Jump to content

Easter eggs (mici hint-uri care nu prea sunt trecute in cartea tehnica) - Golf V

CBR
 Share

Postare recomandată

Dar nu e trecuta in manual, deci e easter egg. Eu asa stiu :blink:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• xqzme

23

• kasius

21

• CBR

20

• istef

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

butonul de sub off la climatronic la mine e marcat DUAL si daca nu e apasat clima merge concomitent si stanga si dreapta cu aceiasi temperatura (default fiind setarea de la sofer) daca insa se roteste de la pasager dual se stinge functionand "bizonic". La touran butonul ala nu exista. e plastic plin. la golf plus la fel (am citit ca toate astea se pot realiza cu o combinatie de taste de pe clima - pt cei ce nu au buton)

Link către comentariu

Multe din hint-urile date pe aici le-am remarcat si in manual. :blink: Oricum, nu asta conteaza. Un easter egg nu trebuie neaparat sa fie o treaba nescrisa, ci mai degraba una care nu o remarci/sti foarte usor. :D

Link către comentariu

Pana la urma a incercat cineva faza cu marsarierul si lasatul in jos a oglinzii? Eu am incercat si nu s-a intamplat nimic

Link către comentariu

Faza cu oglinda merge...la modelul 2007 ...daca este activat din computerul de bord optiunea (cei cu computer de bord plus pot sa si-o activeze singuri). Dupa aceasta operatie trebuie sa muti reglajul de oglinda la cea din dreapta si bagi in marsarier.

Bafta!

Link către comentariu

butonul de sub off la climatronic la mine e marcat DUAL si daca nu e apasat clima merge concomitent si stanga si dreapta cu aceiasi temperatura (default fiind setarea de la sofer) daca insa se roteste de la pasager dual se stinge functionand "bizonic". La touran butonul ala nu exista. e plastic plin. la golf plus la fel (am citit ca toate astea se pot realiza cu o combinatie de taste de pe clima - pt cei ce nu au buton)

Pai asa e. Se tine apasat citeva secunde butonul auto si voila ai functia de DUAL.

Vreau sa studiez putin si functia butonul ala gol. Prima data facind ca la Skoda, adica sa tai din el bucatica aia mica de plastic si apoi sa vad daca mai face ceva cu o bucata de plastic mai lunga in el. Daca desfaceti butonul OFF veti intelege despre ce vorbesc. Se scoate foarte usor cu cardul CORA ca e subtire :RO flag:

Credits go to SKODA thread to ViVi.

Link către comentariu

premieru`: Eu am aceasta functie pe a mea, chiar si fara computerul de bord plus. S-ar putea sa depinda de generatie (a mea e '07).

Link către comentariu

Depinde de dotare. Cel putin daca intri pe configurator la www.volkswagen.ro, exista la optiuni oglinzi laterale incalzite si cu functie Memory.

Judecand dupa acelasi configurator, cei care au functia Memory ar trebui sa aiba si "rabatre electrica" a oglinzilor. Puteti confirma? (cei carora le coboara oglinda la mersul inapoi)

Modificat de xxleeus
Link către comentariu

Din cate stiu eu functia Memory este doar la oglinzile cu rabatare electrica (nu este si cazul meu ) dar treaba cu marsarierul este valabila pt cei cu comuter de bord Plus fara a avea functia memory.

Link către comentariu

premieru`: Eu am aceasta functie pe a mea, chiar si fara computerul de bord plus. S-ar putea sa depinda de generatie (a mea e '07).

Asta ma gandeam si eu, ca e doar la varianta 07. Nu se poate activa cumva si la modlele mai vechi?

Link către comentariu

Am si eu o intrebare stie careva cum sa fac se scoate sunetul acustic de la centura.La ford modeo exista o combinatie de butoane care trebuie introdusa in 60 de secunde iar centura nu mai "urla". :salut:

Link către comentariu

Se poate dezactiva cu Vag-Com. Insa personal nu recomand. :salut:

Link către comentariu

eu am computer de bord plus si in meniul confort referitor la oglinzi am doar daca sa se regleze simultan sau independent ... eu asa imi amintesc .... trag o fuga la masina mai tarziu si completez ...

Link către comentariu

ne gasesc setarea pt oglinda din dreapta. cred ca trebuie activata si din vagcom nu numai din bc+

Link către comentariu

@ aviasol : asa este si la mine doar pt independent sau simultan

Link către comentariu

Coborarea oglinzii functioneaza la toate modelele 07,indiferent de echipare,singura conditie este pozitionarea butonului pe oglinda pasagerului

Link către comentariu

Nu bag mana in foc, dar cred ca merge si pentru oglinda din stanga.

Link către comentariu

la mine nu merge! poate e chestie de ordine... intai bagi in R si apoi dai oglinda sau dai oglinda pe pasager si bagi in R ?

Link către comentariu

aviasol: Regula e sa ai oglinda pe pozitia R inainte sa dai cu spatele. In momentul in care bagi in marsarier ar trebui sa se dea oglinda in jos.

Link către comentariu

Salutare tuturor! E interesanta chestia asta cu coboratul oglinzii, insa trebuie sa recunsc faptul ca nu prea am priceput cum se activeaza si ce optiuni ar trebui sa aiba masina pt. a putea beneficia de aceasta facilitate pe care o gasesc destul de utila, mai ales cand parchezi in spatii extrem de inguste.

Eu am Golf V 1,4 Trendline, model 2007(computer bord normal, zic eu- desi ca aspect e ca si cel Plus) si nu prea am inteles cum devine cazul. Am cuplat pe oglinda pasagerului apoi in marsarier si nu se intampla nimic.

Link către comentariu

aleodor45: Daca masina nu prezinta aceasta optiune din fabrica, inseamna ca nu o are... Nu stiu in schimb daca nu merge bagata cu VAG-COM.

Link către comentariu

Oficial, cum se numeste aceasta optiune? Si ce inseamna VAG-com? Am tot auzit de acest termen si nu i-am dat importanta...

Link către comentariu

aleodor45:

Nu este o extra-optiune (dotare suplimentara), ci un mic bonus adaugat de ei. Nu stiu cum era la modele dinainte, dar de la '07 e prezenta peste tot.

Pentru VAG-com iti recomand search (aici suntem offtopic). Pe scurt, este legatura intre un laptop si computerul masinii. Totusi, trebuie sa te las sa afli singur. S-a discutat de atatea ori pe aici...

Link către comentariu

aleodor45: La mine pe CL merge.

Dar nu cumva ai scaune electrice cu memorie??

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!