Jump to content

Audi A3 MHL.

Vlad MHL

Postare recomandată

Da, am renuntat la spalatoare si la farurile de ceata. Audi imi iau. :251:

@Hercule, am un A6 negru in familie, B25MHL si a venit de la mare duminica dupa-amiaza, dar nu un A8.

Link către comentariu

Salut Vlad, intrebarea e "De la cine iti iei masina?" :D

Noi doi am mai vorbit de un A4 in urma cu cateva luni bune, daca iti aduci aminte. Vlad Abrudan

Link către comentariu

Imi aduc aminte. A4 era pentru prietenul surorii mele. A luat de la PBN pana la urma. Eu mai mult ca sigur tot de acolo o voi lua, din mai multe considerente.

Link către comentariu
Multumesc pentru aprecieri. Intr-adevar, noua masina va fi tot Audi. :ceuameni:

Probabil S3... Nu vad ce altceva ar putea fi.

Link către comentariu
Imi aduc aminte. A4 era pentru prietenul surorii mele. A luat de la PBN pana la urma. Eu mai mult ca sigur tot de acolo o voi lua, din mai multe considerente.

de ce?

ne poti spune si noua?

Link către comentariu

Probabil pentru optiuni de personalizare, garantie, faptul ca masina e noua, nu ai suprize neplacute cu ea (bine, mai ai, dar asta se intampla rar). Cred ca astea ar cam fi.

PS: Masina o sa aiba 3 sau 5 usi ? :D

Modificat de unknown_web
Link către comentariu
Probabil pentru optiuni de personalizare, garantie, faptul ca masina e noua, nu ai suprize neplacute cu ea (bine, mai ai, dar asta se intampla rar). Cred ca astea ar cam fi.

PS: Masina o sa aiba 3 sau 5 usi ? :vaidecapulmeu:

domnul cu, care a vb vladmhl este la un dealer care da optiuni de personalizare, garantie, masina noua , fara surprize neplacute, si in plus si un discount mai mult decat ultumitor.

Deci?

Link către comentariu

La PBN am un discount mai mare. Despre viitoarea masina, va avea 3 usi. Cat de curand imi voi pune masina oficial la vanzare.

Link către comentariu
La PBN am un discount mai mare. Despre viitoarea masina, va avea 3 usi. Cat de curand imi voi pune masina oficial la vanzare.

poti obtine un discount mai mare de 5%?

sint curios , ca eu nu am obtinut nimic de la PBN , iar de la omul de care vorbim am obtinut in jur de 5%...

Link către comentariu

Da, am discount peste 5% la modelele Audi, insa asta datorita celor 4 masini cumparate de la ei. Din cate stiu eu, daca nu ai mai cumparat de la Audi macar o masina, nu poti depasi 5%.

Link către comentariu

ce trist suna "evolutia a luat sfirsit" !! foarte frumos tuning si , fara sa exagerez, am mai vazut la un moment dat un a3 la 4 usi , la fel culoarea care......arata foarte urit tunata - > sa ma scuze proprietarul daca este pe aici !!

PS: abia astept pozele cu noua masina !!

PS2: daca o sa fie s3, o sa fie primul sau clar intre primele s3 model nou !!

PS3: vreau sa ma plimbi cu masina daca este s3 !! :)

Link către comentariu
Probabil S3... Nu vad ce altceva ar putea fi.

De fapt ar putea fi si noul TT, nu doar noul S3.

Sunt curios daca va fi motorizarea 3.2 V6 250 CP sau va fi 2.0 TFSI.

Link către comentariu
poate un RS4 ?

RS4 are 4 usi, si Vlad_MHL a spus ca masina va avea 2 usi.

Imi mentin parerea ca va fi TT sau S3, motorizare benzina (3.2 V6 sau 2.0 TFSI).

Link către comentariu

Si eu imi mentin parerea! Sper ca saptamana viitoare comanda va fi lansata. Oricum, interesanta discutia de mai sus. :(

Link către comentariu

m-am mai documentat, era intr-adevar A6, eu le cunosc pe astea mici, a3 si a4 :(

cat despre masina noua, cred ca o sa fie S3, pt A3 sau TT nu vad de ce ai fi asteptat pana acum sa dai comanda.

Link către comentariu
RS4 are 4 usi, si Vlad_MHL a spus ca masina va avea 2 usi.

Imi mentin parerea ca va fi TT sau S3, motorizare benzina (3.2 V6 sau 2.0 TFSI).

este o diferenta de 65 caluti intre 2.0 tfsi de la TT si 2.0 tfsi de la s3 !! plus s3 quattro fata de tt 2.0 tfsi unde ori nu este quattro ori este 2pe bani" !!

numai vlad o sa ne lamureasca cind o sa aibe masina !! un lucru este cert, a ramas fun audi !!

Link către comentariu
m-am mai documentat, era intr-adevar A6, eu le cunosc pe astea mici, a3 si a4 :D

cat despre masina noua, cred ca o sa fie S3, pt A3 sau TT nu vad de ce ai fi asteptat pana acum sa dai comanda.

Poate asteptam TT 2.0 T quattro. :D

:(

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!