... iata raspunsul: dupa ce am puricat forumul dupa Ibiza, am vazut ca singurele critici postate de mai multi posesori au fost cele cu scartaielile. Am mai gasit si critici legate de aburirea stopurilor, de "sureiatul din cauza oglinzii stanga", sau de zgomotul ciudat facut de ambreiaj, dar erau cazuri singulare, asa ca nu le puteam prezenta ca deficiente general valabile. In schimb, de zgomotele facute de plastice s-au plans mult prea multi ca sa nu fie facute cunoscute in emisiune. Sigur, nu pot sa spun ferm ca astea sunt singurele probleme la Seat Ibiza... probabil mai are (sau nu :offtopic: ) si alte bube.... voi stiti mai bine decat mine.

Bafta tutror!

Link către comentariu

E un mare pas inainte - faptul ca nu au mai fost prezentate fenomene singulare ca fiind caracteristici generale ale modelului respectiv. E adevarat ca si la mine in cordoba aveam zgomote de la inceput. (faptul ca au fost accentuate dupa ce au umblat service-urile din romania pe acolo e alta problema). :banghead:

Am avut pe la 50.000 km un accident care s-a soldat cu lovirea puternica a rotii dr fata. (au schimbat planetara, fuzeta si amortizor).

Mentionez ca la roata respectiva pivotul si capatul de bara este inca cel din fabrica (masina are acum 70.000).

Link către comentariu

(faptul ca au fost accentuate dupa ce au umblat service-urile din romania pe acolo e alta problema)

Perfect de acord.Acelasi lucru s-a intamplat si la mine.In momentul in care m-am dus in service si am sesizat ca se aude x sau y dupa 1-2 saptamani imi plangeam de mila.Mai bine nu calcam pe acolo.Service-urile lasa de dorit.Masina e insa bestiala.

Link către comentariu

oricum, modul in care a fost prezentata masina se apropie de realitate. in afara de mici scartaieli, nu sunt alte probleme. a mea are 4 luni si 6000 de km, deci nu pot spune de fiabilitate. dar in rest e mai mult decat ok.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!