Jump to content

My Passat Variant B3

ah_80

Postare recomandată

Masina mea: Passat variant GL cu motor 1.8 injectie monopunct 66 de kilowati(90 cai putere);lucuru unanim recunoscut este una din cele mai fiabile generatii de Passat produse vreodata si un plus pentru mine este spatiul interior pe care il ofera aceasta masinutza: nu am mai intalnit alta masina care sa ofere un spatiu interior asa de mare. Per ansamblu este o masina de care m-am indragostit si de care o sa-mi fie greu sa ma despart.La motor nu am facut deocamdata interventii dar pentru lookul exterior am prins niste BBS-uri care mie mi se par superbe si la toba finala Walker am adaugat un final dublu Borla. La varsta ei de bunica eu zic ca se tine bine inca....:P

Modificat de ah_80
Link către comentariu

draguta masina , sa o stapanesti sanatos !!!

din ce an este ?

app cat teau ajuns jantele??

Link către comentariu

am avut si eu un passat modelul acesta. din '90. super masini. era TD si de 80 de cai...parca. inca mai merge foarte bine la cei 280.000km ai lui!. sa o stap sanatos.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cred ca este cel mai frumos Passat B3 din Tg Mures. Sa ai parte de multi km si de acum inainte. :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!