Jump to content

Audi A3 MHL.

Vlad MHL

Postare recomandată

Avand in vedere ca ma pregatesc sa vand masina, am strans niste poze mai vechi si am facut unele noi sa le expun pasionatilor de pe acest forum. Multi o cunosc deja...

Masina am achizitionat-o de la un prieten, la 19.000 km, in martie 2004. Specificatii: fabricatie 2003, motor 1.9 TDI 130 CP, tractiune fata, 6 trepte. Printre dotarile masinii: xenon, piele integrala alcantara, ESP, cotiera, radio-CD Symphony, senzor de parcare spate, culoare pearlefect rot...

Pozele de mai jos vor expune mai multe faze prin care a trecut masina mea. Pentru inceput i-am pus pleoape si jante de 17 inch Replica Rs. A urmat decuparea spoilerului spate pentru a face loc celor doua tipsuri si eliminarea locului pentru numarul de inmatriculare, a.ka. clean look. Apoi bara stabilizitoare superioara, suspensie sport Weitec si chiptuning la 165 CP si 400 Nm. Mai tarziu am schimbat jantele cu unele OZ Hydra, tot pe 17 inch, am pus un sistem audio cu dvd, iar in final am trecut la spoiler Zender si jante TSW Pace de 18 inch. Cam aici m-am oprit dupa 73.000 km, pentru ca in curand voi schimba masina.

Finalul

resizeofdsc09310xl3.jpg

resizeofdsc09315zu7.jpg

resizeofdsc00049wh6.jpg

resizeofdsc00850hw2.jpg

resizeofdsc00851lg6.jpg

resizeofdsc00051dg5.jpg

Etape

dsc02532pv8.jpg

dsc02849pg0.jpg

resizeofdsc01415lp7.jpg

resizeofdsc04200zq8.jpg

Link către comentariu

Prima intrebare care imi vine in cap este : Ce masina iti vei lua?

Cat despre masina ta este ff frumoasa, am admirat-o de multe ori si cu TSW-urile astea arata superb. Nu mai zic de bara Zender.

Modificat de DemenTZial
Link către comentariu

Este surpriza. Cel mai probabil este sa apara prin decembrie. :hainoroc: Mersi pentru aprecieri.

Link către comentariu

io am o banuiala :hainoroc: dar nu vreau sa stric surpriza :hainoroc:

btw... pe asta cu cat vrei sa o dai?

Modificat de virgilutz
Link către comentariu

Pai ce faci boierule? Va despartiti?

Ai dat-o deja? Daca nu... spune-ne si noua "cat e halatu'..." ca poate se ivesc cumparatori si ramane vehiculul in familie. Nu-i mai bine asa? Decat pe la v'unu care o chinuie si vorbeste urat cu ea... :hainoroc:

Link către comentariu

Sper ca in doua saptamani sa dau comanda pentru noua masina. Doar in acel moment voi pune la vanzare A3-ul. Pretul va fi, in functie de ce vrea clientul (suspensie sport/normala, jante de 15/16/18, pregatire de iarna(anvelope de iarna, bare+suporti schiuri)bara originala/zender), in jurul a 13.500 euro.

Link către comentariu

In jurul a 13.500 cum e acum sau fara tot ce are acum?

Cat despre masina, doar stii ca mi-a placut mereu! Imi pare rau ca nu am bani sa o iau eu. Sper sa ramana totusi in familie.

Si asteptam surpriza! :lol:

Modificat de BogdanS
Link către comentariu

frumoasa. cea mai frumoasa. :P si foarte ingrijita. si eu banuiesc ce iei. dar e posibil sa gresesc. sper sa ramana in familie :P si sa o vedem mai des.

Link către comentariu

foarte frumoasa, cu un tuning "curat" de bun gust, o masina foarte ingrijita atat la exterior cat si la interior. cine o va cumpara sper sa aiba grija de ea.

masina isi merita banii care se cer pe ea.

cel mai mult imi place bun gustul cu care a fost accesorizata. frumos frumos....

Vlad MHL...nu cumva urmatoarea masina va fii un: audi .. cu 2 usi, coupe, model lansat doar de putina vreme in europa..?? :P

Link către comentariu
Este surpriza. Cel mai probabil este sa apara prin decembrie. ;) Mersi pentru aprecieri.

vreo masina orientala :( ? sau un serie 1? :banghead:

Link către comentariu

da, ma gandeam la noul TT coupe sau noul S3. eu cred ca va fi unul dintre acestea.

orice ar fi, se asteapta raspunsul sigur, de la sursa

Link către comentariu

S-ar putea sa am eu un client pt tine :lol: Chiar as vrea sa o cumpere pers de care iti spun, ca sa mai vad masina si sa mai merg si eu cu ea :)

Link către comentariu

Totusi daca ii lasai cercurile specifice audi pe grila fata era perfecta...asa esti foarte aproape de perfectiune... :P

Link către comentariu

Primele poze postate arata lookul masinii de acum si cercurile sint acolo,....uitat-te bine :P ... mi se pare ca pozele fara cercuri sint mai vechi :P

Link către comentariu

ma bag si eu ca musca-n lapte... am vazut ieri un audi negru, probabil a8 cu B-xx-MHL, pe drumul constanta-bucuresti. o fi in familie?

Link către comentariu

Vlad, masina e super si ai tunat-o cu gust. Am o nedumerire...Ce ai facut cu spalatorul de faruri? Ai Xenon si in pozele de mai la urma apare. Am inteles ca alea sunt poze mai vechi si cele de sus mai noi. Ai renuntat la ele dupa schimbarea spoiler-ului?

Ia-ti Audi, ia-ti Audi, ia-ti AUDI !!! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!